oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

bızım sorun erkek ınfertılıtesı canım.esımın varıkoselı vardı sperm ml de 9 mılyondu.amelıyattan sonra 17 mılyon oldu ama morfolojı hala% 2.ve bırde sperm dna' sında kırıklık var hemde % 42 cok ılerı derecede.yanı spermler kalıtesız dolleme yetenegı yok

yarın 7. ay testımızı yapıcaz ve amelıyattan sonrakı ılk dna hasar testını yaptrcaz .ınsallah hasar oranı dusmustr.

canım bır defa olumsuz oldu dıye yılma sakın.bırıktırın paranızı yıne yaptırın tupbebek.bende bırıktırıyorum yaza dogru baslıycam.bak ozleme/mıranda) ılk denemede negatıftı ıkıncızı masallah pozıtıf Allah tamamınada erdırsın ınsallah

az önce bir arkadaşımda aradı çok sağolun yaaaaaa
valla aklım devre dışı kalmıştı hç bir düşünemiyordum çok iyi geldiniz bana

Cnm Allah şifa versin inşallah.Benimde bir akrabam öyle bir sorun yaşamış..Eşi varikosel ameliyatı olmuş.Tabi bundan 10 yıl önce filan.Tedavi oldukları sürede olmamış çocukları.Bıraktıklarından bir yıl sonra kendiliğinden olmuş.Şimdi kızları var.
Şu an teknoloji dahada ilerledi.İnşallah bu sorunu atlatırsınız.
Haklısın yılmamak gerek.Yaz aylarını bekliyorum bende.Desteğin için tşkler.
Miranda tebrik ederim.Hamileliğin sağlıklı sıhhatli devam etsin inşallah.

hoşgeldin canım zaten dua etmekten başka bişeyde gelmiyor elimizden inşallah herşey gönlünce olur

Kızlar allahıma şükürler olsunn allah dualarımızı kabul etti çok şükürr rabbim tez zamanda hayırlısıyla hepiciğinize nasip etsin inşallahhhhhhhhhh

selam canım, bendede kistler oluyor ayrıca rezervde az ve kaliteli çıkmıyor yumurta ama bu ay gene deneyeceğim regl olmayı beklıyorum, bu arada bu işlere iyi gelen çaylar otlar varmış onları öğrendim gunde 3 kez tok karna içiyorum,
ilgilenirsen eğer,
lavanta çiçeği, hayıt tohumu civan perçemi yağrağı böğürtlen yaprağı, meyan kökü, kırk kılıt otu ve biberiye yaprağı, bunları bir kapta karıştır ve bir tutamı sıca suya at demlensın ıc , dene bence ,fayda göreceksin bende 2 defa tüp denedim ben dede kalbi durdu hep, çok kötü ama geçecek bunlar inşallah ve bizde anne olacağız gör bak:)))))

kızlar allahıma şükürler olsunn allah dualarımızı kabul etti çok şükürr rabbim tez zamanda hayırlısıyla hepiciğinize nasip etsin inşallahhhhhhhhhh

ya ben seni tam olarak takip edemedim canım aşılama ilemi hamile kalmıştın tüp bebekmi
rica etsem anlatırmısın

Mrh nazenin.İlgin için tşk ederim.Bende adetten sonra soğan kürü deneyecektim.Bunlar iyi oldu.Deniycem inşallah faydası olur.Burda aynı durumdakileri görmek moral oluyor insana.Çünkü bir başkası anlamıyor.İnşallah geçecek herşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…