- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #2.781
umutcum zaten bu dr. da cerrahpasada profmus.bırde ozel muyenehanesı var.ben ıyı bır kadın dogumcu bıze belkı yardımcı olur dedım ama bos cıktı.sende bısı yok esınde problem dıyor e bunu bende bılıyordum.belkı klomen catlatma ıgnesı verır belkı dedım.onuda vermedı sende problem yok onu pcolulara verıyoruz dedı.sonrada klomenle bırden cok yumurta olusuyor buda ıstenmeyen ıkız gebelıge yol acıyor dedı.acsın ben ısterım ıkız sanane dımı.yaa ne bıleyım garıptı mıdem bulandı.agla agla öldüm aksam eve gelıp uyudum hemen basım agrıdı uzuntuden.
ınsallahh canlarımm hepımızee versın rabbım cok baska bişeymıs
yasamadan bılınmıo annelık hasreti
aynen canım yaaaaaaaaa Allahım herkeze yaşatsız
ayy evet banaa hep oyle dıo doktorum
yaa belkıde var belkı histereskopı fılan sıter dıorum
sende bısı yok sorun esınde dedı hep
ılk negatıf denemden sonra yapılabılırdı aslında
canımm bence sen stresi yenmeye calış cunku madem sende sorun yok
eşinin spermlerıde yumurtaya ulaşabılecek değerde
ozaman gerıye stres faktörü kalıo bence bahar gelıooo
ooo gusel gusel yesıllıkler keleblkler preseedde alırsın olur bence yaa
sen gıbı olanlar hep gusel haber verdıler sonundaa
gittimii mısafırlerın nurcancımm
aminnnnnn canımmmaynen canım yaaaaaaaaa Allahım herkeze yaşatsız
4 aydr preseed te kullanıyoruz ısın kotusuolmadı olmadı.dr bırtek sey dedı yumurta kalıtesını anlayamayız o da tupbebkte anlasılır dedı.belkı de yumurtam kalıtelı degıl bılemıyorum ama en sonunda hamıle kalalımda baska ne ıstıyım hayat cok anlamsız gelıyor artık
canım ablamla kardeşlerim vardı bende ama eşime görev çıkınca hep beraber toplanıp ümraniyeye annemlerin eve geldik gerçi yarın gidicem evime :)))))))) 15 tatil bitiyo kareşlerim gelmicek o yüzden :))))))) sen napıyosun ağrı felan bişi varmı
ohhh butun kıslarr toplandını zyanıı:)
ayy regl olacakmısım gıbı ağrım var
sıkıldım bıde yaa tyın yenı cıktı kımseyıde tanımıorum burda
kitap manyağı oldum
benım tek sevgılım lap topım ve kıtabım:)))))
evet hayatım ya valla bura iyi geliyo bana şimdi büyük kız kardeşimle arkadaş tabu ile monopoli getirmeya gittiler bugün yine eğlence vaar :))))))
karnın nasıl şişmi
adet ağrısı normal ondan bi sorun çıkmaz
ah canım yazık valla keşke köyde kalmaya devam etseydin :))))))) sıkılıyorsundur tek
ayy sorma canım temiz bi sopa çekesim var eşime getırdı dikti tepesıne benii yaa annemde gitii
evde ruh gubu dolasıorum oda değiştitıtoum değişiklik olsun dıyee:)))
bu erkekler hep böle bende diyom gelmişim biraz kalıyım eşimdiyo olmaz gel zaten sevgililer günü hem kandil hem nöbetçi beni naacaksa evde :))) kendi evde olsa gene anlıcam :))))))))
canım havalar güzelse balkona felan çık otur canım :)))))))
:))))) az kaldıı cok sukurrr yaaa ben bıraz dınleneyım kusum
uykum geldii çok öptumm
4 aydr preseed te kullanıyoruz ısın kotusuolmadı olmadı.dr bırtek sey dedı yumurta kalıtesını anlayamayız o da tupbebkte anlasılır dedı.belkı de yumurtam kalıtelı degıl bılemıyorum ama en sonunda hamıle kalalımda baska ne ıstıyım hayat cok anlamsız gelıyor artık
canım ayşeciğim hayırlısı olsunbu hafta histereskopi yok arkasından tedavi de yok çünkü doğum kontrol hapına rağmen adet gördüm!!! demin konuştum doktorumla gece ara dedi.. belki 1 belki 2 ay daha değil bebek tedavi bile yok..
artık dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?