ya bizde çok şükür annem böyle istyr vs muhabbeti asla olmadı tam tersi bizimki anneyle konuşmadı uzun süre yaptığı yanlış diye ama son raddede ne dediler naptılar hiç bilmiyorum he bugün gelse yalan değilim kabul ederim ama ailesini asla..
senin adına sevindim rabbim daimi mutlu etsin bebeişinde hayırlısı ile sağlıkla gelsin
inş.
ya ben zaten açık giyen bir kız değilim ama psikolojimi bozdular şu an bu havada tshırt gyrm ama uzun giyorum sanki bi yerden izliomuş gibi vs laf gelsin istemiyorum böyle birşeye büründüm vallahi
İşte son raddede çocuğa kim bilir neler dediler canım ama ne olursa olsun o da dik duracaktı, sahip çıkacaktı seni en başından tanıyor sonuçta.. şimdi dik duramıyorsa ileride hiç duramazdı zaten.. İnan en önemli şeylerden birisi eşinin seni sahiplenmesi, koruması.. bence senin adına hayırlı olan olmuş.. benim kısa kollu giyinmem bile sorun olmuştu.. halbu ki neysem oydum ve açık giyinen birisi değildim hiç ben de.. sen de dua et sadece.. Allah en kısa sürede hayırlı insanlar çıkarsın karşına da sen de mutlu bir yuva kur inşallah :)