- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #1.921
Mıranda merhaba canım ,
gözün aydın Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah.Sana bırsey danısacaktım denemelerını hangı merkezde yaptırmıstın.Bıde ıkıncı denemenmıs sanırım bu.Ilkınde nasıldı embrıyoların?Bende ılk kez aralık ayında denedım ama sonucum negatıf oldu.Korkuyorum sımdı ıkıncıde boyle olursa dıye ve aynı merkezde mı denemelıyım yoksa baska yerde mı dıye dusunuyorum...
kıslar nurcandan haberı olan varmı merak eım hiç girmemiş bugun
Kızlar allahıma şükürler olsunn allah dualarımızı kabul etti çok şükürr rabbim tez zamanda hayırlısıyla hepiciğinize nasip etsin inşallahhhhhhhhhh
dün de hiç girmedi hastayım yatıyorum ama sırf nurcanı merak ettiğim için sık sık girip bakıyorum geldi mi diye.. çok merak ettim ben de...
Nurcanım bir ses ver iyiyim de..
sizde tlf numarası yokmu nurcanın ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
canlarım yaa,belki anlamsız bi şekilde konuya daldım ama gezinirken tesadüfen gördüm topiginizi,,,hıkayelerinizi okurken çok duygulandım umarım allah hepinizin gönlüne göre verir,inşallah hepinizin yaramaz mı yaramaz bebeleriniz olur
miranda beni duyuyomusun
nasılsın hazelcımm test sonuçlarınız cıktımı merak edıyorum ınsallh ıyıdırbızım sorun erkek ınfertılıtesı canım.esımın varıkoselı vardı sperm ml de 9 mılyondu.amelıyattan sonra 17 mılyon oldu ama morfolojı hala% 2.ve bırde sperm dna' sında kırıklık var hemde % 42 cok ılerı derecede.yanı spermler kalıtesız dolleme yetenegı yok
yarın 7. ay testımızı yapıcaz ve amelıyattan sonrakı ılk dna hasar testını yaptrcaz .ınsallah hasar oranı dusmustr.
canım bır defa olumsuz oldu dıye yılma sakın.bırıktırın paranızı yıne yaptırın tupbebek.bende bırıktırıyorum yaza dogru baslıycam.bak ozleme/mıranda) ılk denemede negatıftı ıkıncızı masallah pozıtıf Allah tamamınada erdırsın ınsallah
yetercım mr sonucu noldu esının cıktımı canımm bıraz daha ıyı hıssetmene sevındımaz önce bir arkadaşımda aradı çok sağolun yaaaaaa
valla aklım devre dışı kalmıştı hç bir düşünemiyordum çok iyi geldiniz bana
Cnm Allah şifa versin inşallah.Benimde bir akrabam öyle bir sorun yaşamış..Eşi varikosel ameliyatı olmuş.Tabi bundan 10 yıl önce filan.Tedavi oldukları sürede olmamış çocukları.Bıraktıklarından bir yıl sonra kendiliğinden olmuş.Şimdi kızları var.
Şu an teknoloji dahada ilerledi.İnşallah bu sorunu atlatırsınız.
Haklısın yılmamak gerek.Yaz aylarını bekliyorum bende.Desteğin için tşkler.
Miranda tebrik ederim.Hamileliğin sağlıklı sıhhatli devam etsin inşallah.
canım benim bilidiğim kadarıyla bu çok ciddi bir sorun yaratmıyorkıslar ben geldimmm
yıne yumurtalar yaptı bna yapacağını
bu defada saol overdekı yumurtalar 20 mm ustu sağ over tembel cıktı
15 16 19 mm fılan 13 lerde var
hep sağ over tarafınamı yaptım iğneyı naaptım:))))))
sızden nbr nurcaaann nerdesınnnn
nasılsın hazelcımm test sonuçlarınız cıktımı merak edıyorum ınsallh ıyıdır
ama dediğim gibi ben sordu morfolojı yada dna kırıklığının tup bebekte gebelık sanıs uzerınde cok bı etkısı yokmus lutfen uzme kendını sonuc değişmemeişsede cok öptumm
yetercım mr sonucu noldu esının cıktımı canımm bıraz daha ıyı hıssetmene sevındım
canımm ıyıkı acmısım bu topiği valla cok ıyı geldı bana da:)))
ozlemcım merhaba hoşgeldın sızınde erkek faktorumu cnm
canım benim bilidiğim kadarıyla bu çok ciddi bir sorun yaratmıyor
yani en büyük olanlar gözden çıkatılıp diğerleri değerlendirliyor
canım sonuç çarşaba günü verilecek
sordum mr çeken kişiye
olmaz bir şey söylemem yasak dedi
ayy canım bılmıyorumkı artık sen o çöllerde gezen bahtsız bedevıydın yaa
bende senın kankim oldum oralarda kulağım telefonda beklıorum bakalım 2. Kotu surprız gelemsın noolur bıde yumurtalar catlamıs derlerse artık nerelere vururum basımıbılmıorum
dua edın kıslar noolurr
çöldeki kanki miiiiiiii
Bebğim bir şey olmaz sen içini rahat tut bkorada bir kadın vardı 22..24 olmuş yumurtaları vardı onlar bile çatlamamıştı senin 20 likte çetlemez hç endişelenme stres yapma
inşşşşşşşşşşşşşş bu defagüzel olcak
ayy bılmıyorumkı bulent beyede cok bişey soramadım sabahları cok uyuz oluo uyanamıo heralde:))
aslında cok hastasıda yoktu aslında bende uyanamamısım demekkı aklıma bıle gelmedı 21 mm ler nolcak diye şimdi gazıpsadayım ınternetcafeye attım kendımı:)))tekrar gıtmem gerekırse dıye sen adanadamısın yetercım
canım bülent bey hep uyuz yaaaaaaa
herkesi haşlayop eve gönderiyor
Yok bebğim ben tarsustayım ben
öbür tarafa yazmışsın ya dua için
bak ne diyeceğim transferin olsun hayırlısıyla sana bir gün 313 ayetel kürsü ve 313 fatiha okuyalım tammı ben yardım ederim sana bir günde okuruz
bebişn sana gelsin seni anne yapsın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?