- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
kızlar son 3 günüm kaldı tüp bebek yolcusu kalmasın gibi içimde havai fişekler patladı bu gün olmasada onunla uğraşmak çok güzel hayırlısı ya allah bismillah ne olur bana dua edin 9 senelik çilem bitsin bi benim değil herkezin yüzü gülsün ama olacak sanki içim pozitif olacak doğacak diyor kısa protukol olan var mı aranızda ben geçende uzun olmuştum şimdi kısa olacakmış kaç günde oluyor 17 ocak nasip olursa adet tarihimkısa protokol olan varsa yazarsa sevinirim birde ikinci denemem yaşım 28 sizce kaç tane transfer olur doktorum 1 tane diyor ama var mı bi bilgisi olan bebekli bi sene geçirelim inşallah......
kızlar son 3 günüm kaldı tüp bebek yolcusu kalmasın gibi içimde havai fişekler patladı bu gün olmasada onunla uğraşmak çok güzel hayırlısı ya allah bismillah ne olur bana dua edin 9 senelik çilem bitsin bi benim değil herkezin yüzü gülsün ama olacak sanki içim pozitif olacak doğacak diyor kısa protukol olan var mı aranızda ben geçende uzun olmuştum şimdi kısa olacakmış kaç günde oluyor 17 ocak nasip olursa adet tarihimkısa protokol olan varsa yazarsa sevinirim birde ikinci denemem yaşım 28 sizce kaç tane transfer olur doktorum 1 tane diyor ama var mı bi bilgisi olan bebekli bi sene geçirelim inşallah......
günaydın kızlarrrrrr
sana da günaydın şekerim
dün doktorumla konuştum ayın 22sinde histereskopi yapacak..
nbr arkadaslarım nasılsınız bkalım bugun pek kımse
gelmemiş neler yapıosunuz nerelerdesınız
canım nerden okudun pekı ostorojen artar ve sperm kalıtesız olur dıye.Ayyy olabılır aslında cunku dr.un verdıgı fakat ocaktan sonra kullan dedıgı ılacta ostorojenı dusurup fsh yukseltıyormus.ınsallah Akkan aydosta dedı zaten fsh yukselırse belkı dna hasarınıda tedavı etmıs olabılır dıye.fsh dusuk degılmı canım yaa 2.4 dusuk.aslında normal sınırlar arasında gorunuyor ama 5.5 falan olmalıymıs.ınsallah canım dedıgın gıbıdır.sagol Rabbim ne istegın varsa versın canım.destek oldun canım bana sagol.cok kotuyum bugun.okumaya calısıcam bakalım.
canım eşime sordum oda doktor ya..birde karaciğer enzimlerıne baktırın eşinin..
oda fshı düşürebiliyor ama bak yapılacak bı dolu sey hemen karatmak yok ıcımızı bak ben denememi yaptım olmadı ama yınede okadar karartmıorum ıcımı butun kotu dusuncelerı kovuyorum..
sen daha deneme bıle yapmadın belkı ılk denemede olacak ne bılıosun..canımm ben senın yasadıklarının hepsını yasadım ıstıorumkı sen benım kadar yıpratma..nelerın ıyı geldığını bılıorum
dene bakalım cnm belkı daha ıyı hıssedersın öptum cok
yagmurcanım Rabbim bebegınle saglıklı mutlu bır omur versın canım.haklısın aslında kafaya takınca dahada kotu oluyoruz ama kafamdan cıkaramıyorumkı elımde degıl .nasıl yapıcam bılemıyorum
çiğdemcim ınsallh rabbım ol der senın ıcın bu kez 1e uçe takılmakızlar son 3 günüm kaldı tüp bebek yolcusu kalmasın gibi içimde havai fişekler patladı bu gün olmasada onunla uğraşmak çok güzel hayırlısı ya allah bismillah ne olur bana dua edin 9 senelik çilem bitsin bi benim değil herkezin yüzü gülsün ama olacak sanki içim pozitif olacak doğacak diyor kısa protukol olan var mı aranızda ben geçende uzun olmuştum şimdi kısa olacakmış kaç günde oluyor 17 ocak nasip olursa adet tarihimkısa protokol olan varsa yazarsa sevinirim birde ikinci denemem yaşım 28 sizce kaç tane transfer olur doktorum 1 tane diyor ama var mı bi bilgisi olan bebekli bi sene geçirelim inşallah......
günaydın kızlarrrrrr
günaydın canım innnşallah bu sefer yüzün güler. benim de ilk denemem kısa prot. olmuştu. adetinin 3. günü başlıyorsun duruma göre 12 ve 14 gün iğne oluyorsun, iğne bitince 2 veya 3 gün sonra yumurta toplanıyor ve malum ondan sonra 3-5 gün içinde transfer oluyor. transferden sonrası aynı zaten 12 gün beklemece.
28 yaş için 2.denemede tek transfer yasal olanı ama bazı merkezler gizliden 2 de yapabiliyor eğer istiyorsan doktorunla görüş
Allah yarımcın olsun..
kuşum nerdesınn benım pozıtıf arkadasımm
yaa sana bısey soracaktım ben danısmanın agıttığınde benım ıcın
bı soru sorarmısın ben cok kucuk bı yerde yasıorum burda bı hastene bıle yok
benım kadın doğumcum kadınlar kulubune gırme demıstı mesela
cok o fıkırle dolu olma ama bana buraya gırmek ıyı gelıo gıbı
ama dediği gıbı okudukca aklın fıkrın bebek doluo
bunu sorabılırmısın yanı bu konuda yazısmak okumak mı daha ıyı
yoksa ııyıce uzaklasıp oyle bı durum yokmus gıbımı davranmalıyız
çiğdemcim ınsallh rabbım ol der senın ıcın bu kez 1e uçe takılma
benım bı arkdasa 3 tane koyuldu tutmadı
sonra donmus bır tane koyuldu sımdı bebeısı kucağında
rabbım zorlukları kolaya cevırsın ınsallhh
nbr yeter napıosunn canımm
bugun nasılsın
şimdi ben bugünlerde 3 şeyi çok ama çok yapıyorum ve bundan rahatsızım o yüzden tam da bu haftasonu bunu konuştuk. 1. alışveriş 2.si yemek 3.sü de bu konuda devamlı konuşmak.. uzun uzun konuştuk ve şu sonuca vardık hayatımıza yeni birşeyler sokabilmek için boşluklara ihtiyacımız var oysa ben devamlı alış veriş yaparak ve yiyerek yeni şeylerin hayatıma girebileceği bir boşluk bırakmıyormuşum ama konuşmak farklı dedik çünkü konuşmak da benim habire alarak ve yiyerek içime tıkıştırdığım şeyleri boşaltıyormuş. eğer ki konuşmak seni rahatlatıyorsa ve burada şunun bunun yazdığı abu subuk laflardan olumsuz etkilenmiyorsan bunu üstüne konuşmak toksin atmaya benziyor. yani sana ve senin konuştukça nasıl etkilendiğine bağlı..
sağol canım sen nasılın
canım işte burda bı tezat var yanı konusmak rahatlatıo fakat kısır döngu oluyor
yanıı doktorum benım sey demıstı bu konudan ne kadar uzaklasırsan okadar basarı sansın artar demıstı
bende bu konuyu cok dusunuyorum bıraz uzaklaşmak ıstıorum fakat sureklı bu konudan konustukca uzak durmak da mumkun olmuyor
bırde bazen seyı farkedıorum gereksız yere acıklamalr yapıorum
cevreme onları bebek dusunmediğimize ınadırmay çalısıorumsankı
ee boyle daha cok dıkkat cekıo gıbı gelıo
bebek dusunmeyen bırı bu konudan cok konusmaz cunku
saol canımm cvp için
iyiyim tatlım napalım evı topluyoruz tasınıcaz bakalım
zor oluo kış olunca ama napalım
bende başkentte mart gibi başlıcam belkı karsılasırz canım
canım ben progesteron kullanırkende yıne 25 yada 27. gunde adet oldum.bu sadece takvıye degılmı.yanı progesteron takvıyesı.prgesteron her ay kullanmam mı gerekır o zaman
valla kızlar bana millet soruyodu daha bebek yokmu diye bende olmuyo benim çocuğum diyodum bidaha kimse sormuyodu ne saklıcam sonuçta günah işlemiyom hırsızlıkmı yapıyom başka şemi onlarane
valla kızlar bana millet soruyodu daha bebek yokmu diye bende olmuyo benim çocuğum diyodum bidaha kimse sormuyodu ne saklıcam sonuçta günah işlemiyom hırsızlıkmı yapıyom başka şemi onlarane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?