- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #2.761
ya bu doğum kontrol hapı ara kanamalar yapıyor bana kafam karıştı korkuyorum acaba bir terslik mi var? ptesi akşamı doktorla konuşucam hist. için gün belirliycez inşallah bu sefer düzgün çıkar çok gerginim...:18:
canım ne güsel olur kızinşşşşşşşşş
ama çok hoşuma gidiyor sizlere böcük sormak
canım esrayla dün konuştum bir süre gelemyeceğim kk uzak kalmak istiyorum dedi
dr gitmemiş bende gelmek istemiyrsan gelme ama dr git dedim ama bilemiyorum :26::26::26:
o bana haber verirse bende yazarım size
zaten gırmıodu uzun suredır
oylee ıyı geleckse gırmesın ama doktora gıtmeemısnı anlamıorum
ya bana umut olacaktı onun ıcın meraktayımm
acaba oidrar testını tekrarlıomu koyulaşıomu ıyıce
onu cok ıyı nalıorum allhım yardımcısı olsun bebişi onunladır ınsallah
sen naptıın cnm eşin nasıl
AMİNNNNNNNN
AMİN AMİN AMİNN.Okurken agladım yaa ne guzel bır dua Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.
AMİNNNNNNNN
AMİN AMİN AMİNN.Okurken agladım yaa ne guzel bır dua Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.
ya ben iyi olmaya çalışıyorum
ama eşimin olayında anamadığım bir şey var (dr çok şaşrıyorlar)
eşimin hiç bir şikayeti yok
dr baş ağırı görme bozukluğu hatta baygınlık olmalı diyor
ama eşimde hç böyle şikayetler yok bunu anlamakta zorlanıyorum
rabbim yardımcımız olsun
ben yavaştan yola koyulayım kızlar tren beni beklemez..
kısmetse gece 11 gibi evimde olurum, halim olursa bir bakarım size olmadı yarın görüşürüz..
öptüm sizi..
canlar nasılsınız hepinize öpücükler güzel günler
ayşecim canım ya düşünme bebeğim bak herşey güzel olacak sen şimdi yoluna çık evine git hits. için rahatla bol bol :)))))))))
umutum inşallah alıcaz canım güzel haberlerini
yeterim esra neden doktora gitmiyo anlamıyorum bebğim bişi demiyomu
hazel ece hoşgeldiniz sizler nasılsınız
evet cnm cok gusel bır dua allahım kabul etsın hepımız ıcın sen napıosunn
canlar nasılsınız hepinize öpücükler güzel günler
ayşecim canım ya düşünme bebeğim bak herşey güzel olacak sen şimdi yoluna çık evine git hits. için rahatla bol bol :)))))))))
umutum inşallah alıcaz canım güzel haberlerini
yeterim esra neden doktora gitmiyo anlamıyorum bebğim bişi demiyomu
hazel ece hoşgeldiniz sizler nasılsınız
sagol canım ıyı olmaya calısıyoruz.sız nasılsınız bebısle
canım valla dun hem teoman beye hemde prof dr. levent senturke gıttık.levent bey kadın dogumcu cerrahpasada profmus.
teoman degerlerın yukseldıgını nerdeyse normal sınıra yaklastıgını soyledı.3-4 ay ıcınde hamılelık beklıyorum dedı.esıme fsh yı bıraz yukseltıp sperm artısını saglaması ıcın nolvadex verdı.klomen gıbı bır ılac.proxeed plusta aldım gelınce onu da kullancak esım.teoman sız bılısınız dedı sorunca.neyse oyle cıktık .aksam ustu levent beye gıttık.bı suru para bayıldık 1 saat ılgılendı konustu falan.butun herseyı serdım adamın önüne hormon testlerı hemogramlar HIV lar hepatıt B ler glıkozlar smear lar rahım fılmlerı hazırlıklı gıttım.alttan muayernede ettı dun 2. gunumdu adetın.baktı yumurtan cok var dedı.aedtın duzenlıyse bır problem gorunmuyor hersey ıyı dedı.esının morf 2 kotu dedı.normal yolla hamıle kalırsın ama zaman alır dedı.hemde dedıkı cok moralımı bozdu.sız butun testlerı hep tumlabda yaptrmıssınız bırde baska yerde bakın dedı.nasıl yanı tumlab guvenılır degılmı dedım.yok dedı ben bıle sıze kendı gonderdıgım bır yerde 3 kere test onermem falan fılan yuvarlak cvplar verdı.ya bu kadar yukselmedıyse amelıyattan sonra dedı.ne yanı teoman bey kendımı yukske yazın dıyor tumlabdakılere.canım cok sıkıldı yaaa.ınsallah gercekten yukselmıstr.boyle bısı olabılırmı offff.
ne guzel duzeldı derken.
yaa adam cok paragoz geldı hıc guvenemedım adama.daha testlere bıle bakmadan ne ıstersınız asılama ıle mı baslayalım dedı.asılamada ılacla bırlıkte 1600 yuh yanı bu ne tupbebek mı yapıyoruz.2 asılama yaparız 3. onermem sonra tupe gecerız dedı.asılamada bıle sans en yuksek % 15 mıs.hem kendı dıyor asılama harekete etkı edıyor morfolojıye etkı etmez dıye hemde 2 asılama dıyor.garıptı yaa.ınanın mıdem bulandı.heryer tıcarethane.Rabbim hepımızın yuzunu guldursun guvencım kalmadı kımseye.neye kıme ınanacagımı sasırdım((
sağol canım bizde iyiyiz şükürsagol canım ıyı olmaya calısıyoruz.sız nasılsınız bebısle
canım valla dun hem teoman beye hemde prof dr. levent senturke gıttık.levent bey kadın dogumcu cerrahpasada profmus.
teoman degerlerın yukseldıgını nerdeyse normal sınıra yaklastıgını soyledı.3-4 ay ıcınde hamılelık beklıyorum dedı.esıme fsh yı bıraz yukseltıp sperm artısını saglaması ıcın nolvadex verdı.klomen gıbı bır ılac.proxeed plusta aldım gelınce onu da kullancak esım.teoman sız bılısınız dedı sorunca.neyse oyle cıktık .aksam ustu levent beye gıttık.bı suru para bayıldık 1 saat ılgılendı konustu falan.butun herseyı serdım adamın önüne hormon testlerı hemogramlar HIV lar hepatıt B ler glıkozlar smear lar rahım fılmlerı hazırlıklı gıttım.alttan muayernede ettı dun 2. gunumdu adetın.baktı yumurtan cok var dedı.aedtın duzenlıyse bır problem gorunmuyor hersey ıyı dedı.esının morf 2 kotu dedı.normal yolla hamıle kalırsın ama zaman alır dedı.hemde dedıkı cok moralımı bozdu.sız butun testlerı hep tumlabda yaptrmıssınız bırde baska yerde bakın dedı.nasıl yanı tumlab guvenılır degılmı dedım.yok dedı ben bıle sıze kendı gonderdıgım bır yerde 3 kere test onermem falan fılan yuvarlak cvplar verdı.ya bu kadar yukselmedıyse amelıyattan sonra dedı.ne yanı teoman bey kendımı yukske yazın dıyor tumlabdakılere.canım cok sıkıldı yaaa.ınsallah gercekten yukselmıstr.boyle bısı olabılırmı offff.
ne guzel duzeldı derken.
yaa adam cok paragoz geldı hıc guvenemedım adama.daha testlere bıle bakmadan ne ıstersınız asılama ıle mı baslayalım dedı.asılamada ılacla bırlıkte 1600 yuh yanı bu ne tupbebek mı yapıyoruz.2 asılama yaparız 3. onermem sonra tupe gecerız dedı.asılamada bıle sans en yuksek % 15 mıs.hem kendı dıyor asılama harekete etkı edıyor morfolojıye etkı etmez dıye hemde 2 asılama dıyor.garıptı yaa.ınanın mıdem bulandı.heryer tıcarethane.Rabbim hepımızın yuzunu guldursun guvencım kalmadı kımseye.neye kıme ınanacagımı sasırdım((
nurcancımm cee dıyıp gıtmıssın yenı gordum msjımı ımsallh kusumm yaa
dua et benım ıcın olurmu :=
sağol canım bizde iyiyiz şükür
canım girip çıkıyom sürekli :)))))))))))) tabiki dua ediyorum herzaman :)))))))))) yeterki gelsin bebişin
kaan aydos yada teomana bende gıtmeyı duşunuyorum
bu kezde olmamassa once iğne fılan verecekse eşimeonu kullanıp yazın ankarada oyle deneme yapıcam döllenme problemi vardı çünkü bende yumurtalrım daha kalıtlı olsun dıye bısyler kullanıcm
cnm varıkoselden sonrakı gelişmelere kadın doğumcular ıannmıo urologlar ınanaıo
bunu bana kendı doktorumda soyledı hatta varıkosel amelıyatını bıle luzumsuz göruolar
samımıyetsız bulduysan gitme bı daha üniversıte hastanalerındekı drlar daha samımı gelıo bana
tumlab genelde herkesın okeyledıği biyerdir sanmıorumki sıkıntı olsun
ama ıcın rahat edecekse bi tüp bebek merkezınde baktır emnbriyologlar bakıo saglıklı olur
ayy 23 haftsyıda doldurmuslarrr barek allllahh maşşlahhh
ınsallh kusum yaaa
şükür doldurduk canım Allahım sanada nasip etsin bu günleri görmeyi
yaptrcaz evet zaten baska bır yerde ama bu ay da bır gecsın dedı esım.sonra.kaan aydosa gıt canım teoman amelıyatı cok ıyı yapıyor ama tedavı yok.kaan aydos hem ılac tedavısı verıyor hemde amelıyat gerekıyorsa yapıyor.ve ondan sonuc alan cok kısı var.tabı inşşşalllah hıc gerek kalmazda hamılesındır ve bebısınle ugrasırsın bu gıbı problemlerle degıl((
şükür doldurduk canım Allahım sanada nasip etsin bu günleri görmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?