• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

bir garip memur kadının pazarı: öğlene kadar uyuycam de ama sabahın köründe zırtla kalk, kahvaltı, çarşaf değiştirme, çamaşır, haftalık yemek pişrme, süpürge, pazar-market alışverişi, bi çay bahçesinde 2 çay içme, helak olmuş vaziyette eve gelmeee.. şimdi son gücümle duş yapsam 9 gibi de uyurum herhalde :)))

bir garip memur kadının pazarı: öğlene kadar uyuycam de ama sabahın köründe zırtla kalk, kahvaltı, çarşaf değiştirme, çamaşır, haftalık yemek pişrme, süpürge, pazar-market alışverişi, bi çay bahçesinde 2 çay içme, helak olmuş vaziyette eve gelmeee.. şimdi son gücümle duş yapsam 9 gibi de uyurum herhalde :)))
çalışsan daha iyi değilmi :26::26::26::26::26::26::26:

valla işte daha az yoruluyorum :))) evde durdukça herşey batıyo yok ora tozlu yok bura bilmem ne.. bitmiyo hiç yaaa..

evlendikten sonra bir dönem bende çalıştım
ooffffff zordur
hafta içi uyku gözünden dökülür
ama hafta sonu işler bekliyor diye uyku tutmaz
öğleden sora dua edersin akşam olsada yapı sabah işe gitsem diye

evlendikten sonra bir dönem bende çalıştım
ooffffff zordur
hafta içi uyku gözünden dökülür
ama hafta sonu işler bekliyor diye uyku tutmaz
öğleden sora dua edersin akşam olsada yapı sabah işe gitsem diye

ben bu hafta raporluyum rahatım şukur
gıdıp gelıcem işte adanya o yorucak bıraz
ayşecim haklısın ama çalısırken oyle oluo haftasonu :)))

ben rapor almaya da çekiniyorum transfersen sonra 12 gün almıştım bi dahakine yine alıcam laf etmesinler.. o yüzden histereskopiyi de ctesiye ayarladım.
ayy ne güzel yaaa başladın tedaviye hadi çabucak bitsin de yüzün gülsün.. okullar ne zaman kapanacak ne zaman açılacak?
çiğdemden benim de haberim yok acaba opu oldu da ondan mı girmiyor?

ben rapor almaya da çekiniyorum transfersen sonra 12 gün almıştım bi dahakine yine alıcam laf etmesinler.. o yüzden histereskopiyi de ctesiye ayarladım.
ayy ne güzel yaaa başladın tedaviye hadi çabucak bitsin de yüzün gülsün.. okullar ne zaman kapanacak ne zaman açılacak?
çiğdemden benim de haberim yok acaba opu oldu da ondan mı girmiyor?

ayy kusum 7 ay bekledım kız bu tedavı ıcın
bende sevk bıle almadımkı rapor alınca mırın kırın etmesınler
bıde tayınım cıktıya esımın yanına ondan da kolay oldu rapor işi
okullar bu hafta cuma kapanıo 14 subatta sanırım açılıo
okullar acılmadan sonucumu almıs olucam allahım nasıp edrse ınsallah:nazar:
bu kez olmazsa daha cok uzulucem cunku bastn aadm gıbı bı tedavı olacak
aeşim cok uzuluoo kıslar gorsenız gozlerı doluo bı coocuk gorunce
aaalhım dıorum onun ıcın nasıp et ona kendını eksık hıssettıme amınn

hadi canım inşallah sen zaten bunu ilk deneme say saçma sapan bi süreç önceki..innnşallah hamile dönersin okula..

hadi canım inşallah sen zaten bunu ilk deneme say saçma sapan bi süreç önceki..innnşallah hamile dönersin okula..

bende oyle dıorum canımm ınsallah olur bu kez
her gun sabah ezanında uyanıorum
ve hepımıze dua edıorum ısımlerını bıldıklerıme ısımlerıyle bılmeıdklerıme nıcklerıyle
allahım kabul etsın o vakıtte cok makbulmuss
allahtan her gun uyanıorum o vakıtte kendılığınden
sen sıgara ıcıomuydun canım

sevdasevilaycım cok tesekkurler canım.gıderım bende oraya.pekı bu test ıcın herhangı bır gun gıtmk gerekırmı adetın 3. gunu gıbı yoksa her zaman gıdıp yaptrabılırmıyız.amma cok sordum yaa

hazelcim ıstedıgın herhangi bi gün gıdebılırsın farketmez zaten eşin ve senden sadece kan alacaklar o kadar bıde tahlılın sonucu 20 gunde felan cıkıyo bunuda goz onunde tutun canım banada istedıgın herseyı sorabılırsın cunkü aynı yolun yolcusuyuz bırbırımıze bırazcık faydamız olursa ne mutlu bıze sen hangı hastanede tedavıye baslıycaksın canım

kıslar bugun dusundumde kızım demek oğlum demek
ne gusel kulağa değilmi arkadasım oğlumun canı sunu ıstemıs dıo
derken ne kadar tatlı gelıo
bızde diyebılcekmıyız acaba

canım ben bülent beyle konustum kafam cok rahatladı
yaa IMSI yı sordum gebelık oranları farklı değil dedi
pgt yapılıomus başkentte oda kromozomsal anomalı cıkanlarda yapılıomus
kafam rahatladı canımm yaa tum sorularıma cvp buldum

canım hayırlı olsun tedavin sonunda yuzun guler ıssallah canım sana bısey soracam bende baslıycam nasıpse subatta tedavıye onceden 3 tane negatıfım var ve suanda her duydugumu arastırır oldum ımsı ne canım neden uygulanıyo ve pgt ne oluyo bıraz anlatırmısın

ya biz yine konuşup içimizi döküyoruz
ağlıyıruz
birşeyler yapıyoruz
ama onlar hiç bir şey yapamıyorlar
rabbim yüzlerini güldürsün
AMA İŞ BİZE DÜŞÜYOR YİNE HEM KENDİMİZE HEMDE EŞLERİMİZE DESTEK OLCAĞIZ :69::69::69:

bende oyle dıorum canımm ınsallah olur bu kez
her gun sabah ezanında uyanıorum
ve hepımıze dua edıorum ısımlerını bıldıklerıme ısımlerıyle bılmeıdklerıme nıcklerıyle
allahım kabul etsın o vakıtte cok makbulmuss
allahtan her gun uyanıorum o vakıtte kendılığınden
sen sıgara ıcıomuydun canım

yok canım sigara içmedim hayatımda hiç arada sırada 1-2 kadeh şarap içerdim onu da aylardır ağzıma sürmedim kısmetse bir daha da içmem.. kahve içerdim eskidem hergün 10 günden beri ilkkez demin bir tane içtim.. hiiiç kötü alışkanlığım yok..
sabah namazına ben de kalkmaya çalışıyorum uykuya yenik düşmezsem Allah kabul etsin dualarımızı.. Adını bana özelden az da sana da adınla dua edeyim.. Benim adım zaten malum:)))

canım hayırlı olsun tedavin sonunda yuzun guler ıssallah canım sana bısey soracam bende baslıycam nasıpse subatta tedavıye onceden 3 tane negatıfım var ve suanda her duydugumu arastırır oldum ımsı ne canım neden uygulanıyo ve pgt ne oluyo bıraz anlatırmısın

ımsı erkek infertilitesinde kullanılan bir yöntem seçilecek spermleri galiba 8000 kat büyütüp seçiyorlar böylece daha iyileri seçildiği için dölleme yeteneği daha yüksek oluyor.
pgt ise döllenmiş embryolardan birer hücre alınarak genetik inceleme yapılması benim doktorum 3 başarısız denemeden önce pgt ye gerek olmadığını zaten pgt yapabilmek için de en azından 4-5 embryo olması gerektiğini söyledi. bir de bu pgt den daha ileri bir genetik inceleme varmış o da cgh ama ikisi de öyle heryerde yapılmıyormuş ve sanırım biraz da pahalılar..

kıslar bugun dusundumde kızım demek oğlum demek
ne gusel kulağa değilmi arkadasım oğlumun canı sunu ıstemıs dıo
derken ne kadar tatlı gelıo
bızde diyebılcekmıyız acaba
allah inşşşşş bizlerede oğlum kızım demeyi nasip edecek
inşşşşşşşş

yok canım sigara içmedim hayatımda hiç arada sırada 1-2 kadeh şarap içerdim onu da aylardır ağzıma sürmedim kısmetse bir daha da içmem.. Kahve içerdim eskidem hergün 10 günden beri ilkkez demin bir tane içtim.. Hiiiç kötü alışkanlığım yok..
Sabah namazına ben de kalkmaya çalışıyorum uykuya yenik düşmezsem allah kabul etsin dualarımızı.. Adını bana özelden az da sana da adınla dua edeyim.. Benim adım zaten malum:)))
kız yok öyle sigara şarap iyi örnek olun bebişlere :57::57::57::57:

Kızlar yaaa ben sigara alkol hatta kahve bile içmem
sebzeyle beslenirim
en kötü alışkanlığım çay içmektir
ben bunarın sadece sebep olduğunu düşünüyorum
eğerki arbbim ol derse hiç bir şey engel olmaz

Son düzenleme:
Back