oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

kedi göbişini görmüüüş yaram var sanmıııış :)))

ayy yok kıss bırı benım canımı acıtabıır ama ben yapamıorum
ağrı eşiğim yuksektır aslında ama kendım acıtmıcam ılla
ağda bıle yapamıorum kuaföre gıdıorum
bı kere yapıstırdım cekemedım kaldı orda oleee:))))
iğneyide nasıl yaptıysam bılmıorumm heee

kızlar fatmagülün suçu ne raklamı varya
şimdi benim yağan diyorki aynen bakın
ben şatma gülü işlecemmmmmmmmmm
Fatma bile diyemiyor yaaaaaaaaaaaaaa

Cuma günü kuşum dua edin kıs bolbol :))))))))))

canııım hadi mübarek cumalar hürmetine innnşallah.. aklıma her geldiğinde sayabildiğim herkese dua ediyorum..şu benim çeşmeler açık olmasa yasin okurdum sana ama artık hayırlı doğumun olsun diye okurum canım..

valla bende bilmiyorum aslında doktorlara güvenmiyorum ya hep ben tek başıma çabalıyorum sanki tek başıma olcak bebk artık bunalıma falan girdim yani eşimden hiç destek alamıyorum
canım zor ya bu eşler hep böle napıcan ama sen zar zorda oolsa bi test yaptır kocana
ya kızlar canım ço sıkkın...c. tesi transerim oldu ve ben dikkat edemedim...2 gündür kasık ağrım var am a bu akşam sanki adet olucam...düşüyormu bebeğim çok sıkkın canım(

canım ne hemen düşükmü yapıyom yaaaaaaaa benim kız 5 ayını dolduruyo hala ağrım var kötü düşünme

Bence incir ye sen yumurtaları büyütür

Ben okumaya başladım duayı allahım yardım etsinde bitirebileyim çok istiyorum çünkü
canısım ne duası kız bu :)))))))))) bu arada testin nezaman tatlım kutlamayı nezaman yapıyoz bak ben baklava isterim kutlamaya :)))))))) ama ev yapımı öle hazır olmaz haha hele ikiz felan olursa hiç affetmem :))))))))))
siz genede koli kaldırmayın kıslar :b
ayyy benden ıyı senarıst olurmus gecen hafta aynısını anlatmsıtım boyle boyle olur dıye:))))
ayy yerim ben onu yirim yaa:))))

deli karı

kız ben koli kadırın demdim sadece örnek verdim yani o işi yapanınki bile tutmuş allah isteyince demek istedim
aman arkdaşlarrrrrrrr dikkat:26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…