- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #1.101
ımsı erkek infertilitesinde kullanılan bir yöntem seçilecek spermleri galiba 8000 kat büyütüp seçiyorlar böylece daha iyileri seçildiği için dölleme yeteneği daha yüksek oluyor.
pgt ise döllenmiş embryolardan birer hücre alınarak genetik inceleme yapılması benim doktorum 3 başarısız denemeden önce pgt ye gerek olmadığını zaten pgt yapabilmek için de en azından 4-5 embryo olması gerektiğini söyledi. bir de bu pgt den daha ileri bir genetik inceleme varmış o da cgh ama ikisi de öyle heryerde yapılmıyormuş ve sanırım biraz da pahalılar..
canım hayırlı olsun tedavin sonunda yuzun guler ıssallah canım sana bısey soracam bende baslıycam nasıpse subatta tedavıye onceden 3 tane negatıfım var ve suanda her duydugumu arastırır oldum ımsı ne canım neden uygulanıyo ve pgt ne oluyo bıraz anlatırmısın
selam sekerler ben gıttıkten sonra kımse gelmemiş
şimdi bizde erkek aktörü pek sorunlu değil sayımız oldukça iyi 60 milyon civarı ama hareketlilik ve morfoloji bozuk.
Dün doktora spermiyogramı tekrarlayalım mı dedik, neden eşime hiç hormon tahlili yapılmıyor dedik. Bize dedi ki erkekte azospermi olmadığı sürece tüp bebekte erkeğin bir rolü yok dedi. şöyle açıklıyor senin 60 milyon spermin var hızlı olmasına zaten gerek yok biz enjekte ediyoruz, morfoloji de %1 bile olsa 60000 sperm var işe yarayan peki bize kaç lazım eh işte 5-10 tane herhalde buluruz dedi..kafama yattı aslında ama sanki eşimde de bişeyler araştırmaları gerekliymiş gibi geliyor ne dersiniz?
girdim gündüz yoktu kimse hayatım
ah gülüm yazık sana ya bırak evişini yaaaaa napıcan öldürcen kendini yat aşşağıya zaten hastaydın bütün hafta kendine ne eziyet ediyonbir garip memur kadının pazarı: öğlene kadar uyuycam de ama sabahın köründe zırtla kalk, kahvaltı, çarşaf değiştirme, çamaşır, haftalık yemek pişrme, süpürge, pazar-market alışverişi, bi çay bahçesinde 2 çay içme, helak olmuş vaziyette eve gelmeee.. şimdi son gücümle duş yapsam 9 gibi de uyurum herhalde :)))
ay amin canım amin Allahım size inşallah bukez yavrunuza kavuşmayı nasip etsin bol bol öpüp koklamnayı nasip etsinayy kusum 7 ay bekledım kız bu tedavı ıcın
bende sevk bıle almadımkı rapor alınca mırın kırın etmesınler
bıde tayınım cıktıya esımın yanına ondan da kolay oldu rapor işi
okullar bu hafta cuma kapanıo 14 subatta sanırım açılıo
okullar acılmadan sonucumu almıs olucam allahım nasıp edrse ınsallah
bu kez olmazsa daha cok uzulucem cunku bastn aadm gıbı bı tedavı olacak
aeşim cok uzuluoo kıslar gorsenız gozlerı doluo bı coocuk gorunce
aaalhım dıorum onun ıcın nasıp et ona kendını eksık hıssettıme amınn
yok canım sigara içmedim hayatımda hiç arada sırada 1-2 kadeh şarap içerdim onu da aylardır ağzıma sürmedim kısmetse bir daha da içmem.. kahve içerdim eskidem hergün 10 günden beri ilkkez demin bir tane içtim.. hiiiç kötü alışkanlığım yok..
sabah namazına ben de kalkmaya çalışıyorum uykuya yenik düşmezsem Allah kabul etsin dualarımızı.. Adını bana özelden az da sana da adınla dua edeyim.. Benim adım zaten malum:)))
Selam kızlar bişey danışmak ıstiyorum eşimin sperm tahlilleri 30 milyon diger herşeyi normal gebe kalmak için yeterli midir?
selam kızlar bişey danışmak ıstiyorum eşimin sperm tahlilleri 30 milyon diger herşeyi normal gebe kalmak için yeterli midir?
hareket morfoloji lokosit normalse ayı fena değil doğal gebelik olabilir
tabi sendede sorun yoksa
saolun kızlar 1yıldır deniyoruz bebiş için prolaktinim yüksekti benim 2aydır normale döndü bakalım artık yakın zamanda gelsin bebiş inşallah
ah gülüm yazık sana ya bırak evişini yaaaaa napıcan öldürcen kendini yat aşşağıya zaten hastaydın bütün hafta kendine ne eziyet ediyon
ay amin canım amin Allahım size inşallah bukez yavrunuza kavuşmayı nasip etsin bol bol öpüp koklamnayı nasip etsin
oooooooooooooooooooo bende sigara bol kahve günde 2-3 tane iş yerinden alışkanlık işim masa başıydı e hesap kitap yaparken sinirleniyorum abla bi kahve getir diyorum bide sigara yakıyorum oooooh alıştım bütün kötülüklere iş hayatında e efvlenince birden depresyona girdim 4 duvara kapandım burada işte bulamadım derken sigarayı çoğalttım tabi kahveyide vel hasıl oluma gebe kaldım herşeye son dedim oğluım öldü eskisinden fazla olarak alkol sigara kahveeeeeee hayatıma girdi her geçengünde arttı taki şimdi kızıma hamile kalıncaya kadar hatta transfer zamanıda içiyodum(((((((((
allah inşşşşş bizlerede oğlum kızım demeyi nasip edecek
inşşşşşşşş
kız yok öyle sigara şarap iyi örnek olun bebişlere
Kızlar yaaa ben sigara alkol hatta kahve bile içmem
sebzeyle beslenirim
en kötü alışkanlığım çay içmektir
ben bunarın sadece sebep olduğunu düşünüyorum
eğerki arbbim ol derse hiç bir şey engel olmaz
CANIM İNŞŞŞ KENDİ MELEĞİNE OĞLUŞUM KIZIM DEDĞİN GÜNLERİDE GÖRÜRSÜN İNŞŞayyyayyy ınsallah kıslar cok ıstıyorum oglum dıyeyeım kızım dıyeyeım
öğrencılerıme hep dıorum ama kendı evladına daha farklı olur tabii
kızlar buraya uzun süredir giremdim var mı bir gelişme
hamile olan ???
nasılsınız benim 3. aşılamam oldu
bakalım
canım bir erkek infertilitesi olduğumuzu öğediğmizde sadece spermiyoğram istenmişti eşin hormonlarını falan ben çok ısrar ettiğimiçin istemişti dr o zaman (bu son merkez direk istedi beni çok şaşırtı)ama tüp bebk çok önemsemiyorlar harketli morfoloji falan ne kadar doğru bilmiyorum
tekninklere çok güveniyolar
kocam sonunda delırdı kıslar aynı evın ıcınde goremıom yuznu dıo
uyur o 10 gıbı gelırım gideyım sımdı öptum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?