- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #2.221
canım diğer topicde liste var ama bu topicte tedavisi yakın olana yada isteyene okuyoruz umutunki bitti akşam sanada bi liste oluştururum okuruz ama geneli okuyalım diyo kaçıyo
canım ekliyom ama sonraan yan çizme olmasa bu sefer zor oluyo
ay ben gelip bölecem şimdi kız bölüncek inşallah üzme kendinibolunmezler dıye korkuorum kusum yaa amaaa artık uzulmuorum olan oluo nasılsa ben uzulsemde
ayy bu atada bvenle bırlıkte aynı odayı paylaştığımız kadından 60 tane toplamıslarr dedım sen ınsanmısın:))))))))))
ay bana dizimi kaldı ya bugün gelenin gidenin haddi hesabı yok bide fayansta kayıp düştüm akşam eşimede söleyemiyom valla korkumaüff kaçırdım yineee.. ya bankada çok işim var da giremiyorum 1-2 güne azalır işlerim yine konuşur koklaşırız :)))
ne komşusu beee dizi var kızım..
ay kız tabi dizi neki bize tarih hocası anlatmışrıı feelaket ama aşık oluyo bildiğim kadarıyla gerçekten süleymanaınsallhh kuzumm yaaa
bugun sabaha kadar dua etsem yerıdır
allhım acısın banaaa
aaaa bu arada hurremın kıtabını aldım
moskof carıye hurrem adıı
dızı nnekıı ne hıkayeler varr kıtaptaaa:)))
anlamadım kız ben mi yan çizdim kim çizdi? ben yan çizmem okurum vallaaa.. e kendine dua isteyen de bi zahmet önce başkalarına okuyuversin di mi ama?
ay ben gelip bölecem şimdi kız bölüncek inşallah üzme kendini
hem 60 ne ya ne ohaaaaaaaa valla
ay bana dizimi kaldı ya bugün gelenin gidenin haddi hesabı yok bide fayansta kayıp düştüm akşam eşimede söleyemiyom valla korkuma(((((((( gerçi allahtan ağrım felan yok yoksa mecbur sölicem
ay kız tabi dizi neki bize tarih hocası anlatmışrıı feelaket ama aşık oluyo bildiğim kadarıyla gerçekten süleymana
yok hayatımcım geçen bi arkadaş yazmış okurum diye onunkinide sen okudun
ay bana dizimi kaldı ya bugün gelenin gidenin haddi hesabı yok bide fayansta kayıp düştüm akşam eşimede söleyemiyom valla korkuma(((((((( gerçi allahtan ağrım felan yok yoksa mecbur sölicem
ay kız tabi dizi neki bize tarih hocası anlatmışrıı feelaket ama aşık oluyo bildiğim kadarıyla gerçekten süleymana
eehhh gelip ben kovucam valla senin bu misafirleri ayol kadın hamile bi rahat bırakalım diye yok beee...
ayy nasıl düştün iş mi yapıyodun yine...
bikerem o süleyman değil
sülümannnnnnnnnnn
yok canım ya habire biri geliyo kapıyı çalıyo bende muslukta kıvırcık için su dolduruyodum kaba kapı çalınca kolum kaba çarptı su devrildi o anda adım atmış bulundum yapıştım yereiş yapmıyom kız zaten erken doğum diyolar bide iş yaparsam hemen doğar çocuk :)
ayy kusum bende transferden sonra mutfakta dusmustum popısın ustune:)))))))ay ben gelip bölecem şimdi kız bölüncek inşallah üzme kendini
eehhh gelip ben kovucam valla senin bu misafirleri ayol kadın hamile bi rahat bırakalım diye yok beee...
ayy nasıl düştün iş mi yapıyodun yine...
sağol canım amincanım dikkat et haaaaaa
allah korusun
ayy kusum bende transferden sonra mutfakta dusmustum popısın ustune:)))))))
valla yaa bune kızılayy cadırına dondu evın kız:))
yok canım ya habire biri geliyo kapıyı çalıyo bende muslukta kıvırcık için su dolduruyodum kaba kapı çalınca kolum kaba çarptı su devrildi o anda adım atmış bulundum yapıştım yereiş yapmıyom kız zaten erken doğum diyolar bide iş yaparsam hemen doğar çocuk :)
sağol canım amin
ah hadi normalde kardeşlerim 15 tatilde bende kalıyo onların bi derdi olmuyo ama kolu komşuda hiç durmuyo yok merdivenci kapı çalar yok bilmem kim kapı çalar ay bitmiyo bu gelenler gelende gitmiyo evden(((((((((
fkendine naparsan yap ama benim fırfırlı donlu zillime iyi bak..daha dursun o da durduğu yerde daha kalsın içerde.. kızdırmayın beniii
yaaa onlar da baklavayı bitirdiydi.. gelip ben de onları oklavayla kovalıycam :)))
ayy 3 ailahsörler olarak kaldık ucumuz:)))))
ay tontişim ben anca girebildim napim :)))))) misafirler sabaha kadar oturuyo gündüz akşamakadar yatıyolar gündüzde gelen bitmiyo hiç vakit bulamıyom özlüyom sizi mirandadan naber bu arada :)
ayy 3 ailahsörler olarak kaldık ucumuz:)))))
mırandacık napsın ıyı dınlenmeye calısıo
gormeden ınanamıorum dıo
bakalım b ızde sızın bebeişlrın kardeşlerını arkadslarını yaparız ınsallh kusum
onlada kendı aralrında muhabbet cevırler gorurumuyum o gunlerı acep:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?