oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

yaaaaaaa çok sevindim gözün aydın
hadi bakalım her şeyçok ço güzel olsun
tatlım şu ankradaki yerden çok söz ettin bana oranın telefonunu versen (yada sen oradaysan özelden görüşsek)bande kendim için derdimi bir anlatsam yumurta kalitem içinne yapılımış baksak nasıl olur aceppppp:26::26::26:

ayşecim...
canım..üzülme be tatlım hayırlısı Allahtan hayırlısı buymuş...
bu ertele ne kadarlık bi süre peki..

kuzum insan hap kullanırken adet olur mu çok üzülüyorum.. güya ocakta başlayacaktık şubat bitmiş olacak yine yok yine yok..

herzamansenielye
katılıyorum l,tfen üzme kendini geç olsun güç olmasın
sana tekrar mevlanın sözünü yazacağım
Maksada sabırla erişilir, aceleyle değil! Sabret, doğrusunu Allah daha iyi bilir. [Mevlana].

Ayşecim seni çok iyi anlıyorum benimde kaç kez ertelendi tedavim hayırlısı değilmiş dedim oturdum kıçımın üstüne napalım yavrum bi tarafımızıda yırtsak olacak neyse o oluyo lütfen daha çok strese sokma kendini rabbim çok büyük hayırlı zamanda hayırlısıyla gelsin inşallah bebeğin dualarım seninle canım

bilmiyorum canım doktor şimdi hastalarım var akşam sekizde ara detaylı konuşalım dedi bakıcaz artık..

ayşecim sabırsızlanıosun bunu anlıorum ınsan bı an once olsun bu acıdan hemen kurtulayım ıstıo
ama şimdi dıorumkı keske bız kaan aydosa gıdıp 3 aylık bı tedavıden sonra başlasaydık dıorum bazen
acele edince işte istemediğin sonuçlar alıosun maddı olarak fızıken ve ruhen yıpranıosun
benım 11 yumurtam tolandı en az 5-6 tane embriyom olmalıydı donmus ama bak elımde hiçbişey yok,
allahtan dılegım ınsallah tutunmustur transfer edilen bebişim ona haksızlık etmiim sonucu bi görelimde
şimdi olmazsa hiç acele etmıcem eşim 3 ay en az iğne tedavisi veriomuş hormon testıne göre hcg tedavısymıs adı bende kendim yumurta kalitesi artıtı ne varsa arastırıcam kullıcam
yanıı tedavıye baslayınca rahatlıo ınsan sankı bebeısıne yaklasmıs gıbı hıssedıo ama
sonuçlar cok ıstediği gibi olmayınca yıkım daha buyuk oluo

sara_28 kullanıcısından alıntı
kızlar forumları gezerken güzel bi dua gördüm sizinle paylaşmak istedim.

ya Rabbim Bir tohum koy bedenime!
Ama o insan Senin de sevdiğin olsun.
Ve bana öyle bir yavru bağışla ki;
O yavrunun kalbi Seninle yanan bir mabed olsun.
Beni öyle bir melekle buluştur ki
Benden önce,
Onunla buluşmuş olan Sen olasın.
Onunla el ele tutuştuğumuzda,
İkimizin elinin üzerinde Sen olasın…!!!
yavruma öyle gözler ver ki;
Ben o gözlerden Sana bakayım.
Bana öyle bir tohum ver ki
gözleri,Cennete açılan iki pencere olsun.
Onunla öyle bir yolda yürüyelim ki;
Kılavuzumuz Sen olasın. AMİN

umut niye hemen olumsuzluklara kapıldın şu şu tedaviyi yaptırırız bende şunları kullanırım falan yazıyosun hayırlısıyla bebişin seninledir annesi bozma morelini.
tabi insanın içine ister istemez olumsuzluk kaplıyoda aşırıya kaçma tatlım benim, bende transferimin son günleriydi tutmadı diye eşimle oturup pc başına yeni merkezler arıyoduk buldukta hemen oraya gideriz dedik hatta ama sağolsun bebişimiz bize süpriz yaptı ve ben geldim dedi
inş seninde süprizin sana anne telaşlanma ben geldim der cnm benim dua et bol bol...

nazenin gözün aydın hadi hayırlısı olsun

ayşecim üzme kendini lütfen vardır bir hayır

iranda sen nasılsın canım bebişimiz nasıl

canlarım sağolun şurdan yazdığım iki satır yardım isteğine cevap almak bile yetiyor bana sağolun iyi ki varsınız. yeterim sen de gündüz avuttun beni sağol..
doktorumla konuştum salı günü muayeneye çağırdı eğer bu kanamaya sebep olan anormal bir durum yada bir kist yoksa sorun değil hapla kanamayı keseriz ctesi yaparım histereskopiyi ondan sonra başlarız tedaviye dedi.
içime biraz su serpildi şimdi salıyı bekliyorum ama kızlar adetliyim okuyamıyorum bana dua edin lütfen başka bir aksilik daha olmasın

canımın içi iyiyim bende şükür
normalde reglin ağrıylamı gelio hayatım

tupbaby nasılsın cnm senınle hemen hmen aynı gunlerde bellı olack sonuçlarımız
nasılsın belırtın varmı

Cnm yazıyı yeni gördüm :26: :26: :26: :26:
Sağol cnm iyi olmaya çalışıyorum kızlar benii kendime getiriyor her defasında çok çektiler benden Bende belirti falan yok belirti aramaktan üşüttüm onun için artık hiiiiiiiiiiiiiiç düşünmüyorum perşembe günü regli günümdü ama olmadım heran olacakmışım gibi ağrılarım terlemelerim ateş basmalarım oluyor ama bakalım 16 şubata kadaar gelmezse benim kırmıızılar kan testine gidicem cnm :)) İnş hepimiz "hamileeeeeeeeeeeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim kızlaaaaaaaaaaaaaar" diye yazabiliriz :)))
Sen nasılsın cnm nasıl geçiyor günler az kaldı testineee inşş güzel haberlerle geleceksin
Benimde embriyom 5. gün olmasına rağmen kalitesi iyi değil onun için üzülme bu işler kaliteye bakmıyor baksaydı her 5. gün embriyosu tutunurdu :)))

Son düzenleme:
canlarım hepınıze cok tesekkur ederım
bugun sancılarım arttı ve kanamam basladı
zamanı gelmemiş demekki idrar testide yaptım negatif
elbette son bi işkenceyıde daha çekip kanda vericem
hepınız dualar ettiniz sağolun ama olmadı iştee hayırlısı böyleymiş demekki..

hayırlısı canım ya Allhım zamanı geldiğinde nasip etsin inşallah canım daha vakti var demekki nedesem boş ama fazla üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…