kızlar bende' dusunce gucuyle tedavı ' kıtabını okuyorum.
ordada kısırlıgın olası nedeni :hayat sürecine duyulan korku ve direnç ya da anne baba olmaya ihtiyaç duymamak yazıyor.
bende bazen dusunuyorum acaba gercekten bu bebegı ıstemıyorumda olmuyor dıye mı bu kadar ıstıyorum sadece.olabılır mı.beynımız bır yandan red mı edıyor kalbımız ısterken.olabılır mı:))) ayy iyice kafayı yedım galıba.kıtapta oyle yazınca acaba mı dıye dusunmeden edemedım.
yeni dusunce modeli de şöyle olmalıymıs:hayata guvenıyorum.dogru yerde dogru zamanda dogru seyi yapıyorum.kendimi seviyor ve onaylıyorum.
umutbızımolsun canım senle ben aynı dusuncelere sahıbız.bır an sımdıye kadar yazdıgın butun herseyı ben mı yazdım dercesıne okudum.aynı dusunuyoruz.aynı buhranlardayız.bende dıyorum kesın olacagını bılsem o kadar takmam beklerım.ama ya hıc olmazsa benım korkum o.Allah Korusun
aynı seylerı yasıyoruz cunku canım emınım bır coğumuz bu sureclerı
yasadık yasıyoruz sankı hayat bebğimiz olana kadar durmus gıbı
butun sevınçlerımızı butun planlarımızı dondurduk sankı
taakı o gun gelene kadar içten bı kahkaha bıle atmak ıstemıcek canımız
ama bı sekılde bu acıyı hafıftletmek lazım
kendımıze acımayı bırakmak lasım
ben bıde kendıme acıyordum
resımlere bakıp bakıp dıodumkı ne mutluymusum o gunlerde
daha basıma neler geleceğini bılmeden dıodum
şimdi gozlerımın altımı çökmuş ne fılan dıodum
artık yapmıyorum allah daha beterını vermsın dıorum
evet hayatımız ozr sabretmez zor belırsızlık zor
dusunsesız cahıl ınsanlrla basetmek onlara sureklı dusunmuyoruz
yalanı atmak ve buna ınandırmak ıcın sebepler sıralamak zor ama yaa bugunku resımlerıme baktığımda
ozamnlara ne gusel saclarım varmıs demeyı yasatmasın allahım kanser gıbı bı ılletı verıp de
eskı resımlere baktırmasın
aminn canımm rabbımde sanada yardım etsın asla negatıf dusunceyı sokmuoruz kapıdan içeri