• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

nazemir için 500 tane okudum
allah kabul etsin
yetercim nazemire diğer topicde okunuyo bu topicde umut a okuyoruz canım :))))))
slm kızlar.nasılsınız?:16::16:

sanırım dua okuyorsunuz.bende okuyabılırım kım ıcın ve kac taneyse soyleyın.Rabbim kabul eder inşallah

yarın sperm testı ve dna hasar testı yaptrcaz bakalım ne cıkacak sonuc.amelıyat sonrası 7. ayımız.:18:
canım ben bi süredir giremedim duayıda ayarlayamadım inşallah sana birdahaki arkadaşa okurken verelim
Merhaba arkadaşlar.Ben özlem.Beni en iyi anlayacak sizlersiniz.Bende oğlumsuz kızımsız yaşıyorum günlerimi.2 kez aşılama,1 kez tüp bebek, bir kez dondurulmuşlarla denedim.Dondurulmuşlarla hamile kalabildim ama 6 haftalıkken kaybettim bebeğimi.Kalbi atamadı malesef.İçimden çocuk düşüncesini atamıyorum.Dua etmekten başka bir şey elimden gelmiyor.Ne yapacağımı bilmiyorum.Bu yaz bir daha deniycez inşallah.Oda olmazssa ne yaparım bilemiyorum.
Allahım hepimize yardım etsin.Sağlıklı sıhhatli yavrularımıza kavuşalım

hoşgeldin canım Allahım inşallah bu sefer büyütmeyi nasip eder

kıslar nurcandan haberı olan varmı merak eım hiç girmemiş bugun

dün de hiç girmedi hastayım yatıyorum ama sırf nurcanı merak ettiğim için sık sık girip bakıyorum geldi mi diye.. çok merak ettim ben de...
Nurcanım bir ses ver iyiyim de..

sizde tlf numarası yokmu nurcanın ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ay canlarım beni harbi merak etmişler kız ayşe valla çok sağol bukadar ilgi bn alışık değilim hiç tanımadığım bi insan hasta hasta benim için böle meraklanıyo Allah razı olsun inşallah Allahım ne muradın varsa versin hepinize versin

kıslar ben geldimmm
yıne yumurtalar yaptı bna yapacağını
bu defada saol overdekı yumurtalar 20 mm ustu sağ over tembel cıktı
15 16 19 mm fılan 13 lerde var
hep sağ over tarafınamı yaptım iğneyı naaptım:))))))
sızden nbr nurcaaann nerdesınnnn

canım benim toplama zamanı geldiğinde bile 13 vardı nolcak üzülme baksana 20 var 19 var hiç üzülme bence gayet iyi gelişiyo her iki taraf birbirini tutcak diye bşi yok bunda zaten bika.tane sağlam çıksın yeter bize :)))))) hadi çiğdemle sendemde bebiş bekliyoruz :)))))))

yetercim nazemire diğer topicde okunuyo bu topicde umut a okuyoruz canım :))))))

canım ben bi süredir giremedim duayıda ayarlayamadım inşallah sana birdahaki arkadaşa okurken verelim

hoşgeldin canım Allahım inşallah bu sefer büyütmeyi nasip eder

ben karıtırdımmı yaa

ay canlarım beni harbi merak etmişler kız ayşe valla çok sağol bukadar ilgi bn alışık değilim hiç tanımadığım bi insan hasta hasta benim için böle meraklanıyo Allah razı olsun inşallah Allahım ne muradın varsa versin hepinize versin

ah kuzum canım arkadaşım tabi yüreğim ağzımda bekledim seni.. ablama da söyelidm gelip gelip soruyo gelmiş mi o kız diye..
aman hasta olup da grip işte geçiyo galiba biraz sümük kaldı geriye :)))

ah kuzum canım arkadaşım tabi yüreğim ağzımda bekledim seni.. ablama da söyelidm gelip gelip soruyo gelmiş mi o kız diye..
aman hasta olup da grip işte geçiyo galiba biraz sümük kaldı geriye :)))

:)))))))))))))) haha olsun kız sümük olsun bitek halsizlik yapmasında benim eşimde hasta dün hiç uyumadım atesi 39 u geçti hastaneye gitmemektede direniyo :))))))))) bugün iyi şükür

aaaayyyy bu on dakikada bir mesaj beni delirteceeeekk.
nurcan diğer tafafta bişey sormuşun ya nazife onun cevabı..

pearflower bu senin için:
üzülme der mevlana ve devam eder..
istediğin birşey olmuyorsa daha iyisi olacağı için olmuyordur..

:)))))))))))))) haha olsun kız sümük olsun bitek halsizlik yapmasında benim eşimde hasta dün hiç uyumadım atesi 39 u geçti hastaneye gitmemektede direniyo :))))))))) bugün iyi şükür

korkuyordur kız adam milleti doktordan korkar.. öyle durduklarına bakma hepsi gölgesinden korkar..
biz kadınlar güçlüyüz di mi? geçer bunlar da..
yaaa ben bugün kendimi mi vursan napsam.. kaç litre gözyaşımı evdekilere açıklamamak için içime döktüm acaba içim şişti..

Arkadaşlar tefriciye okuyorsunuz sanırım ben de okuyabilirim dileyenlere. Bir de meryem süresini okumanın iyi olduğunu duymuştum. dilerseniz onuda okuyabilirim isteyenlere.Allah hepimizin yardımcısı olsun inş.

korkuyordur kız adam milleti doktordan korkar.. öyle durduklarına bakma hepsi gölgesinden korkar..
yaaa ben bugün kendimi mi vursan napsam.. kaç litre gözyaşımı evdekilere açıklamamak için içime döktüm acaba içim şişti..

Affet beni arkadaşım birazınada ben sebeb oldum sanırım

aaaayyyy bu on dakikada bir mesaj beni delirteceeeekk.
nurcan diğer tafafta bişey sormuşun ya nazife onun cevabı..
sağol canım öğrendim :)))))))
aaayyyy tek başıma kalıp uluyarak ağlayabileceğim bir dağ başına ihtiyacım vaaaaaaarr...
kız ne bu dağ merakı otur rahat evinde valla bakkala çıkıyom ona bile donuyorum soğuktan

gülüm valla benimki çok doktor mereklısıdır aslında ama ne bili hastayken bi inat oluyo dövesim geliyo adamı :))))))))
canım sen neden alayıp duruyon bak üzme kendini bukadar sen tedaviye başlıcan hayatım yapma böle yaaaaaaaaaa bu arada özelden msj attığında bana numaralarınıda yollasana ulaşamıyoz birbirimize bişi oldummu :)))))))))

sağol canım öğrendim :)))))))

kız ne bu dağ merakı otur rahat evinde valla bakkala çıkıyom ona bile donuyorum soğuktan

gülüm valla benimki çok doktor mereklısıdır aslında ama ne bili hastayken bi inat oluyo dövesim geliyo adamı :))))))))
canım sen neden alayıp duruyon bak üzme kendini bukadar sen tedaviye başlıcan hayatım yapma böle yaaaaaaaaaa bu arada özelden msj attığında bana numaralarınıda yollasana ulaşamıyoz birbirimize bişi oldummu :)))))))))

iyiyim iyiyim kaç gündür evdeyim ya sıkıldım ben öyle sokak süpürmeden bi toka olsun almadan bir gün geçirdim mi kurtlanıyorum..
ayyy kendime öyel güseel bi netbook aldım ki sizle konuşmak için kırmızı kırmızı.. sırf sizinle konuşmak için öyel kocanın pc si ablanın laptopu bıktım vallaaa..aptal kargocu getiremedi bugün :(((

Back