- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
slm kızlar benım bu ay adetım gecıktı hemde hıc gecıkmezdı.mutlaka ya 25 yada en gec 27. gunumde mutlaka gelirdı.sadece ılk korunmayı bıraktıgımız ay gecıkmıstı 8 gun 33. gunde gelmıstı hayatımda ılk.bırde bu ay gecıktı.hep derdım 27. gunu atlatayım bısıler var dıye umıtlenebılırım cunku gunu gunune gelır.ama bugun 29. gunum hıc belırtım yok.atesımı olcmeme gore yumurtamın catlamasından sonrakı 10. gunum.ıdrar testım bır tane var..ve ben koyde ogretmenım.sımdı eczaneye gıtsem test alsam herkese korunuyoruz dıyorum.alamam dedıkodu olur.elımdekı testıde hemen kullanmak ıstemıyorum.ama evde 4-5 tane ovulasyon testım vardı.3 gundur yapıyorum cok cok sılık ıkıncı cızgı.hanı dıyorlar ya ovulasyondada hamılelık varsa cıft cızgı cıkar dıye.ama benım ovulasyon da negatıf.eger ovulasyona cıkmadıysa gebelık testınde hıc cıkmaz.bugun belkı ıkıncı cızgı bırazda olsun koyulasmıstr dedım ama yok.hayalet gıbı.adet olayım barı.zaten ne hamılelıge nede adete daır belırtım yok.offf canım cok sıkkın bı ara umıtlenmıstım ama nerde bende o sans
sagol yetercım Allah razı olsun.Rabbim kımsenın kucagını bos bırakmasın.ılk defa bu ay umıtlendım ama yok kı bısı .ama o heyecan bıle cok guzel.Rabbim gercegınıde yasatsın bızlere.cok istiyorum bunu canı gonuldenkuzum hayırlısı olsun
inşşş bebişin gelmiyordur adetin
sagol yetercım allah razı olsun.rabbim kımsenın kucagını bos bırakmasın.ılk defa bu ay umıtlendım ama yok kı bısı .ama o heyecan bıle cok guzel.rabbim gercegınıde yasatsın bızlere.cok istiyorum bunu canı gonulden
yaramazda olsa cok tatlı oluolar demioh ne güzel yapmışsın canım
bende bu gün çok yoruldum
abimin eşi rahatsız ve köydeler dün geldi onu dr götürdüm tahlil tetkek falan derken öğleden sonrayı buldu
pzrts olması dolayısıyla her yer çok yoğundu kalabalıktı
yoruldum ama
sonrada temizlik ayptım yarın yaramaza bakmaya gideceğim
canım cok uzak .45 dakıka yol gıtmem gerek kan testı ıcın.okuldan gelınce zor o da.hem baktrsam ne bosu bosuna .yok ki bısı.ama neden gecıkır yaa off adet olayım barı
canımm dur bakalım cok stres etme eteşine gore catlamadan sonra 10.gununse 4 gunun var daha cunku catladıktan 14 gun sonra regl oluruz
yaramazda olsa cok tatlı oluolar demi
insan dahada sabırsızlanıo
oyalanırsın barı bos bos durunca dahada zor gecıo gunler canmım
tatlım kendını cok dınleme evet ovulasyonla geç yumurtaşldığını belırledıysen daha gunune 4 gun var
bızım ıcın belırleyıcı yumurtanın çataldığı gundur benım bı kez 20.gun çatlaı ılk defa
ve 35.gun oldu reglımm kanda baktırmıstım negatıfı gormek daha zor gelıo bana regl olunca okadar uzulmuorum
4 gun daha bekle eger olmazsan 5.gun yap testını canımm
ınsallh mucızen seınledır tatlımm
canım benım oyle degıl ıste.adetten 8 gun once yumurtam catlar bu hep boyledır.19. gunumde catladı ozaman 27. gunde adet olmalıydım.3 defa yumurta takıbıne gıttım.dr. a dedım hatta. 8 gun once normalmı 14 gun olmalıymıs dıye.hayır sonucta catlıyor dedı.hormonlarım da normal.
aaa kuşum ozaman sende luteal faz yetmezlığı var
valla cnm hiç bı dr 8 gune normal demez 12- 16 arası normaldir
ozaman senın yumurtan çatladıktan sonra progesteron alman lazım
belkıde aylardır bunun ıcın olmuyor tatlım sen baska bı doktora iyice sor cnm
yok canım 2 ay progesteron kullandım.sonra yıne gıttım.ıste sordum hormonlara bakmak lazım dedı.hormon testı yaptrmıstım.normal o zaman sorun yok dedı.nasıl duzelır kı bu luteal faz eksıklıgı.onuda sordum .hayır dedı ıste.sonucta yumurtan catlıyor dedı
canım soyle dusun dollenmeden ıtıbaren embriyo 7 ıle 10 gun arasında yerleşir
ve senın 8.gun oluo reglın yanıı vucudundakı progesteron erkenden çekılıyor
ve bebek yerleşmeye fırsat bulamadan reglın oluo
yanıı baska bı doktora sor bakalım cnm yaa valla ben boyle bılıyorum bak durusah vardı
o 6 kez kımyasal gebelık yasadı sonra dr ona yumurtası çatladıktan sonra progesteron verdı
sımdı saglıklı gelısen bı gebelığı var
canım ben progesteron kullanırkende yıne 25 yada 27. gunde adet oldum.bu sadece takvıye degılmı.yanı progesteron takvıyesı.prgesteron her ay kullanmam mı gerekır o zaman
evet tatlım takvıye olarak verılıo
pekı ozaman yumurtan 13. 14. gunlerdemı çatladı yoksa
yine 17. gunlerdemı
progesteron varken regl olunmaz geenelde ama
onun ıcın mesela regl gunu ateşimiz düşer yanı progesteron çekılmesıne baglı olarak
yaa doktor değiliz ama iyi kötü 1.5 yıldır byağı arastırdım bıde eşime soruorum takılınca
evet canım yıne aynıydı..ilk ay gıttım baktı.17. gunumdu.cok guzel 2 yumurtn var dollenmeye musaıt dedı.progesteron verdı.o ay 27. gunde oldum.sonrakı ay 12. gunde gıttım.(zaten benım 12. gunumde yumurtam 17-18 mm oluyor-ama gec catlıyor)17 mm dedı.bıkac gune catlar dedı.hatta o ay 16. gun basla progesterona dedı.basladım.yıne 25. gun geldı adetım.sonrakı ay yıne gıttım.yumurtan ıyı dedı.ama dedım normalmı boyle 8 gun once catlaması.normal catlıyor sonucta dedı.pekı dedım luteal faz eksıklıgı yoksa neden progesteron verıyorsunuz dedım. o takvıye dedı.gelmene gerek yok dedı.ama her ay progesteron kullan demedı.bende her ay dr.lardaydım.oyle dıyınce artık gıtmedım.canım bızım sorun esımde spermlerde dna hasarı ılerı duzeyde bılıyorsun..oyuzden olmuyor.e pekı bu ay nıye gecıktı sence.bu ay ne olduda 14 gun sonrası adet olcam acaba.atesım her sabah 7 gıbı 36.7-36.8 gbı.gun ıcınde 37.3 e cıkıyor
ayy canım valla senın duzenını cok ıyı anlayamadım
hadıı hayırlısı ozaman ınsallh canımm neden olmasınn
yaa ben kımler gördumm en buyuk örneği ablam
10 mılyon spermı vardı eniştemin 2 yıl olmadı varıkosel vardı
amelıyat oldu yıne değişmedi..
sonra kednılığınden 3 tane çoçoukları oldu
hiç değere filan baklmıo aslında bılıomusun
sadece rahat olmak lasım becerebılırsek
bak bana o kıtaplar iyi geldii bence sende oku hem köydeymıssın,
sosyal olarak yapacak bişey de yoktur orda dahada sıkılırsın
olabıldığınce oyalamak lasım kendını
ben artık onu uyguluyorum dıorumki
madem kendılığınden olması ıcın elımden bısey gelmıo
bende pozıtıf olurum tedavılerım bari olumlu olur dıyorum
canım okumak ıstıyorum ama su ınternetın basından kalkamıyorum.bır turlu okuyamıyorum.ama emınımkı ben tupbebek olmadan hamıle kalamam.offf gelsın su nısan ayıda baslasam artık.gercı esımın fsh de dusuk bıraz.onu yukseltıcek daha dr. 4 ay ılac kullancak.sonrası Allah Kerım.ya ben hamıle kalısram ınan herkes kalır.yani esnın sansın benden 1500 kat daha fazla oyuzden bence sen rahat ol.bak bana anlayamadıgım ıkı salak problemım var.bırı esımden bırı benden heralde belkıde luteal faz eksıklıgı var gercekten.anlayamıyorum dr.larıda .offf
canımm bak ne kadar okursan okadar kafan karısıyor
ya oda bende varsa ya suda eşimde varsa diye
bak ılk olarak eşinin fsh ının normale donmesı lazım
bu sekılde dna kırıklığıda normale yakın bı sınıra gelecek
aslında hamıle kalanlar yada bı coğumuz bılmıoruzkı bızdede dna kırıklığı varmı dıye
belkı hamıle kalan bi çok kişinin de vardı değerlerinde sorun
bak bıze doktorumz soyle bı hıkaye anlattı
bı arkadasnın ı sevgılısı hamıle kalıo ama aldırıolar
evlı değiller ozaman sonra 1 yıl sonra evlenıolar bebek ıstıolar bı turlu olmuo
sonra sperm değerlerıne bakılıokı
ne ararsan var ağır sperm problemı morfoloji kromozom
ama bu adam normal yolla hamıle bırakabılmş
sakın oyle dusunme evet bende normal yolla ımkansız demıyorum
ama cok zor benım ıcın ınan ugrasmıorum şimdi cok huzurluyum
ya cok sukur maasımız var bı sekılde ya o olmasaydı bıde
tedavı olabılmek tup bebek yaptırabılmek bıle cok gusel
bence sende kendını yıpratmadan benım gıbı dusun amaaann dee nasılsa ben tup bebek yaptırcaam
ama bunu içten soyle kendını uzmeden
lutfen bunu benım ıcın yap canım m
silkin şöyle tut kendını bellı topıklere gir
sana kendını ıyı hıssetttormeyen ıcını daraltanları okuma lutfen
dediğim kıtapları al ve lutfen oku sana ıyı geldıkce sen bırakamayacksın
bende senın hıssettıklerını hıssettım cok kotu gunler yasadım
kendıme zulmettım resmen onun ıcın cok cok ıyı anlıorum seni merak etme..
daha sen ılk denemenı bıle yapmadan nasılsa olmıcak dıye yıyosun kendını
dur bı guselım bekle su fsh yukselsın denemenı yap
fsh düşük olduğu zaman ostrojen artar ve spermler cok ıyı kalıtede olmaz
lutfen canımmm senın hıssettıklerını yasamıs bıırı olarak dıorum yıpratma kendını lutfen
ıyı geceler canmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?