- 11 Mayıs 2007
- 1.141
- 1
- 116
- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
ne oldu hayırdır niye böyle bi karar aldın aman otur evde ne güzel hamileliğin tadını çıkar ben yıllardır çalışıyorum bıktım sabah kalkmaktan tabi evde sıkıcı ama olsun yinede sen bilirsin
noldu bişey mi oldu ilk değerin iyi değil miydi senin? sonradan bir olumsuzluk mu oldu canım?
çido ne bu karamsarlık be canım sen artık evde olursun inş hamileligin tadını çıkartırsın rabbim inşallah hayırlı sonuçlar almanı nasip etsin emeklerini boşa çıkartmasın inşallah Allahım bütün bugün tahlil sonucu alacak bütün arkadaşlarıma iyi sonuçlar almayı nasip et hepimizin kucaklarına evlatlarımızı almayı nasip et
günaydın kızlar çidonun bu gün ikinci tahlil günü daha benim eşimin kardeşleri bir kere bile soramdılar sizin niye çocuğunuz olmuyor diye aman 9 senelik evliyiz insan bi merak eder merakta değil kardeşsiniz ya hiç mi içinizde sevgi yok bana değil kardeşlerinede mi acımazlar gerçi allah acısın kulunada bi kardeşleri değil hiç bir akrabası sormadı daha ne hala ne teyze ne yenge hiç biri düşünün artık
ya öyle demeyin ya benim kayınvalidem geçen sene öldü hiiiç üzülmem diyen ben ağlamaktan hasta oldum meğer severmişim de haberim yokmuş. bırakın kendi hallerine zaten yaşlılar be..
ayyy ayşe farkında olmadan demekki seviyomuşsun bak sen şöyle bir düşündümde üzülürmüyüm diye heralde hayır :))))) ya sanki benim için normal birisi anne yerine koyamadıgım için gerçe oda beni kızı gibi görmiyor ondandır heraldeee çokta önemli degil görmesede olur benden uzak Allaha yakın olsun zararsız olsun benim kimseye zararım yok onunda olmasın yaşasın Allah ömür versin diyeyim benimkinede ne diyeyim :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
cumartesiydi ilk tahlil 61,32 çıktı, sevindik... dün tekrar yapıldı 0,100 çıktı... doktorum bu kadar düşmesi çok garip tekrar yaptır dedi bugün tekrar yaptırdım... 2 de çıkacak sonuç...
ayyy ayşe farkında olmadan demekki seviyomuşsun bak sen şöyle bir düşündümde üzülürmüyüm diye heralde hayır :))))) ya sanki benim için normal birisi anne yerine koyamadıgım için gerçe oda beni kızı gibi görmiyor ondandır heraldeee çokta önemli degil görmesede olur benden uzak Allaha yakın olsun zararsız olsun benim kimseye zararım yok onunda olmasın yaşasın Allah ömür versin diyeyim benimkinede ne diyeyim :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
cumartesiydi ilk tahlil 61,32 çıktı, sevindik... dün tekrar yapıldı 0,100 çıktı... doktorum bu kadar düşmesi çok garip tekrar yaptır dedi bugün tekrar yaptırdım... 2 de çıkacak sonuç...
beni hiç benlenemediler anlıyacağınız hep istenmeyen gelin oldum kaynananm rahmetlik beni çok sevdi ama onların ölümünden sonra hiç bir akrabası gelmedi 9 senelik evliyiz daha kapımızı çalmadılar bilmezler beni tanımazlar hiç bırak demişler eşime o da inat etti bırakmadı beni biz kavga gürültü içinde evlendik benim babam bize destek çıktı allah razı olsun kıyamadı ayırmaya çünkü çok lafla evlendik sonra bize bi küstüler 9 sene oldu hiç kimse ne gelir ne gider düğünleri olur eşimi yalnız çağırılar ben önce çok kafaya taktım ama sonra alıştım olsun bakalım beni tanımadan sevmediler keşke bi şans verip sevmeyi deneseylerdi sevmeden öncede tanımayı tabi yazık olan eşime oluyo kardeşleride küstü beni onlarda istemeyince yazık eşim de ellerini çekti onlardan da ben yinede görüş derim beni boşver sen git ama gerçekten istenmeyen gelin olmak çok zor eşim de sen benim gelinimsin der kimse sevmesin ben seviyorum der bana allahıma çok şükür onu koruduk gerçi zaman zaman çatırdamalar oldu ama olsun her evlilikte olur eşimi çooooooooooook seviyorum
beni hiç benlenemediler anlıyacağınız hep istenmeyen gelin oldum kaynananm rahmetlik beni çok sevdi ama onların ölümünden sonra hiç bir akrabası gelmedi 9 senelik evliyiz daha kapımızı çalmadılar bilmezler beni tanımazlar hiç bırak demişler eşime o da inat etti bırakmadı beni biz kavga gürültü içinde evlendik benim babam bize destek çıktı allah razı olsun kıyamadı ayırmaya çünkü çok lafla evlendik sonra bize bi küstüler 9 sene oldu hiç kimse ne gelir ne gider düğünleri olur eşimi yalnız çağırılar ben önce çok kafaya taktım ama sonra alıştım olsun bakalım beni tanımadan sevmediler keşke bi şans verip sevmeyi deneseylerdi sevmeden öncede tanımayı tabi yazık olan eşime oluyo kardeşleride küstü beni onlarda istemeyince yazık eşim de ellerini çekti onlardan da ben yinede görüş derim beni boşver sen git ama gerçekten istenmeyen gelin olmak çok zor eşim de sen benim gelinimsin der kimse sevmesin ben seviyorum der bana allahıma çok şükür onu koruduk gerçi zaman zaman çatırdamalar oldu ama olsun her evlilikte olur eşimi çooooooooooook seviyorum
çidoo sonucu ne zaman alcaksın merak içindeyim
bekliyoruz, fax gelmemiş, eşim aramış ulaşamamış
Kızlar kesinleşti,
20 nin altındaki değerler için 0,100 yazıyorlarmış zaten... bu sefer de aynı çıktı.
yani tutnamamış. ne yapalım takdir-i ilahi... artık bi süre bu konuyu düşünmek istemiyorum. buraya da girmiycem epey bir süre, anlayacağınızı ümit ediyorum...
Hepiniz için duacıyım, paylaşımlarınız için çok çok çok teşekkür ederim, inşallah hakkınızda hayırlısı olur
kızlar kesinleşti,
20 nin altındaki değerler için 0,100 yazıyorlarmış zaten... Bu sefer de aynı çıktı.
Yani tutnamamış. Ne yapalım takdir-i ilahi... Artık bi süre bu konuyu düşünmek istemiyorum. Buraya da girmiycem epey bir süre, anlayacağınızı ümit ediyorum...
Hepiniz için duacıyım, paylaşımlarınız için çok çok çok teşekkür ederim, inşallah hakkınızda hayırlısı olur
canım zaten oyle buyuk bır mucıze ki allahın varlığının en buyuk kanıtı..bu kadar şeyi öğrendikten sonra,hamile kalabilmek ne kadar zormuş diyorum
ne kadar çok ihtimalin bir araya gelmesi lazım,rabbim bu ihtimalleri yanıp tutuşanlara tez zamanda nasip etsin
bizim bu tam anlamıyla denediğimiz 9.ayımız,ama arada reglim şaştı,toplam 3ay görmedim
yani aslında 6.ayımız,ama ara denemelerimizde olmuştu,testlerde yalancı çizikten başka hiç
poziifi görmedim
bugün sırf hamilelik testinde çift çizgiyi göreyim diye,test yaptım
öğle 11de çatlatma iğnesi oldum,yani onda olan b-hcg yi gördüm aslında,olsun...
canım doğudaydık mecburi hızmette..cevrende zaten görişebıleceğin okadar az ınsan vardıyazıklar olsun öle arkadaiada akrabayada ben arkadaşlarımı çok seçerim burda birsürü insanız hepimizin eşleriaynı askeriyede o yüzden hepimiz aynı yerde oturuyoruz ama benim görüştüğüm sadece 1 arkadaş vardır diğerleri ile slm slm bana bişi sormaya cesarette edemezler zaten tavrımla başında herkeze benimle mesafeli olmalarını belli ettim o yüzden benim istemediğim bana yaklaşamaz hiç bence insanlarla aranızda bir resmiyet olsun
Benim şansın sanırım etrafımda öyle karanlık kalpli insanların olmaması, sağolsunlar duyan herkes kendince teselli vermeye çalışıyor o kadar.. Hatta müdürüm bile biliyor o bile yılbaşında bana bol bebekli bir yıl diledi :)) Ama sen hiiiç üzme o güzel canını kimsecikler bişey anlamadan bebeğin kollarında olacak.
Kızlar kesinleşti,
20 nin altındaki değerler için 0,100 yazıyorlarmış zaten... bu sefer de aynı çıktı.
yani tutnamamış. ne yapalım takdir-i ilahi... artık bi süre bu konuyu düşünmek istemiyorum. buraya da girmiycem epey bir süre, anlayacağınızı ümit ediyorum...
canımm benımm ne guzel yaa işte oyle nadır ınsanlar var
ınsanalr sızın acılarınızla kendını rahatlatıo
baska turlu ıcındekı fesat sesını susturamıo
dıokı onunda cocuğu olmuo benım su derdım varsa dıo
ama ıyıkı tanımısıım onları demekkı oylelerıde olabılıomus
benımle bırlıkte ortak arkadaslarımızın hepsıı ilişkısını o kısıyle kestığıne gore
seytan yuzlu melek gorunumdeymıs herkesi kandırmıs dıorum
annenle durumuna uzuldum canımm sadece bebek konusu değil diye dusundum senı yaralayan
ne kadar derın hayatlarımız var allahım yardımcın olsun canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?