- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi umutbizimolsun
- #1.941
ay evett varyaa bışey soylesede kadın haşlasam dıye bakıo heralde
gerçi hakkı yememeyım kızdırmazsan gayet kıbar gunaydın bıle dıo:)))ahahaha
o başa cıkar ancak benımle ama bende incik incik sorular soruorum
gecen gun bı kadıncağız vardı demıskı dr rahmını kalın gozukuo gebelık olabılrı demıs
oda demşkı bıde ustten baksanız vagınal olarak bakmısya sankı karından daha ıyı gozukcek:))
cok guldum ama yazık bılmıo demekkı:))
canım evet işleri zor bazan bakıyorum o kızlara bir şeyi bin defa anlatıyorlar
karşı taraf anlamıyor
ama ne yapacaksın eğtimsiz insanlar onlar ne yapsınlar eşleri bile gelmiy yanlarında (eşleri gelmiyor derken köyde vs yaşan insanların erkekleri kandınlardan dahi iyi anlar die diyorum )kadınalr yanlarında kv ile geliyorlar yani hemşireler ne yapsın ki dr ne yapsın
ama bizim suçumuz neeeeee biz bir seferde anlıyoruz
Gene gün bir kadın gelmişti elif konuşuyor kadınla şimdi uzun protkolda lukrine adeti 21 günü başlıyorsun adet oluncada bırakmıyorsun sakın bırakma dye anlatıyorlar (bana sen bizim en klay hastamısın her şeyi bir seferde anlıyorsun demlerine rağmen bunu bana defalarac tebih ettiler )kadın adet olmuş pazar gün başkenti aramış oparetör kadını bir yere bağlamaış bağladığı kişde ilacı kes demiş kadın lukrini kesmiş pzrt dr elmiş yanlışlık olduğu oratya çıkınca has birbirine kattı
elif diyorki kim söyledi sanaişte ben aradım
neden adını almadın diyor bir önceki tedvaisindede çatlatma iğnesini bir gün önce vurmuş yumoşlar çatlamış elife neler söyledi neler
alah yardım etsin dedim yani