- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
ayşecim bencede insanlar aslında bizi ırmak için demiyor onlarda iyiniyetli
herzaman seninlecim :))))) seninkini artık öğrenseler nolcak o yerine yerleşmiş
farkındayım eskisi kadar takmıyorum zaten napayım amaaan bebeğim bana gelsin de kim ne derse desin.. zaten sonra susarlar..
------Size güzel haber vermek için bu kadar zaman bekledim ama maalesef olmadı. Endometrium 5,9 ile transferim yapılmıştı. Hiç umudum yoktu ama tutunma oldu. 11 gün sonucum 495,30 du. İki gün sonra doktora gittim. Keseyi gördük. Bir hafta sonra tekrar gittik. York sıvısını görmek için, onuda gördük. Her şey güzel gidiyordu. Cuma günü kalp atışlarını görecektik ama göremedik. Bugüne kaldı. Bugünde görünmedi. Doktor çarşamba veya perşembe kürtaj yapacak. Endometriuma fazla takmamak gerekiyormuş onu anladım. En önemlisi kaliteli embriyo elde edebilmek. İşte böyle...-------- alıntı-----
bunuda yine bi stede gördüm
bu kişide endometrium yetersizliğinden yakınıyordu
aynı şeyi bugün dr da söyledi,folikülün kalitesi daha önemli demişti
bu kadar şeyi öğrendikten sonra,hamile kalabilmek ne kadar zormuş diyorumcanım endometrıum kalınlığı onemlıdır ama cok takılmamak lazım tabıkı
embriyonun kalıtesı cokda onemlı değil aslında
5AA embriyolar transfer edılıo tutmuo sonra 2. kalıte hucre kaybı olmus embryo tutabılıo
çöp dıyebıldıklerı yani..
onun ıcın aslında gebelık embriyonun rahıme geldığınde ıtıcı davranmamasından gecıo
ve embriyonun dısındakı zarın cok kalın olmamasından
cunku cok kalın olursa hatching olamaz ve yerleşemz embriyo
haa surda embriyo kalıtelı olması faydalıdır
eger kuçuk yumurtalarla dollenmıs bı embriyo ıse dış zarı daha kalın olur ve zarı yırtıp geçemz..
tutunma daha zor olur
fakat 20 mm ve uzerı bı yumurtadan elde eılmısse zarı yırtıp rahım duvarıa tutunması daha kolaydır
en nıhayetınde allahın ol demesi yetıo canım hepsı bahane
kıslar bende soylemeyı denediğim zamanlar oldu bundan oncekı tayın yerımde
sadece 1-2 kısı bılıodu onlarda en yakınımdakıler
ama ınanın ınsalnlar sızın canınızı acıtmak ıstıolarsa sızın en derın yarınızı hiç çekınmeden
kullanıolar bana o arkadasım sık sık hamıllelıleıklerınden ne kadar cabuk hamıle kaldığından hatta
2.ye korunurken kaldığından bahsederdı sık sık
yaramın ustunde tepındıkce tepındı bu derdımı fazlasıyla kullandı
ben konusmak ıstemzdım o acardı konuyu
sonra görüşmey kestım hayatımdan cıkardım
belkı baska paylaştıklarım onlar kadar ınsanlıktan cıkmıs olmazlardı
ama ben artık mecbur kalmadıkca soylemeyı dusunmuyorum burdakıler bılmıo cok rahatım
ama 1 yıl daha olmazsa daha soyleyeck yalanım kalmaz
allhtan, kımse öğrenmek zorunda kalmadan bebeiğimi kucağıma almayı dılıyorum
ınsanların kalbi çok kötü bunu gördümm daha beni sevmeyenler duysa naparlar
arkamdan neler duyarım en yakınımdakıler boyle yaparken dıorum
rabbım güç versin hepimize
ama ınanın ınsalnlar sızın canınızı acıtmak ıstıolarsa sızın en derın yarınızı hiç çekınmeden
kullanıolar bana o arkadasım sık sık hamıllelıleıklerınden ne kadar cabuk hamıle kaldığından hatta
ama ben artık mecbur kalmadıkca soylemeyı dusunmuyorum burdakıler bılmıo cok rahatım
günaydın kızlar çidonun bu gün ikinci tahlil günü daha benim eşimin kardeşleri bir kere bile soramdılar sizin niye çocuğunuz olmuyor diye aman 9 senelik evliyiz insan bi merak eder merakta değil kardeşsiniz ya hiç mi içinizde sevgi yok bana değil kardeşlerinede mi acımazlar gerçi allah acısın kulunada bi kardeşleri değil hiç bir akrabası sormadı daha ne hala ne teyze ne yenge hiç biri düşünün artık
günaydın kızlar çidonun bu gün ikinci tahlil günü daha benim eşimin kardeşleri bir kere bile soramdılar sizin niye çocuğunuz olmuyor diye aman 9 senelik evliyiz insan bi merak eder merakta değil kardeşsiniz ya hiç mi içinizde sevgi yok bana değil kardeşlerinede mi acımazlar gerçi allah acısın kulunada bi kardeşleri değil hiç bir akrabası sormadı daha ne hala ne teyze ne yenge hiç biri düşünün artık
günaydın
eeeeeeeee ne anlıyoruz buradan al birini vur ötekine
demekki hepsi aynı ya sormuyorlar yada sorunca
kırıp döküyorlar
RABBİM GÜLDÜRSÜN YÜZÜMÜZÜ İNŞŞŞŞŞŞŞŞ
Kızlar bugün gene test yaptırdım öğleden sonra sonucu alıcam ama çook umutsuzum.
artık bu çocuk mevzuunu kapatmamın zamanı geldi sanırım. bir iş bulup hayatıma devam etmeyi düşünüyorum
Kızlar bugün gene test yaptırdım öğleden sonra sonucu alıcam ama çook umutsuzum.
artık bu çocuk mevzuunu kapatmamın zamanı geldi sanırım. bir iş bulup hayatıma devam etmeyi düşünüyorum
inşallah canım bizimkiler bildiğiniz gibi değil alemlerdir eşimede sormazlar banda zaten yıl oldu görüşmeyeli böylesi daha iyi
ya öyle demeyin ya benim kayınvalidem geçen sene öldü hiiiç üzülmem diyen ben ağlamaktan hasta oldum meğer severmişim de haberim yokmuş. bırakın kendi hallerine zaten yaşlılar be..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?