- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #1.601
ay canım geçer geçer uf olmuş arkadaşımın gobişi :))))))))))
hoş geldin kızzzzzzz
Site kafayı yedi yine mesajları kafasına göre gönderiyor
merhaba arkadaşlar ben de tedaviye başlayacağım.bu ballı tarçın ne işe yarıyor acaba?
YUMURTA SAYISINI VE KALİTESİNİ ETKİLİYOR CANIM
dimi yaa okudukça okuyası geliyo insanın..ya senin test ne gün?
heee bi de aynısını ben de yazmışım tam oldu :)))
kız nasıl korktu varya ben güldüm paso:))))iğne kırılıp içinde kalabılıomus sakınb bıdaha oyle yapma dedi:))))
heh reklam arası hemen umut geldiii... Kocamın senaryosu cemile balıkçıyla evlenecek :)))
kedi göbişini görmüüüş yaram var sanmıııış :)))
heh reklam arası hemen umut geldiii... kocamın senaryosu cemile balıkçıyla evlenecek :)))
Cuma günü kuşum dua edin kıs bolbol :))))))))))
canım zor ya bu eşler hep böle napıcan ama sen zar zorda oolsa bi test yaptır kocanavalla bende bilmiyorum aslında doktorlara güvenmiyorum ya hep ben tek başıma çabalıyorum sanki tek başıma olcak bebk artık bunalıma falan girdim yani eşimden hiç destek alamıyorum
ya kızlar canım ço sıkkın...c. tesi transerim oldu ve ben dikkat edemedim...2 gündür kasık ağrım var am a bu akşam sanki adet olucam...düşüyormu bebeğim çok sıkkın canım(
aaaa o balıkçı zengin mi kız?Ayy bende üle diom valla evlen kız cemile balıkçıylan adam zenginde :))
kızlar fatmagülün suçu ne raklamı varya
şimdi benim yağan diyorki aynen bakın
ben şatma gülü işlecemmmmmmmmmm
Fatma bile diyemiyor yaaaaaaaaaaaaaa
aaaa o balıkçı zengin mi kız?
Ayy bu hafta o da heyecanlı galibaaaa
canısım ne duası kız bu :)))))))))) bu arada testin nezaman tatlım kutlamayı nezaman yapıyoz bak ben baklava isterim kutlamaya :)))))))) ama ev yapımı öle hazır olmaz haha hele ikiz felan olursa hiç affetmem :))))))))))Bence incir ye sen yumurtaları büyütür
Ben okumaya başladım duayı allahım yardım etsinde bitirebileyim çok istiyorum çünkü
siz genede koli kaldırmayın kıslar :bcanım zaten merkezden bir yere asılma ağır bir şşey kaldırma diyolar birde ilişki yaşak biliyorsun
bunun haricinde her şeyi yapabilirsin geçen bir arkadaş ptt de kargo kısmında çalışıyormuş dr rapor ver demiş oda gerek yok dedmiş ertsi gün işe döndüm ve kolileri kadıyordum işm buydu ama ben hamiş kaldım diyordu
hiç takılma
ALLAHIN VERSİ OLSUN GERİSİ BOŞ
ayyy benden ıyı senarıst olurmus gecen hafta aynısını anlatmsıtım boyle boyle olur dıye:))))
ayy yerim ben onu yirim yaa:))))
canısım ne duası kız bu :)))))))))) bu arada testin nezaman tatlım kutlamayı nezaman yapıyoz bak ben baklava isterim kutlamaya :)))))))) ama ev yapımı öle hazır olmaz haha hele ikiz felan olursa hiç affetmem :))))))))))
Siz genede koli kaldırmayın kıslar :b
deli karı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?