- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #1.881
ınsallah canımm senın doktorun ıyı ben ona guvendım burdan:)))))))
7 ay bekledım bu tedavı ıcın kıstler oldu doğum kontrol hapı içtım yan etkı yaptııı
kocamı dövmek ıstedığım zamanlar olduu:)))))ama adam 1.90 nerdeyse neyıme guvenıorum acaba:)
olumlu dusunmek ıyı gelıo bana arada o kotu dusuncelerde gelıo ama kovuorum hepsını:))))
mırandada oyle dıo bız ıkımızde ılk tedavıde hep olumsuzdusundukk aboo kan testıne ne gerek var karar vermıstık nasılsa olmadı dıye
olumlu olalaım cnm olmaycaksada en azından hayatımızı mahvetmemıs oluruz :))))))
canımmm,
çok sevindim burayı bulduğuma, evet insan kimselerle nedense paylaşamıyor , yeri geliyor insanın kardeşi bile anlamıyor ne hissettiğini, umarım bizde anne oluruz. ben de çok kötü günler yaşadım, elinden kayıp gidiyor ultrasonda görüyorsun ama kalbi durmuş diyorlar, o günü hayatımın en kötü hayal kırıklığı günüydü, sonra hep bir mahcubiyet oluyor eşine karşı sorun bizde ya, sanki kendini beceriksiz hissediyorsun ya çok kötü bu hisler,
neyse şimdi daha iyiyim ama zaman zaman gene hüzün basıyor, bekliyorum ben de bu reglimde ilk gittiğim prof hoca ya gideceğim, farklı bir ilaç karışımı yapacağız dedi, dünya progesteron verdim bakalım sonucu bekliyorum..
bu arada bazı çaylar öğrendim, ankaradan bu işin piri olan bir aktardan ki bu hoca saracoğlu gibi, bana yumurtalık rezervini ve kalitesini güçlendirecek bazı çaylar gönderrdi,
meyan kökü, lavanta çiçeği, kırk kilit otu, biberiye yaprağı, civan perçemi yaprağı, hayıt tohumu, böğürtlen yaprağı, adaçayı, sarı kantaron , bunları önce bir kapta karıştır sonra bir tutam kayamış suya at demle 3 öğün tok karna iç dedi, çok faydasını gören olmuş, denemekte fayda var.
birde bana ayrıca özel bir kür gönderdi, tahlilerimi faksladım ona göre bir şey hazırladı , özel bal ve pekmezler, kudret narı, arı sütü polen birde bu hocanın özel tohumlardan yaptığı birkarışım , bunu da 3 öğün aç karna ye dedi, başladım bakalım ki ben pek rağbet etmezdim bunlara:)
Tanrım inşallah sesimizi duyacaktır, hanımlar çok sevgiler hepinize, iyiki varsınızz
eh işte şeytanın küçük oğlu vesveseymiş yaa yutmuşuz hepimiz içimizde sinsi sinsi bekliyor.. ne zaman bir aralık ufak bir delik bulsa çıkıp başlıyor zehrini saçmaya..ama içimdeki o küçük sinsi şeytana fırsat vermiycem bu sefer..ben şunu fark ettim ki doktora gitmediğim süre uzayınca motivasyonum düşüyor, uzaklaşıyorum konudan moralim bozuluyor.. o yüzden diyorum gidip sık sık göstereyim de rahatlayayım :)))
bişey yktur canım merak etme allahın ıznıylee
beyınde bı sorun olsa mutlaka bı yan etkıyle hıssederdı esın
bı garıplık olduğunu doktorlar bınde bırde olsa o ıhtımalıde soylemek zorunda hısedıolar nedense
ama ıcın rahjat olsun beyınde bıseyler aksıosa bıyerden bellı ederdi
sevgili yeterrr, spremde önemli onu da boşlama, eğer inanıyorsan kür ve bitkisel tedaviye, sana ankaradaki mustafa hocayı tavsiye ederim, adı istanbul baharat, internetten bak web sitesine,
tahlilerini fakslıyorsun yada kargo yap, sana özel kocana özel karışım ve çay gönderiyor ,
burası uzun yıllardır bu işleri yapıyor ve pek çok kişi kanser den nodüle , miyomdan bebek işine kadar çok fayda görmüş, ben geç buldum, önceden inanmazdım ama fayda görenlerle konuştum , dr lar bile şaşdı diyenler var. Yani bir denemek lazım ,
birde inanç çok önemli, ayrıca, osmanbeyde istanbulda tam metro nun köşesinde bir aktar var, bak orası da özel kaçkar balından bir macun karışım yapıyor, o adam da çok bilgili işin uzmanı, hangisi sana yakın uygunsa bir dene derim kadın ve erkek için herşey var,
son yıllarda hep beslenmeye ve bitkisele döndü olaylar , bunun da var bir hikmeti değil mi ?
Moralini yüksek tut canımm, sevgilerimle,
ayy sorma sekerımm vall aaynen bende dun onu dusundum en son esımı çrcama gunu gordum
doktor esımde daha cok goruo yaa valla ac ac dur:)))))
kıslar yegenler geldı okuldan cıkmak zorundayımm dua edın noolurr
ayy sorma sekerımm vall aaynen bende dun onu dusundum en son esımı çrcama gunu gordum
doktor esımde daha cok goruo yaa valla ac ac dur:)))))
kıslar yegenler geldı okuldan cıkmak zorundayımm dua edın noolurr
Miranda arkadasımızı yurekten tebrık edıyorum.Yeter canım bana ozelden cebını yaz prolaktın hakkında sana bırsey anlatacagım canını sakın sıkma.
merhaba arkadaşlar.ben özlem.beni en iyi anlayacak sizlersiniz.bende oğlumsuz kızımsız yaşıyorum günlerimi.2 kez aşılama,1 kez tüp bebek, bir kez dondurulmuşlarla denedim.dondurulmuşlarla hamile kalabildim ama 6 haftalıkken kaybettim bebeğimi.kalbi atamadı malesef.içimden çocuk düşüncesini atamıyorum.dua etmekten başka bir şey elimden gelmiyor.ne yapacağımı bilmiyorum.bu yaz bir daha deniycez inşallah.oda olmazssa ne yaparım bilemiyorum.
Allahım hepimize yardım etsin.sağlıklı sıhhatli yavrularımıza kavuşalım
kızlar tefriciyeyi bitiran sölesin
nurcan ----2000---- okundu
hoş geldin
burada bunları yada benzerlerini yaşamışbir çok kişi var
oyüzden doğru yerdesin canım inşşş tedvaiye bile gerk kalmaz bebğin sana süpriz yapar inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
slm kızlar.nasılsınız?
Sanırım dua okuyorsunuz.bende okuyabılırım kım ıcın ve kac taneyse soyleyın.rabbim kabul eder inşallah
yarın sperm testı ve dna hasar testı yaptrcaz bakalım ne cıkacak sonuc.amelıyat sonrası 7. Ayımız.:18:
Hoşbulduk yeter.Mutlu ettin beni.İnşaaaaaallah.Rabbimden diliyorum.Allahım hepimize versin.
hsogeldın ozlem.Rabbim hepımızın dualarını kabul etsın ınsallah.cok zor hepımıze sabırlar ve bu durumdan cıkıs yolları versın.sızın sorun ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?