- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #1.941
ay evett varyaa bışey soylesede kadın haşlasam dıye bakıo heralde
gerçi hakkı yememeyım kızdırmazsan gayet kıbar gunaydın bıle dıo:)))ahahaha
o başa cıkar ancak benımle ama bende incik incik sorular soruorum
gecen gun bı kadıncağız vardı demıskı dr rahmını kalın gozukuo gebelık olabılrı demıs
oda demşkı bıde ustten baksanız vagınal olarak bakmısya sankı karından daha ıyı gozukcek:))
cok guldum ama yazık bılmıo demekkı:))
canım evet işleri zor bazan bakıyorum o kızlara bir şeyi bin defa anlatıyorlar
karşı taraf anlamıyor
ama ne yapacaksın eğtimsiz insanlar onlar ne yapsınlar eşleri bile gelmiy yanlarında (eşleri gelmiyor derken köyde vs yaşan insanların erkekleri kandınlardan dahi iyi anlar die diyorum )kadınalr yanlarında kv ile geliyorlar yani hemşireler ne yapsın ki dr ne yapsın
ama bizim suçumuz neeeeee biz bir seferde anlıyoruz
Gene gün bir kadın gelmişti elif konuşuyor kadınla şimdi uzun protkolda lukrine adeti 21 günü başlıyorsun adet oluncada bırakmıyorsun sakın bırakma dye anlatıyorlar (bana sen bizim en klay hastamısın her şeyi bir seferde anlıyorsun demlerine rağmen bunu bana defalarac tebih ettiler )kadın adet olmuş pazar gün başkenti aramış oparetör kadını bir yere bağlamaış bağladığı kişde ilacı kes demiş kadın lukrini kesmiş pzrt dr elmiş yanlışlık olduğu oratya çıkınca has birbirine kattı
elif diyorki kim söyledi sanaişte ben aradım
neden adını almadın diyor bir önceki tedvaisindede çatlatma iğnesini bir gün önce vurmuş yumoşlar çatlamış elife neler söyledi neler
alah yardım etsin dedim yani
evett yaa bende bı defada anlamama ragmen otıstıkmısım gibi tane tane tek tek
40 kere soyluolar yazık:)))
annneeemm dahada duramam gıdıorum valla merkeze elifi sevıorum bende en cok esra hanım doğum yapmıs oda ıyıydı hepsı ıı aslında:)))
bulent bey okuomus yazdıklarımızı okur valla beklerım ben başkent topiğini bılıoda burayı bulamaz rahat rahat dökelım:)))) hadıı kusum öptum cokk gıdım bende
slm kıslar nbrr napıosunuz bakalım
yenı gelen arkadaslar hoşgeldınız evımde olmadığım ıcın tek ek yazamıorum
yaaa nolcak sağ sol boşver senin çocuklar doğuştan solcu!!! benim de sağda endo var ya doktor bu senin sağ taraftan bi numara olcağı yok demişti o tarafı toplamdaılar bile yine de 5 tane güzel yumurtam çıkmıştı bilyorsun.. takılma bunlara..kıslar ben geldimmm
yıne yumurtalar yaptı bna yapacağını
bu defada saol overdekı yumurtalar 20 mm ustu sağ over tembel cıktı
15 16 19 mm fılan 13 lerde var
hep sağ over tarafınamı yaptım iğneyı naaptım:))))))
sızden nbr nurcaaann nerdesınnnn
evett yaa bende bı defada anlamama ragmen otıstıkmısım gibi tane tane tek tek
40 kere soyluolar yazık:)))
annneeemm dahada duramam gıdıorum valla merkeze elifi sevıorum bende en cok esra hanım doğum yapmıs oda ıyıydı hepsı ıı aslında:)))
bulent bey okuomus yazdıklarımızı okur valla beklerım ben başkent topiğini bılıoda burayı bulamaz rahat rahat dökelım:)))) hadıı kusum öptum cokk gıdım bende
kızlar topikçok sesizzzzzz
herkese merhabaaaa,
önce miranda nın hamile olması çok güzell herşey yolunda giidp bebeğini alır kucağına bu sefer, ben inanıyorum,
mirandacım hep pozitif ol ve konuş onunla o duyar seni hisseder:) ayy negüzel...
kızlar bende her ay negatiflik yaşamaktan gene hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorumm, off ya, bu reglimde gideceğim ya gene derlerse olmamış hiç yumurta diye öff çok endişeliyim, valla sinirlerim bozulduki sormayınn,,
herkese güzel bir hafta sonu olsun,
umutcum, gayet güzel yumurtaların var, sağı solu hiç farketmez, senin yaptığın iğneyle de hiç ilgisi yok, bir ay sağdan bir ay soldan yumurtlanır normalde, iğnelerden böyle her iki taraftan da çıkıyor işte,
bir tane olsun adam gibi olsun yeter iinankiii:))),
öpüyorum hepiniziii
sevgiler
ben varıııım naber tatlım biraz düzeldi mi moralin?
çok şükür canım yaaaaaaaaaa
sağolun hepiniz okadar çok destkçim vardıki
(birde sanal alem derler )topaladım biraz
birbirimizi tanımıyoruz birbirimizden bir çıkarımız yok ya.. Galiba ondan daha içten oluyor herşey..
Off çok duygusalım bugün bütün çeşmeler açık hüngür foşur..
Ha bire aklıma nurcan geliyo..meraktan deli olucam..
birbirimizi tanımıyoruz birbirimizden bir çıkarımız yok ya.. Galiba ondan daha içten oluyor herşey..
Off çok duygusalım bugün bütün çeşmeler açık hüngür foşur..
Ha bire aklıma nurcan geliyo..meraktan deli olucam..
kuzumsun neden ağlıyorsun sen
Bende merak ettim yaaa telefonu falan yokmu kimsede yaaaaaa
bilmem ki adet dönemim ya sinirim bozuk.. Bir de bir arkadaşım var tedavisi kötü gidiyor ona çok üzüldüm sanki kendiminmiş kadar içim yandı..
ınsallah canımm yaa bekleme suesı en zor gecen zaman kıtap yıgınağı yapmayı dusunuyorum
okuyup çok begendiğin roman varmı surekleyıcı soylee akılımı alsın götursun romananın ıcıne :))))
Yeterciğim sende mi bu topiktesin canım benim maşallah butun topıklerde aktıf goruyorum senı:)))
Umutbizimolsun ,Nurcan ve buradakı tum arkadaslar hepınıze merhabalar.Umut arkadasımızın bu topıkı olustururken yezmıs oldugu hayat hıkayesı benı cok duygulandırdı ve aranıza katılmak ıstedım bende:)
Dun girirp yazacaktım ama hiç fırsatım olmadı ne yazık ki.
Neyse şimdi anlatayım bende hikayemi;
Ben ve eşim 30 yaşındayız, evleneli 1.5 yıl oldu.Evelendiğimiz ilk günden beri hiç korunmadık.Çünkü eşim 2007 yılından beri kendisinde varikosel rahatsızlıgı oldugunu bılıyor ve sperm sayısı ve hareketlerı konusunda sperm testının sıkıntılı oldugunu bılıyormus.Bızde evlendık ve 6 ay hıc korunmadan denedik ve sızınde tahmın ettiğiniz gibi gebelik hiç oluşmadı.Bizde öncelikle eşimin tedavisi için Mersinde görev yapan bir prof.a gittik.Eşimi geçen sene şubat ayında ameliyat etti ve değerlerin düzeleceğini söyledi.
Ama bizim sayımız toplamda 1.5 mılyondu ılerı hareketlılık 0 dı ve morfolojı de sıfırdı.Yanı degerler oldukca dusuktu.Ama doktor yıne de kesınlıkle amelıyat gereklı dedı.Çift taraflı vede ılerı derece amelıyat gecırdı eşim.
Doktorumuz 3 aydan once kesınlıkle spermıogram yapmamamız gerektıgını soyledı.3 ay gectıgınde yaptırdıgımız spermıogramda esım azospermı oldu ve hıc sayı bulunmadı(IKımızınde basından asagı kaynar sular dokuldu ve bır daha asla sperm cıkmayacagını sandık.Doktorumuzunda bu duruma cok sasırması bızı ıyıce korkuttu.Aradan yıne 1 ay gectı ve testı tekrarladık sonuc yıne sıfır azopermı devam.1 ay sonra yıne devam azospermı devam.Yaklasık 6 ayda da sonuclar aynı cıkıyordu.Daha sonra ınternetten Kaan Aydosun maıl adresını buldum ve sagolsun bıze vıtamınler ve bırtakım ılaclar onerdı.O ay test yaptırdık ve sukur esımde 5 mılyon sperm bulundu ama hareketlılık ve morfolojı yıne sıfırdı.Artık doktorlar kesın tup bebege gecmemız gerektıgını soyledı.
Bende arastır arastır memorıal'e karar verdım ve Istanbulun yolunu tuttuk.Oradakı teknolojı Adana dan bır adım onde dıye ılk kez orda deneyelım ınsallah tutacak dıye gıttık gecen ay.Ikı tane cok saglıklı bırıncı derece embrıyomuz olustu fakat ıkısıde tutmadıSımdı kafam karısık eşim sıgarayı da bırakamıyor tekrar mutlaka deneyecegız ama nerede bılmıyorum ıste boyle kızlar basınızı agrıttım bırazcık.
canım çoooooook geçmiş olsun inşallah birdahakine kismet olur üzme kendiniAyşecim geçmiş olsun canım toparlanacağım canım bu yıkımları daha öncede yaşamıştım yinede her seferinde üzülmeye engel olamıyorum bakalım yarın bi merkeze gidecem bu doktor ne diyecek umarım bu sefer ümitlerim boş çıkmaz
canım önemli değil yeterki rabbim kabul etsinkıslar dua okuyan herkese allah bın kere razı olsun bende okuorum dun basladım reglım bıttı
NURCANcım bıtırmıssın bılee allahh bebişini sana bağışlasın bı tanem
atladıklarım varsa kusura bakmayın kıslar kızlı hızlı okudum
çıkıorum sımdıı cooook optumm hepınızı
kıslaaaaarrrrrrrr mirandaaaa hamileeeeeeeeeeee şukueler olsunnnn
sesi titriyordu yawrum yaa ağlıyordu sevınçteen bende dayanamdım dokuldu gözumden halada cok duyguluyum allahım sonuna kadara sağlıklı bı gebelık olsunn
Nurcanııııım nerdesiin seni çok merak ediyoruuum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?