oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

sana katılıyorum canım.keske bızde sperm uretseydık ne guzel olurdu.ayyy cok sacma bılıyorum ama en azından esımızde olmuyor dıye bu kadar uzulmezdık:)))

sana katılıyorum canım.keske bızde sperm uretseydık ne guzel olurdu.ayyy cok sacma bılıyorum ama en azından esımızde olmuyor dıye bu kadar uzulmezdık:)))

kız ben işin o kısmında değilim(allahın izni ile olacak eşlerimizden bebişşimiz )
ben sadece benden nasıl bir şey çıkar diye onu merak ediyorummmmmmm

ya da onlarda yumurta olsaydı :))) geçen anlattım burda bizim bir arkadaşın horozu yumurtlamış :))) çok nadir de olsa olabiliyormuş.. ne dalga geçtiler horozlar bile yumurtladı sen doğuramadın diye

inşallah yetercim gerçi aşılamada pek sonuç zor pozitif oluyor ama ... :)
umudu yitirmemk lazım tüp bebeğe başlayan olmadı mı
canım umut tedaviye başladı inelerini oluyo hala hamile yok aramızda yaani ben hariç
ah canım şimdi içmiyom babası bile bıraktı kızımıza zararı olur diye yeterki doğsun sağ sağlim ne sigarası yemek konusuna gelince biz paso makarna yedik ilk 4 ay herşey kokuyo yapamıyoki insan makarna yemediğimiz günde dışardan yedik napıcan olmadımmı olmuyo :)))))))) bu arada 2 saattir giremiyorum ne bu site böle yav

ya da onlarda yumurta olsaydı :))) geçen anlattım burda bizim bir arkadaşın horozu yumurtlamış :))) çok nadir de olsa olabiliyormuş.. Ne dalga geçtiler horozlar bile yumurtladı sen doğuramadın diye

evet biz bekarken köydeydik
bizim horozda yumurtlamıştı
abimde yemeye kalktı ama sadece beyazdı sarısı yoktu

Kızlar birde amcamın bir tavuğu vardı civcivçıkartı ve ertesi gün öldü
amcamın horozu civcivleri hep toplar kanatlarının altında yatırdı ye bulunca onları çağırdı (normalde horoz asla civcive bakmaz )amcamda bu insan olsa yavrularını bırakırdı biz bir horoz kadar yokuz derdi :26::26::26:

kızım beni de zırt zırt atıyo dışarı bi tuhaf bu akşam bu site..

ya işte ben de senden duyunca sordum bu adamın hiçbişeyine bakmadık diye.. hoca da güldü onun bu tedavide bi fonksiyonu yok dedi :))) tabi zaten bu benimle doktorun arasında bişey tövbe tövbeeee :)))

KIZLAR BENİ SİNİR ETTİ YA BU NE :95::95::95:
BEN ÇIKTIM KIZLAR
YARIN OĞLANA BAKACAĞIM YATAYIM

ya işte ben de senden duyunca sordum bu adamın hiçbişeyine bakmadık diye.. Hoca da güldü onun bu tedavide bi fonksiyonu yok dedi :))) tabi zaten bu benimle doktorun arasında bişey tövbe tövbeeee :)))

ya ben daha anlamdım bu tüp bebk dr
bizim bir arkadaş var seyhan başkentte yaptırdı 2 kez
şimdi ankarada yaşıyorlar kaan aydos la görşmüş mail atmış 3 aylık bir tedvai uygulayalım eşinize demiş
bazısı böyle der bazısı erkeğin bir fonksiyonu yok der

ya işte ben de senden duyunca sordum bu adamın hiçbişeyine bakmadık diye.. hoca da güldü onun bu tedavide bi fonksiyonu yok dedi :))) tabi zaten bu benimle doktorun arasında bişey tövbe tövbeeee :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…