oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

Ayşe dün okudum forumdan biraz yazdıklarını geçmiş olsun. Üzülme. Zaten bu süreç bizim gibiler için oldukça uzun sürüyor biliyorsun. Önemli oaln geç olsun güç olmasın.

inşallah yetercim gerçi aşılamada pek sonuç zor pozitif oluyor ama ... :)
umudu yitirmemk lazım tüp bebeğe başlayan olmadı mı

kız yazdıkalrını okudum yaaa
bu son kısım dr benim aramda anlamamışım

şimdi tekrar baktım

napayım yaa b..k içinde oturmayalım dedim bi de geçen haftasonu yemek yapmamıştım bütün hafta saçma sapan şeyler yedik bugünden yapınca hafta içi yanına bi çorba yaparım evde sıcak bişey olur içim kurudu kız peynir ekmek yemekten..
aferin bi de marifet gibi anlatıyosun öyle içiyodum böyle içiyodum diye.. bi daha elinis ürmek yok kız doğduktan sonra da yooook..
biliyo musun benim doktor fosur fosur sigara içiyo bi de benim yanımda da içiyo günde 2 paket içiyorum diyor yanında da devamlı kahve içiyo zaten kurumuş gitmiş adam .. başka türlü bu strese dayanamam diyor adam pazarları da çalışıyor tam çatlak..

inşallah yetercim gerçi aşılamada pek sonuç zor pozitif oluyor ama ... :)
umudu yitirmemk lazım tüp bebeğe başlayan olmadı mı

aşılamada %10.15 ama doğala çok yakın tüp bebkteki riskler aşılamada yok birde hem maddi olarak hemde kadının hormon alması açısından tercih ediliyor

inşallah tez zamanda hamile kalırız kızlar.ben inanıyorum mutlu günler yakında gelcek.anne olmak kutsal bişey gerçekten ne kadar çok çaba sarfediyoruz anne olmak adına allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

kız çatlak insanlar başarılı oluyormuş
çünki cesur oluyorlarmış

kimse bi yere kımıldamasın 10 dk duş yapıp gelcem döndüğümde tam tekmil burda olun valla yakarım leeeeeenn...

Biz bugün yine beraberdik. Ne adam yaa pazarları bile çalışıyor

ya benimkide
KIZLAR BENTEDAVİLERDE HEP TEK OLURUM EŞİM HİÇ GELEMEZ
İLK TEDAVİMİZDE ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜM HATTA GELMİYOR DİYE TARTIŞIYORUK
AMA SONRA BIRAKTIM TEK BAŞIMA DAHA RAHAT OLUYORUM (BENİMLE GELİNCE HAS SÜREKLİ SORUN ÇIKARTIYOR
YOK SIRA BİZİMDİ O NEDEN ÖNCE GİRDİ VS )SADECE OPUDA YANIMDA OLUYOR
ODA MECBURİYETEN
TIP KADINLARDAN SPERM ÜRETİĞİ GÜN BEBK İŞİNİ TEK HALEDECEĞİM

selam kızlar.oo topık kalabalıklasmıs.mıranda nasılsın canım.ne var ne yok.test gunune az kaldı.hadı bakalım guzel haberler ver bıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…