- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #2.241
:))))))))))) tamam teyzesi bakarım zaten hem istanbula gelirken kardeşimizi getircen bize oynamak için :))))))))))) biz onu bekliyoz :)))))))))))
silahşör mü salakşör mü bilemem :)))
anam sen kendin kaşınıyosun misafir diye :))) olur tabi göbeğimizi keser kesmez sendeyiz...
ay çok güzel bir haber ladım bugün hani pearlflower var ya bebişlerinden biri blast olmuş diğerlerini de bekliyorlar.. bu ay dondurup önmüzdeki ay transfer edeceklermiş :))) allahım yüzüne baksın inşallah..
benımde evımın balkonundan bebek kıyafetlerı sallanırmı acaba
komsulara bebeısımın sesı gidermi,eve gırınce mıs gıbı bebek kokarmı evım,
arabasıyla dısarda gezdırirken cok tatlı sıze benzıo derlermı,
eşimin gözlrıne benzermı gozü,saçlarına bana..
ben bir gün anne olurmuyum annee der mi bana...
benımde evımın balkonundan bebek kıyafetlerı sallanırmı acaba
komsulara bebeısımın sesı gidermi,eve gırınce mıs gıbı bebek kokarmı evım,
arabasıyla dısarda gezdırirken cok tatlı sıze benzıo derlermı,
eşimin gözlrıne benzermı gozü,saçlarına bana..
ben bir gün anne olurmuyum annee der mi bana...
ooofff off benim doktor benim rahmimi dürtüklemekten vazgeçerse olcak bir bebeğim de adam rahat vermedi ki :)))kız siz yük olmazsınızki bana gelenler hep en sevmediğim insanlar sevdiğim bir arkadaşım var oda gelir hemen hemen hergün görüşürüz ama ondan rahatsız olmuyom bi yan komşum var günde 10 dan fazla kapımı çalar sabır diiliyo insan artık zaten onun yüüzüne düştüm :)))))))) siz gelseniz bebişlerinizle heleki ben aksine mutlu olurum zaten ozamana benim kızım doğar siz gelene kadar biz kızımla hizmet bile ederiz size çay kahve veririz :))))))))))
olmaz mı hiç demez mi güzelim.. az kaldı sık dişini..şimdi onlar pıtır pıtır bölünüyor bir bakmışsın evde pıtır pıtır koşuyorlar sabır arkadaşım sabır..
ınsallh be kusum hepımız ıcın olsun ınsallh
hepımız ıcın ıstıorum yureği yanan butun anne adayları ıcın
ooofff off benim doktor benim rahmimi dürtüklemekten vazgeçerse olcak bir bebeğim de adam rahat vermedi ki :)))
ay olursun kız ne var sende sanki gören seni kısır ömrü billah çocuğu olmaz sanır inşallah bebişlerin gelişicek sanada sım sıkı tutunacak donlarını asacan balkona sallanacak bayrak gibi :)))))))))))) ama kız sana benzesin incecik gacısın
Bilmem artık zaten para da almadı ben seviyorum histereskopi yapmayı dedi.. sapık mıdır nedir çattık :))):))))))))))) kız napsın adam tutunsun bebişler diye kurcalayıp duruyor :)))))))
ayy artık okadar ınce olmayabılırım karnım şiş
kıss göbek yaptım herhal:))))
saglıklı olsunda canımm kıss eşimi görmeyı cok ısterım gözlrınde
ne bıleyım askımızın ıkımızın meyvesınin bı kanıtı olarak
allahım buyuk neden olmasın
ayy artık okadar ınce olmayabılırım karnım şiş
kıss göbek yaptım herhal:))))
saglıklı olsunda canımm kıss eşimi görmeyı cok ısterım gözlrınde
ne bıleyım askımızın ıkımızın meyvesınin bı kanıtı olarak
allahım buyuk neden olmasın
kız allah senii adam napapsın işte hersey hazır olsun bu kez dıye ugrasıoooofff off benim doktor benim rahmimi dürtüklemekten vazgeçerse olcak bir bebeğim de adam rahat vermedi ki :)))
ınsallah canımmaslında neden olmasınn olanların balmı damlıo bıuyerlerınden:))ya çok inanıyorum ben hem sana hem kendime bu sefer OOOO LAAA CAAAAAK
Bilmem artık zaten para da almadı ben seviyorum histereskopi yapmayı dedi.. sapık mıdır nedir çattık :)))
amaaan istemem ben bana benzesin hele o halalarına hiiiç benzemesin
kız allah senii adam napapsın işte hersey hazır olsun bu kez dıye ugrasıo
bosuna durtmuodur:)))benım dr bı kez hamıle kalmıs bırnın daha kolay hamıle kalacağını soylemıstı kusum
az kaldı bak benle tedavıye başlayan arkadaslar vardı ben acele ettım ınat ettım ılla ıstediğim zaman olsun dıye brı 23 haftayı bıtırdı bıle ben daha once baslamıstım guyaa
onun ıcın sonu gusel olsun hiç acele etme
ınsallah canımmaslında neden olmasınn olanların balmı damlıo bıuyerlerınden:))
:)))adamlar bıkmıstır kıss her gun gor gor dusunseneezdı:))))Bilmem artık zaten para da almadı ben seviyorum histereskopi yapmayı dedi.. sapık mıdır nedir çattık :)))
amaaan istemem ben bana benzesin hele o halalarına hiiiç benzemesin
tamam gözü abime fiziği sana benzesin artık yüzüde hanginiz daha güzelse ona :))))))))
hahaaa bal lazımsa kovan yutarım ben :)))
:)))adamlar bıkmıstır kıss her gun gor gor dusunseneezdı:))))
ben urolog olsaydım dahada goresım gelmezdi:)))))))
saglıklısı ve hayırlısı olsunda canımm bızde mısırı bulduk puskullusunu arıoz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?