oysa bu pazar nişanım olacaktı :(

Bence boşuna hırpalama kendini tek iyi gelecek şey zaman ve zamanın geçmesi için kafanın rahat olması lazım. Git bir psikiyatra yazsın ilaç. İnsan daha önce kullanmayınca bekareti gibi görüyor ilaç kullanmayı yediremiyor kendine de kendim aşıcam derken kendimi hırpalıyorsun. Hiç olmazsa güzel uyursun sonuçta psikolojik diyorsun ama fiziksel zarar vermesi yakındır söyliyim. Taşıkardi oluyor insan stresten zorlama kendini.

her hayırda bir şer, her şerde bir hayır vardır derler evlenip boşanmaktan daha iyidir önceden ......ayrılmak biin bir umutla ve heyecanla döşediğin evi dağıtmak eşyalarla ortada kalmak sen bunu aldın ben bunu aldım deyip maddi tartışmalara girmek helede çocuk varsa velayet kavgasına girmek Rabbim bunları yaşatmadan bitmesini kısmet etmiş birde böyle düşün hakkında hayırlısı olsun zor ama inan bana zamanın ne getireceğini bilemeyiz

Şöyle bir göz attım eski konulara, valla kurtulmuşsunuz. Kayınvalide histerik, çifte standartçı ve yobaz, damat desen gamlı baykuş, aranız iyiyken bile depresyondaymış bence. Bir de anneciği kızmasın diye sinsi sinsi sizi değiştirmeye çalışmış, dövme sildirmeye götürmeler filan. Aman nişan yapıp ne yapacaktınız bunlarla en hayırlısı olmuş sizin için. Kimle evlenirse evlensin mutlu olmaz zaten onlar ailecek, kendi kendilerine bir huzursuzluk çıkartırlar.

Burada merak ettim. Planladığınız gibi işyerine mi gönderdiniz sözden kalanları?

Deniz sen neden bu kadar aynı şeyde sabitsin ilk actiğın konudan bu yana 1 ay gecti sen hala nişanlimda nişanlim.Artik kendini toparla herkesin başina gelen bişey tek senin başindamı allasen bırak artık düşünmeyi.
Konuların hepsi bu adamla ilgili bu nasil bi sevgidir sendeki saplanti olmuş resmen.

Eski nişanlin ilerde sözlenip evlenirse sen daha halen kendini yiyip bitirecekmisin.Saglik sorunlarin da başkamış artik kendine gel lütfen nefsine bi hakim ol sana deger vermeyen adami bu kadar yuceltme gozunde.Herkes ettigini ceker merak etme.

uları şükrediyorum tabiki ama ne hissedeceğimi bilmiyorum son günlerde anlık ağlama nöbetleri geliyor sonra gülmeye başlıyorum kendi kendime hala içimde heyecan var sanki nişanım olacakmış gibi ama yok biliyorum :KK43: oda psikoljık tedaviye başlamış antidepresanlar kullanıyor ben bunuda yapmadım kendim aşıcam dedim kendim bi kaç kez kullandım ama saçma sapan hallere büründüm duygu değişiklikleri sürekli şu anda hiç uyku uyuyamıyorum sürekli uyanıyorum sürekli rüyamda görüyorum çok mu taktım kafaya bu durumu evet çok özlüyorum malesef ama sitemimde var bu haftasonu gelmesin istiyorum ya gelmesin olmasın :KK43:[/QUOTE]
Merhaba csnim nerden basliyim bilmiyorum.4 yillik bi iliskim vardi olup bitiyor,cok seviyordu ailem istemedi onun aileside bir an once evlenmesini istiyordu kac dedi kacmadim bu yuzden benden ayrildi ve 3 ay sonra bi baskadiyla dugunu oldu.mahvoldum bi kez dahi aramadim hep kendimi gecicek diye telkin ettim 6 ay sonra daha iyi olucam felan.ha bu aradas O kisinayrilinca msj cekti bana kendini baskalari icin atesin altina altmis sonra bi dahada hiccc gorusmedik dedimya 3 ay sonra ailesinin buldugu biriyle evlendi.ben ruh gibi dolastim ortalikta yemedim icmedim 8 9 kilo verdim rahat,uyuyamiyor uyanincs hemen sigara yakiyordum gunde 1 =2 paket sigara ictim ,bosluktaydim ayrildiktan 6 ay sonra birileri vesilesiyle yeni biriyle tanistim ve simdi o kisiyle evliyim ve onu cok seviyorum iyiki boyle olmus diyorum ,o kisiden bi daha hic haber almadim,bu olay olali 10 sene oldu unutuluyor canim zaman herseyin ilaci.canin yaniyor ama unutuluyor inan ben cok uzattim simdi ama inan intihari bile dusunmustum ne aptallik ben olsem nolucsktiki yine evlenicekti,degmiyor ysni ,npbi de erkekler bu konuda daha rahat bizim kadar takmiyorlar,ben o zaman bunu soyleyen butun arkadaslarimdan sogumustum ,

kayınvalide yüzünden canım açık olmam sorun oldu vs daha önce yazmıştım konuyu :KK43:
Sanki aileler evleniyor bi rahat bıraksınlar çiftleri ya gören görmüş beğenen beğenmiş... Ailelere ne sanki? Kusura bakmayın ama sevdiğiniz şahısda da hata var insan sevdiğinin arkasında olmalı. "Ailesi yüzünden" ne yaaa o ne oluyor kapının önündeki saksıdaki çiçek mi?

uları şükrediyorum tabiki ama ne hissedeceğimi bilmiyorum son günlerde anlık ağlama nöbetleri geliyor sonra gülmeye başlıyorum kendi kendime hala içimde heyecan var sanki nişanım olacakmış gibi ama yok biliyorum :KK43: oda psikoljık tedaviye başlamış antidepresanlar kullanıyor ben bunuda yapmadım kendim aşıcam dedim kendim bi kaç kez kullandım ama saçma sapan hallere büründüm duygu değişiklikleri sürekli şu anda hiç uyku uyuyamıyorum sürekli uyanıyorum sürekli rüyamda görüyorum çok mu taktım kafaya bu durumu evet çok özlüyorum malesef ama sitemimde var bu haftasonu gelmesin istiyorum ya gelmesin olmasın :KK43:
Merhaba csnim nerden basliyim bilmiyorum.4 yillik bi iliskim vardi olup bitiyor,cok seviyordu ailem istemedi onun aileside bir an once evlenmesini istiyordu kac dedi kacmadim bu yuzden benden ayrildi ve 3 ay sonra bi baskadiyla dugunu oldu.mahvoldum bi kez dahi aramadim hep kendimi gecicek diye telkin ettim 6 ay sonra daha iyi olucam felan.ha bu aradas O kisinayrilinca msj cekti bana kendini baskalari icin atesin altina altmis sonra bi dahada hiccc gorusmedik dedimya 3 ay sonra ailesinin buldugu biriyle evlendi.ben ruh gibi dolastim ortalikta yemedim icmedim 8 9 kilo verdim rahat,uyuyamiyor uyanincs hemen sigara yakiyordum gunde 1 =2 paket sigara ictim ,bosluktaydim ayrildiktan 6 ay sonra birileri vesilesiyle yeni biriyle tanistim ve simdi o kisiyle evliyim ve onu cok seviyorum iyiki boyle olmus diyorum ,o kisiden bi daha hic haber almadim,bu olay olali 10 sene oldu unutuluyor canim zaman herseyin ilaci.canin yaniyor ama unutuluyor inan ben cok uzattim simdi ama inan intihari bile dusunmustum ne aptallik ben olsem nolucsktiki yine evlenicekti,degmiyor ysni ,npbi de erkekler bu konuda daha rahat bizim kadar takmiyorlar,ben o zaman bunu soyleyen butun arkadaslarimdan sogumustum ,[/QUOTE]

benimde oldu 4 yıllık ilişkim inana kolay atlattyım kötü şeyler yaşamamama rağmen ama bunda çok sarsılsım insan en çok ta hayallerine üzülüyor heyecanının bitmesine üzülüyor

Sanki aileler evleniyor bi rahat bıraksınlar çiftleri ya gören görmüş beğenen beğenmiş... Ailelere ne sanki? Kusura bakmayın ama sevdiğiniz şahısda da hata var insan sevdiğinin arkasında olmalı. "Ailesi yüzünden" ne yaaa o ne oluyor kapının önündeki saksıdaki çiçek mi?

böyle bir aile zaten nasıl evlilik yapar muamma adam tedavi görüyor ilaç alıyor aile bi haber onu bırak kendı kızını kapatamamışsın ki sen sözün geçmemiş ama bizimki baya pasifmiş

Bence boşuna hırpalama kendini tek iyi gelecek şey zaman ve zamanın geçmesi için kafanın rahat olması lazım. Git bir psikiyatra yazsın ilaç. İnsan daha önce kullanmayınca bekareti gibi görüyor ilaç kullanmayı yediremiyor kendine de kendim aşıcam derken kendimi hırpalıyorsun. Hiç olmazsa güzel uyursun sonuçta psikolojik diyorsun ama fiziksel zarar vermesi yakındır söyliyim. Taşıkardi oluyor insan stresten zorlama kendini.

ben ilkkez böyleyim yani uykularımın arası 10 dk sadece uyanıyorum birdaha uyumaya çalışıyorum sağlıklı düşünemiyorum ki bazen insanlrla konuşmak dahi istemiyorum sessizlik oluo dalıyorum gezme isteği yok anlık karar değiştiriyorum sürekli bi diyorum özledim bi diyorum allah belasını versin snra diyorum bela okuma kendine gel hopp birdaha çöküyorum ama hep bir ağlama hissindeyim hep bir huzursuzluk var üstümde sağlıklı nefes alamıyorum haftsonunu düşündükçe deliriyorum

her hayırda bir şer, her şerde bir hayır vardır derler evlenip boşanmaktan daha iyidir önceden ......ayrılmak biin bir umutla ve heyecanla döşediğin evi dağıtmak eşyalarla ortada kalmak sen bunu aldın ben bunu aldım deyip maddi tartışmalara girmek helede çocuk varsa velayet kavgasına girmek Rabbim bunları yaşatmadan bitmesini kısmet etmiş birde böyle düşün hakkında hayırlısı olsun zor ama inan bana zamanın ne getireceğini bilemeyiz

tabıkı en zoru kabullenmektir ben daha yeni yeni kabulleniyorum yada öyle sanıyorum yada hala kabullenemedim işte kurulan hayaller vs çok ağır

Şöyle bir göz attım eski konulara, valla kurtulmuşsunuz. Kayınvalide histerik, çifte standartçı ve yobaz, damat desen gamlı baykuş, aranız iyiyken bile depresyondaymış bence. Bir de anneciği kızmasın diye sinsi sinsi sizi değiştirmeye çalışmış, dövme sildirmeye götürmeler filan. Aman nişan yapıp ne yapacaktınız bunlarla en hayırlısı olmuş sizin için. Kimle evlenirse evlensin mutlu olmaz zaten onlar ailecek, kendi kendilerine bir huzursuzluk çıkartırlar.

Burada merak ettim. Planladığınız gibi işyerine mi gönderdiniz sözden kalanları?

evet hastalıklı bir aile..hayır hiçbirşeyi göndermedim henüz duruyorlar çünkü yengesi var sülalenin tek açık gelini eşini kaybetmiş bir kadın 45 li yaşlarda pek aileyide sevmez bizimki onla herşeyini konuşur bu hafta onlar konuşcak ve kendi halam gerekenleri konuşcak ve yüzüğü herşeyi ben teslim edicem..

Deniz sen neden bu kadar aynı şeyde sabitsin ilk actiğın konudan bu yana 1 ay gecti sen hala nişanlimda nişanlim.Artik kendini toparla herkesin başina gelen bişey tek senin başindamı allasen bırak artık düşünmeyi.
Konuların hepsi bu adamla ilgili bu nasil bi sevgidir sendeki saplanti olmuş resmen.

Eski nişanlin ilerde sözlenip evlenirse sen daha halen kendini yiyip bitirecekmisin.Saglik sorunlarin da başkamış artik kendine gel lütfen nefsine bi hakim ol sana deger vermeyen adami bu kadar yuceltme gozunde.Herkes ettigini ceker merak etme.

ya bu takıntı değil bu hazmedemem haketmeme hissi.. hele ki bir kadının hastalıklı bir kadının yüzünden olması canımı yakan toparlamaya çalıştıkça batıyorum canım çıkamıyorum bak şu an bile kalbimin üstü,nde sanki öküz oturuyor o kadar zor nefes alıyorum yeme düzenim bozuldu ..evlenmeyi bırak duysam hayatına birini almış gider o evini dağtırım yaparım

ya yemin ederim olamaz böyle birsey! oglum mutlu olsun! Cocugumun hanimi! Nisanlisi! diye neden saymiyorlar! neden bu kadar kiskaniyorlar! Normal degil! normal degil!:KK12:

Sen kafana takma! Yaninda olmak isteyen zaten yaninda kalirdi! Git kizarkadaslarinla kafa dagit o gün :))

ya yemin ederim olamaz böyle birsey! oglum mutlu olsun! Cocugumun hanimi! Nisanlisi! diye neden saymiyorlar! neden bu kadar kiskaniyorlar! Normal degil! normal degil!:KK12:

Sen kafana takma! Yaninda olmak isteyen zaten yaninda kalirdi! Git kizarkadaslarinla kafa dagit o gün :))

ya kendi kendime nişan takayım hatta diyorum :) bir yanım hayırlısı diyor bir yanım hüzün ağır basıyor oğluyla kendi yatcak galiba tövbe yaa :KK70::KK70:

ya bu takıntı değil bu hazmedemem haketmeme hissi.. hele ki bir kadının hastalıklı bir kadının yüzünden olması canımı yakan toparlamaya çalıştıkça batıyorum canım çıkamıyorum bak şu an bile kalbimin üstü,nde sanki öküz oturuyor o kadar zor nefes alıyorum yeme düzenim bozuldu ..evlenmeyi bırak duysam hayatına birini almış gider o evini dağtırım yaparım
Sen valla saplanti haline getirmissin psikolojik destek alman lazim.Bu adam sonucta bekar kalacak hali yok tabiki evlenecek senin bunu kabullenmen gerekiyo.En yakin bi zamanda bi hayirli kismetin olur insallah evlenirsin cocugunda olur.Cocugun sevgisi eşi anneyi babayi herkesi unutturuyo bu gercek.

X