oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

neredesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

Mıranda merhaba canım ,
gözün aydın Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah.Sana bırsey danısacaktım denemelerını hangı merkezde yaptırmıstın.Bıde ıkıncı denemenmıs sanırım bu.Ilkınde nasıldı embrıyoların?Bende ılk kez aralık ayında denedım ama sonucum negatıf oldu.Korkuyorum sımdı ıkıncıde boyle olursa dıye ve aynı merkezde mı denemelıyım yoksa baska yerde mı dıye dusunuyorum...

mrb canım yeni katılmışşın aramıza tekrar hoş geldin bu resimdeki senmisin

Kızlar allahıma şükürler olsunn allah dualarımızı kabul etti çok şükürr rabbim tez zamanda hayırlısıyla hepiciğinize nasip etsin inşallahhhhhhhhhh

Canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Allah analı babalı huzur sağlık içinde yetiştirmeyi nasip etsin.. Çok ama çooook sevindim..

canlarım yaa,belki anlamsız bi şekilde konuya daldım ama gezinirken tesadüfen gördüm topiginizi,,,hıkayelerinizi okurken çok duygulandım umarım allah hepinizin gönlüne göre verir,inşallah hepinizin yaramaz mı yaramaz bebeleriniz olur

kıslar ben geldimmm
yıne yumurtalar yaptı bna yapacağını
bu defada saol overdekı yumurtalar 20 mm ustu sağ over tembel cıktı
15 16 19 mm fılan 13 lerde var
hep sağ over tarafınamı yaptım iğneyı naaptım:))))))
sızden nbr nurcaaann nerdesınnnn

miranda beni duyuyomusun

canım ben bıldığım kadar anlatayım mırandanın bu 2. denemesi
ılkı negatıftı aynı merkezde denedı tup bebek.
dondurulmus embriyolarla denemıstı blasttı embriyo
musmula yedı transferden sonraa ve cok ıyı dınlendi
şimdiii o birr anneee :))))aallahım naznazarlardan saklsınn maaşallah

nasılsın hazelcımm test sonuçlarınız cıktımı merak edıyorum ınsallh ıyıdır
ama dediğim gibi ben sordu morfolojı yada dna kırıklığının tup bebekte gebelık sanıs uzerınde cok bı etkısı yokmus lutfen uzme kendını sonuc değişmemeişsede cok öptumm
az önce bir arkadaşımda aradı çok sağolun yaaaaaa
valla aklım devre dışı kalmıştı hç bir düşünemiyordum çok iyi geldiniz bana
yetercım mr sonucu noldu esının cıktımı canımm bıraz daha ıyı hıssetmene sevındım
canımm ıyıkı acmısım bu topiği valla cok ıyı geldı bana da:)))

ozlemcım merhaba hoşgeldın sızınde erkek faktorumu cnm

canım benim bilidiğim kadarıyla bu çok ciddi bir sorun yaratmıyor
yani en büyük olanlar gözden çıkatılıp diğerleri değerlendirliyor

canım sonuç çarşaba günü verilecek
sordum mr çeken kişiye
olmaz bir şey söylemem yasak dedi

ayy canım bılmıyorumkı artık sen o çöllerde gezen bahtsız bedevıydın yaa
bende senın kankim oldum oralarda kulağım telefonda beklıorum bakalım 2. kotu surprız gelemsın noolur bıde yumurtalar catlamıs derlerse artık nerelere vururum basımıbılmıorum
dua edın kıslar noolurr

çöldeki kanki miiiiiiii

Bebğim bir şey olmaz sen içini rahat tut bkorada bir kadın vardı 22..24 olmuş yumurtaları vardı onlar bile çatlamamıştı senin 20 likte çatlemez hç endişelenme stres yapma
inşşşşşşşşşşşşşş bu defa güzel olcak

Son düzenleme:

ayy bılmıyorumkı bulent beyede cok bişey soramadım sabahları cok uyuz oluo uyanamıo heralde:))
aslında cok hastasıda yoktu aslında bende uyanamamısım demekkı aklıma bıle gelmedı 21 mm ler nolcak diye şimdi gazıpsadayım ınternetcafeye attım kendımı:)))tekrar gıtmem gerekırse dıye sen adanadamısın yetercım

canım bülent bey hep uyuz yaaaaaaa
herkesi haşlayop eve gönderiyor
Yok bebğim ben tarsustayım ben

öbür tarafa yazmışsın ya dua için
bak ne diyeceğim transferin olsun hayırlısıyla sana bir gün 313 ayetel kürsü ve 313 fatiha okuyalım tammı ben yardım ederim sana bir günde okuruz
bebişn sana gelsin seni anne yapsın diye

ay evett varyaa bışey soylesede kadın haşlasam dıye bakıo heralde
gerçi hakkı yememeyım kızdırmazsan gayet kıbar gunaydın bıle dıo:)))ahahaha
o başa cıkar ancak benımle ama bende incik incik sorular soruorum
gecen gun bı kadıncağız vardı demıskı dr rahmını kalın gozukuo gebelık olabılrı demıs
oda demşkı bıde ustten baksanız vagınal olarak bakmısya sankı karından daha ıyı gozukcek:))
cok guldum ama yazık bılmıo demekkı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…