• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

ya benimkide
KIZLAR BENTEDAVİLERDE HEP TEK OLURUM EŞİM HİÇ GELEMEZ
İLK TEDAVİMİZDE ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜM HATTA GELMİYOR DİYE TARTIŞIYORUK
AMA SONRA BIRAKTIM TEK BAŞIMA DAHA RAHAT OLUYORUM (BENİMLE GELİNCE HAS SÜREKLİ SORUN ÇIKARTIYOR
YOK SIRA BİZİMDİ O NEDEN ÖNCE GİRDİ VS )SADECE OPUDA YANIMDA OLUYOR
ODA MECBURİYETEN:34::34::34:
TIP KADINLARDAN SPERM ÜRETİĞİ GÜN BEBK İŞİNİ TEK HALEDECEĞİM :60::60::60::60:

sana katılıyorum canım.keske bızde sperm uretseydık ne guzel olurdu.ayyy cok sacma bılıyorum ama en azından esımızde olmuyor dıye bu kadar uzulmezdık:))):9::9::9:

sana katılıyorum canım.keske bızde sperm uretseydık ne guzel olurdu.ayyy cok sacma bılıyorum ama en azından esımızde olmuyor dıye bu kadar uzulmezdık:))):9::9::9:

kız ben işin o kısmında değilim(allahın izni ile olacak eşlerimizden bebişşimiz )
ben sadece benden nasıl bir şey çıkar diye onu merak ediyorummmmmmm
:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

ya da onlarda yumurta olsaydı :))) geçen anlattım burda bizim bir arkadaşın horozu yumurtlamış :))) çok nadir de olsa olabiliyormuş.. ne dalga geçtiler horozlar bile yumurtladı sen doğuramadın diye
:52:

inşallah yetercim gerçi aşılamada pek sonuç zor pozitif oluyor ama ... :)
umudu yitirmemk lazım tüp bebeğe başlayan olmadı mı
canım umut tedaviye başladı inelerini oluyo hala hamile yok aramızda yaani ben hariç
napayım yaa b..k içinde oturmayalım dedim bi de geçen haftasonu yemek yapmamıştım bütün hafta saçma sapan şeyler yedik bugünden yapınca hafta içi yanına bi çorba yaparım evde sıcak bişey olur içim kurudu kız peynir ekmek yemekten..
aferin bi de marifet gibi anlatıyosun öyle içiyodum böyle içiyodum diye.. bi daha elinis ürmek yok kız doğduktan sonra da yooook..
biliyo musun benim doktor fosur fosur sigara içiyo bi de benim yanımda da içiyo günde 2 paket içiyorum diyor yanında da devamlı kahve içiyo zaten kurumuş gitmiş adam .. başka türlü bu strese dayanamam diyor adam pazarları da çalışıyor tam çatlak..
ah canım şimdi içmiyom babası bile bıraktı kızımıza zararı olur diye yeterki doğsun sağ sağlim ne sigarası yemek konusuna gelince biz paso makarna yedik ilk 4 ay herşey kokuyo yapamıyoki insan makarna yemediğimiz günde dışardan yedik napıcan olmadımmı olmuyo :)))))))) bu arada 2 saattir giremiyorum ne bu site böle yav

ya da onlarda yumurta olsaydı :))) geçen anlattım burda bizim bir arkadaşın horozu yumurtlamış :))) çok nadir de olsa olabiliyormuş.. Ne dalga geçtiler horozlar bile yumurtladı sen doğuramadın diye
:52:

evet biz bekarken köydeydik
bizim horozda yumurtlamıştı
abimde yemeye kalktı ama sadece beyazdı sarısı yoktu :53::53::53::53:

Kızlar birde amcamın bir tavuğu vardı civcivçıkartı ve ertesi gün öldü
amcamın horozu civcivleri hep toplar kanatlarının altında yatırdı ye bulunca onları çağırdı (normalde horoz asla civcive bakmaz )amcamda bu insan olsa yavrularını bırakırdı biz bir horoz kadar yokuz derdi :26::26::26:

ah canım şimdi içmiyom babası bile bıraktı kızımıza zararı olur diye yeterki doğsun sağ sağlim ne sigarası yemek konusuna gelince biz paso makarna yedik ilk 4 ay herşey kokuyo yapamıyoki insan makarna yemediğimiz günde dışardan yedik napıcan olmadımmı olmuyo :)))))))) bu arada 2 saattir giremiyorum ne bu site böle yav

kızım beni de zırt zırt atıyo dışarı bi tuhaf bu akşam bu site..

canım bir erkek infertilitesi olduğumuzu öğediğmizde sadece spermiyoğram istenmişti eşin hormonlarını falan ben çok ısrar ettiğimiçin istemişti dr o zaman (bu son merkez direk istedi beni çok şaşırtı)ama tüp bebk çok önemsemiyorlar harketli morfoloji falan ne kadar doğru bilmiyorum
tekninklere çok güveniyolar

ya işte ben de senden duyunca sordum bu adamın hiçbişeyine bakmadık diye.. hoca da güldü onun bu tedavide bi fonksiyonu yok dedi :))) tabi zaten bu benimle doktorun arasında bişey tövbe tövbeeee :)))

KIZLAR BENİ SİNİR ETTİ :kkk::kkk::kkk: YA BU NE :95::95::95:
BEN ÇIKTIM KIZLAR
YARIN OĞLANA BAKACAĞIM YATAYIM :38::38:

ya işte ben de senden duyunca sordum bu adamın hiçbişeyine bakmadık diye.. Hoca da güldü onun bu tedavide bi fonksiyonu yok dedi :))) tabi zaten bu benimle doktorun arasında bişey tövbe tövbeeee :)))

ya ben daha anlamdım bu tüp bebk dr
bizim bir arkadaş var seyhan başkentte yaptırdı 2 kez
şimdi ankarada yaşıyorlar kaan aydos la görşmüş mail atmış 3 aylık bir tedvai uygulayalım eşinize demiş
bazısı böyle der bazısı erkeğin bir fonksiyonu yok der :53::53::53::53:

canım bir erkek infertilitesi olduğumuzu öğediğmizde sadece spermiyoğram istenmişti eşin hormonlarını falan ben çok ısrar ettiğimiçin istemişti dr o zaman (bu son merkez direk istedi beni çok şaşırtı)ama tüp bebk çok önemsemiyorlar harketli morfoloji falan ne kadar doğru bilmiyorum
tekninklere çok güveniyolar

ya işte ben de senden duyunca sordum bu adamın hiçbişeyine bakmadık diye.. hoca da güldü onun bu tedavide bi fonksiyonu yok dedi :))) tabi zaten bu benimle doktorun arasında bişey tövbe tövbeeee :)))

Back