- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #1.621
sağol canım hoş buldukhoş geldin kızzzzzzz
Site kafayı yedi yine mesajları kafasına göre gönderiyor
öpicem geçsin :)))))))))))))kedi göbişini görmüüüş yaram var sanmıııış :)))
doğru diyo kız kocan yalan değil incecik inekız nasıl korktu varya ben güldüm paso:))))iğne kırılıp içinde kalabılıomus sakınb bıdaha oyle yapma dedi:))))
benim seneryomda aynıheh reklam arası hemen umut geldiii... kocamın senaryosu cemile balıkçıyla evlenecek :)))
slm kızlar epeyi kaynatmışsınız bakıyorumda bende iğnemi vuruldum yatıyordum bu sefer iğnem çok canımı yakıyo bir tuhaf luyorum vurunca ne dense anlamıyorum şu günler bi geçseydi
kız ben koli kadırın demdim sadece örnek verdimyani o işi yapanınki bile tutmuş allah isteyince demek istedim
aman arkdaşlarrrrrrrr dikkat:26::26::26::26:
slm kızlar epeyi kaynatmışsınız bakıyorumda bende iğnemi vuruldum yatıyordum bu sefer iğnem çok canımı yakıyo bir tuhaf luyorum vurunca ne dense anlamıyorum şu günler bi geçseydi
Cuma günü kuşum dua edin kıs bolbol :))))))))))
kız biliyom bende şaka dedim zaten
sağol canım hoş bulduk
öpicem geçsin :)))))))))))))
doğru diyo kız kocan yalan değil incecik ine
benim seneryomda aynı
kimin kocası doktor
yok ben hiç düşünmedim bitrinin bunu okuyop koli kadıracağını
Yazdığın iyi oldu yani
umutcumun kocası doktor ya kız..
canım bebiş gelsinde ine acıtsın boşver :))))))))
valla mı hiiiiiiiiiiiç haberim yok yada aklımdan çıkmış :)))))))))))))))))
kız umut ne doktoru söle kadın doğumcu olsun :)))))))))))))))))))
Ayy allahım sesini duysun ayşecim yaaacanııım hadi mübarek cumalar hürmetine innnşallah.. aklıma her geldiğinde sayabildiğim herkese dua ediyorum..şu benim çeşmeler açık olmasa yasin okurdum sana ama artık hayırlı doğumun olsun diye okurum canım..
kız balıkçı çok zengin sadece kendini cezalandırıyo oğlu havuza düşüp boğulmuş ölmüşaaaa o balıkçı zengin mi kız?
ayy bu hafta o da heyecanlı galibaaaa
nurcann hele pozitifi göreyim tekte olsa çifte olsa baklavalara tamam nerdensin sen istanbul değilmicanısım ne duası kız bu :)))))))))) bu arada testin nezaman tatlım kutlamayı nezaman yapıyoz bak ben baklava isterim kutlamaya :)))))))) ama ev yapımı öle hazır olmaz haha hele ikiz felan olursa hiç affetmem :))))))))))
siz genede koli kaldırmayın kıslar :b
deli karı
valla mı hiiiiiiiiiiiç haberim yok yada aklımdan çıkmış :)))))))))))))))))
kız umut ne doktoru söle kadın doğumcu olsun :)))))))))))))))))))
inşallah canım ozaman hiçbir şeyi hatırlamam bile Rabbim o güne tez kavuştursunda
yok yok aile hekimi
sen gene iyisin kız ben kendi kocamın ne iş yaptığını unutcam yakında :))) geçen gün bankadaki bir arkadaşın adını söyledim adama vurcaktı beni :)))
Ayy allahım sesini duysun ayşecim yaaa
kız balıkçı çok zengin sadece kendini cezalandırıyo oğlu havuza düşüp boğulmuş ölmüş
nurcann hele pozitifi göreyim tekte olsa çifte olsa baklavalara tamam nerdensin sen istanbul değilmi
yok yok aile hekimi
sen gene iyisin kız ben kendi kocamın ne iş yaptığını unutcam yakında :))) geçen gün bankadaki bir arkadaşın adını söyledim adama vurcaktı beni :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?