oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

ayy evet banaa hep oyle dıo doktorum
yaa belkıde var belkı histereskopı fılan sıter dıorum
sende bısı yok sorun esınde dedı hep
ılk negatıf denemden sonra yapılabılırdı aslında
canımm bence sen stresi yenmeye calış cunku madem sende sorun yok
eşinin spermlerıde yumurtaya ulaşabılecek değerde
ozaman gerıye stres faktörü kalıo bence bahar gelıooo
ooo gusel gusel yesıllıkler keleblkler preseedde alırsın olur bence yaa
sen gıbı olanlar hep gusel haber verdıler sonundaa

4 aydr preseed te kullanıyoruz ısın kotusu olmadı olmadı.dr bırtek sey dedı yumurta kalıtesını anlayamayız o da tupbebkte anlasılır dedı.belkı de yumurtam kalıtelı degıl bılemıyorum ama en sonunda hamıle kalalımda baska ne ıstıyım hayat cok anlamsız gelıyor artık

aynen canım yaaaaaaaaa Allahım herkeze yaşatsız
aminnnnnn canımmm

canım benım ablamınd eşi varıkoselden amelıyat oldu ve 2 yıl hamıle kalamdı ablam
tam aşılama yaptıracklardı kıı o ay hamıle kaldı yanii bence stres cok cok onmelı
okuduğum bı makalede tup bebekte bıle basarının nerseyse en onemli faktorun stres olduğunu soyluo
artık kendını rahtalatacaksın canımm kıtap oku bıraz uzaklas bu fıkırden
mutluluk oyunu oyna ben oyle yapıorum cok kaygılıysam bıle guluorum
negatıf bısey dusunmek ıstemıorum haberlerı ızlemıorum
çizgi film ızlıorum sırf moralım ıyı olsun dıye:)))

ohhh butun kıslarr toplandını zyanıı:)
ayy regl olacakmısım gıbı ağrım var
sıkıldım bıde yaa tyın yenı cıktı kımseyıde tanımıorum burda
kitap manyağı oldum
benım tek sevgılım lap topım ve kıtabım:)))))

evet hayatım ya valla bura iyi geliyo bana şimdi büyük kız kardeşimle arkadaş tabu ile monopoli getirmeya gittiler bugün yine eğlence vaar :))))))
karnın nasıl şişmi
adet ağrısı normal ondan bi sorun çıkmaz
ah canım yazık valla keşke köyde kalmaya devam etseydin :))))))) sıkılıyorsundur tek

ayy sorma canım temiz bi sopa çekesim var eşime getırdı dikti tepesıne benii yaa annemde gitii
evde ruh gubu dolasıorum oda değiştitıtoum değişiklik olsun dıyee:)))

ayy sorma canım temiz bi sopa çekesim var eşime getırdı dikti tepesıne benii yaa annemde gitii
evde ruh gubu dolasıorum oda değiştitıtoum değişiklik olsun dıyee:)))

bu erkekler hep böle bende diyom gelmişim biraz kalıyım eşimdiyo olmaz gel zaten sevgililer günü hem kandil hem nöbetçi beni naacaksa evde :))) kendi evde olsa gene anlıcam :))))))))
canım havalar güzelse balkona felan çık otur canım :)))))))

:))))) az kaldıı cok sukurrr yaaa ben bıraz dınleneyım kusum
uykum geldii çok öptumm

Hazelcim sürkli dr lara gitmekte insanı yıpratıyor canım ya bunlarla uğraşacağına tüp deneseniz olmazmı?Düşüncelerini tam bilmiyorum ama benimki sadece bir fikir yani bizde çok dolaştık çünkü ben kadın doğumcumdan çok memnunum istersen seni orayada yönlendirebilirim başarı oranları oldukça yüksek istersen bir ön görüşme yapabilirsin sakın yanlış anlama beni olurmu yardımcı olmak istiyorum sadece bunları sadece yaşayan bilir seni çok ama çok iyi anlıyorum rabbim yardımcınız olsun inşallah

bu hafta histereskopi yok arkasından tedavi de yok çünkü doğum kontrol hapına rağmen adet gördüm!!! demin konuştum doktorumla gece ara dedi.. belki 1 belki 2 ay daha değil bebek tedavi bile yok..
artık dayanamıyorum

canım ayşeciğim hayırlısı olsun
hakında
bak mevlana ne demişşşşşşşş

Maksada sabırla erişilir, aceleyle değil! Sabret, doğrusunu Allah daha iyi bilir. [Mevlana].

selam kızla
henüz eskiyi okuyamadım vaktim yok diye dr randevumu paylaşım istedim

bu ay regl gecikmiştiya, meğer 2 tane çatlamayan yumurta olmuş kiste dönüşmiş ve biri çatlamış ondan da regl olmuşum, ancak dr um, tüm kantahlilerini yeniden istedi o gün, fsh, t3 t4 e2, felan,

şimdi sıkı durum, fsh benim 18 lerdeydi kaça düşmüş biliyormusunuz 2.2. ye, inanamadık hemşire bile şaşırdı, süper dedi, eğer e2 de biraz düşük olsyadı bana tedaviye başlıyordu, ancak kistten ötürü e2 biraz yüksekti, dr um ginera verdi bu ay bununla kistik oluşumu yok ederiz muhtemelen dedi, öbür ay birdaha tahlil yapmaya gerek yok dedi, kist kaybolduğunda başlarız dedi,
senin durumununa öyle bu ay git öbür ay gel dedmk olmaz bir yığın ilçalar var hepsi bir şekilde denenecekki doğrusunu bulunacak dedi her ay takip gerekli dedi,
benim ca sımde çok hastanız var mı hocam nedır durumum dedi, tabiki var dedi, 40 , 42 hiç zor yaşlar değil gayet uygun yaşlar dedi, doğum yapanda var dedi, geçen ay 46 yaşındaki birisi tedaviyle ikiz yapmış:))))),
bu arada hoca ya anlattım ne yedim ne içtim, aynen devam dedi, ben inanırım bitkisel doğal yöntemlere dedi, kendini nasıl iyi ihissediyorsan öyle yap devam dedi, ister meditasyon ister dua, ister otlar karışımlar ,ama stress yok dedi,

şimdi benim fsh dahil diğer tüm hormonlar süper çıktı ya, size de söyleyim neler yaptımı,

bakın, ankarada olanlar için, ulusda istanbul baharattan dan tahlilinizi götürüp mustafa amca dan durumunuza özel karışım ve çaylarınızı alın, bana kargo yaptılar,
çaylar özellikle, hayıt, civanperçemi, biberiye, kırkkılıt otu, adaçayı meyan kökü, sarıkantaron, böğürtlenyaprağı, karışımda bal ve pekmezlerle kudret narı , polen arı sutu,ve özel tohumlarla yaptığı birşey , ki kudret narı süper birşey

istanbulda olanalr için, osmanbeyde tam metronun köşesinde zencefil adında bir baharat var,o da özel kaçkar balı ile, polen ginsneg, hayıt çörek otu karanfil, çakşır, birkaç şey daha var hazırladı,

şimdi bu karışımları sabah akşam aç karnına, çayları günde en fazla 3 defa tok karna içiyorum,
proteın ağırlıklı besleniyorum, ve kızlar eğer gaz probleminiz yoksa lütfen keçi sütü alın, yarım yağlı, gaz problemi olan, laktsozsuz süt içsin,
ve günde 1.5 litre su içilecek evet kılo verilecek bende de var fazlalık :),

işte durum bu şekerler, ama ben su an iiyim artık stress yok inanıyorum,

bu arada beklerken gelen hanımlarla konuştum özellikle, nedır durum diye,
birisi 30 yaşında evlenmiş , prolkatın çok dengesizmiş hamile kalamıyormuş 5 sene uğraşmış aşılama felan olmamış, ümit hocayı bulmuşlar, ilaçlarla o düzene sokmuş ve normal hamile kalmış , şimi de 2.ciye hamileymiş,:)
birisi 20 yaşında evlenmiş, doku zedelemesi varmış adet dahi olamıyormuş, samsundan gelmiş , çocugun olmaz boşa uğraşma demiller, ümit hocayla önce ader görmeye başlamıi sonra ilk aşılamada hamile kalmış, şimdi 27 yaşındaymış,
birisinin kocasında şekil bozukluğ hat safhadaymış, o da 2. tedavide hamile kalmış, bunlar kontrole gelenlerdi, birisnin hem kocada hemkendinde çocukken hastalık geçirmiş adam ondan sperm bulunamıyormuş meğer kadının da yaşı ileri bizim gibi, o da ümit hoca ile devam etmiş test günüm diye bekliyordu,
bunları da sizler için öğrendim, ve dedimki o zaman bizimde olacak ama biraz zahmetli olacak:))))),

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…