- Konu Sahibi umutbizimolsun
- #1.121
Ayşe dün okudum forumdan biraz yazdıklarını geçmiş olsun. Üzülme. Zaten bu süreç bizim gibiler için oldukça uzun sürüyor biliyorsun. Önemli oaln geç olsun güç olmasın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızım attı beni bu site dışarı yaaa kırk saattir dönemiyorum
senden duyunca sordum dün doktora o da ileri erkek infertilitesi yoksa erkeğin tüp bebek tedavisinde bir fonksiyon yok dedi. tabi bu zaten doktorla benim aramda bişey tövbe tövbeeee :)))
bende gırıp gırıp cıktım canım arada net gıdıo
komsu baskına gelmezse ıyı bırı kullanı kacak o sızmısız dıyee:))))))
kızım attı beni bu site dışarı yaaa kırk saattir dönemiyorum
senden duyunca sordum dün doktora o da ileri erkek infertilitesi yoksa erkeğin tüp bebek tedavisinde bir fonksiyon yok dedi. tabi bu zaten doktorla benim aramda bişey tövbe tövbeeee :)))
ah gülüm yazık sana ya bırak evişini yaaaaa napıcan öldürcen kendini yat aşşağıya zaten hastaydın bütün hafta kendine ne eziyet ediyon
oooooooooooooooooooo bende sigara bol kahve günde 2-3 tane iş yerinden alışkanlık işim masa başıydı e hesap kitap yaparken sinirleniyorum abla bi kahve getir diyorum bide sigara yakıyorum oooooh alıştım bütün kötülüklere iş hayatında e efvlenince birden depresyona girdim 4 duvara kapandım burada işte bulamadım derken sigarayı çoğalttım tabi kahveyide vel hasıl oluma gebe kaldım herşeye son dedim oğluım öldü eskisinden fazla olarak alkol sigara kahveeeeeee hayatıma girdi her geçengünde arttı taki şimdi kızıma hamile kalıncaya kadar hatta transfer zamanıda içiyodum (((((((((
inşallah yetercim gerçi aşılamada pek sonuç zor pozitif oluyor ama ... :)
umudu yitirmemk lazım tüp bebeğe başlayan olmadı mı
kocam sonunda delırdı kıslar aynı evın ıcınde goremıom yuznu dıo
uyur o 10 gıbı gelırım gideyım sımdı öptum
napayım yaa b..k içinde oturmayalım dedim bi de geçen haftasonu yemek yapmamıştım bütün hafta saçma sapan şeyler yedik bugünden yapınca hafta içi yanına bi çorba yaparım evde sıcak bişey olur içim kurudu kız peynir ekmek yemekten..
aferin bi de marifet gibi anlatıyosun öyle içiyodum böyle içiyodum diye.. bi daha elinis ürmek yok kız doğduktan sonra da yooook..
biliyo musun benim doktor fosur fosur sigara içiyo bi de benim yanımda da içiyo günde 2 paket içiyorum diyor yanında da devamlı kahve içiyo zaten kurumuş gitmiş adam .. başka türlü bu strese dayanamam diyor adam pazarları da çalışıyor tam çatlak..
süt müt içir uyusun da gel biran önce..
kız yazdıkalrını okudum yaaa
bu son kısım dr benim aramda anlamamışım
şimdi tekrar baktım
hee tabi yakında diycek zaten bana getirme bu adamı yanında diye :))))
hee tabi yakında diycek zaten bana getirme bu adamı yanında diye :))))
kimse bi yere kımıldamasın 10 dk duş yapıp gelcem döndüğümde tam tekmil burda olun valla yakarım leeeeeenn...
Biz bugün yine beraberdik. Ne adam yaa pazarları bile çalışıyor
bende gırıp gırıp cıktım canım arada net gıdıo
komsu baskına gelmezse ıyı bırı kullanı kacak o sızmısız dıyee:))))))
Biz bugün yine beraberdik. Ne adam yaa pazarları bile çalışıyor