- 18 Temmuz 2016
- 4.640
- 12.885
- 208
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Ya
arka planda belki iki üc pop müzik calar fon olarak ama oynamali erik dali dans vs istemiyorlarmis
Valla keske bizimki de zamaninda calgili cengiki olmasaydi. Gelin koltuguna popomu koyamadim dugun boyunca. En son dugun bitti de fotograf cektrmek icin oturabildim. Cok ama cok yorulmustum. Gelen halaya cekiyor giden halaya cekiyor cok biliyormusum gibiKardesim evlenecek yakin zamanda düğün salonu tutuldu oynamali dügün istemediler sadece nikah olacak yemek ikrami olacak taki töreni olacak o kadar.
Kardesim ve nisanlisinin istegi tamamen biz de saygi duyduk.Her duyan cenaze mi yapacaksiniz dügün mü e o zaman kimse gelmez ki caldırın bir seyler kimse durmaz düğünde diyip mod düsürüyorlarmıs hem annemlere hem de kardesime soruyorlarmis neden istemiyorlar/istemiyorsunuz ki diye.Nasil genc onlar insan oynamak ister falan sart mı gercekten oynamali olması sahsen bana sirf ben evleniyorum diye enistemin terli terli canhıraş oynaması insanlarin göbek atması diğerlerinin onu izlemesi falan cok sacma geliyor(benim dügünüm oynamali olmustu o zaman bu kadar sacma gelmiyordu su an evlensem ben de yapmam) kardesimle konustuk da sence cenaze gibi mi oluyor babam millet gelmezse ne yapariz müzikliye cevirelim diye baski yapmaya baslamıs yok dedim ne alakası var sen babama bakma herkes istedigini yapmakta özgür isteyen oynar istemeyen de oynamaz bir mecburiyet yok sonucta.Insanlara sinir oldum sizce de öyle mi ya illa göbek atmak sart mi ? Siz ne düsünüyorsunuz
Ya
arka planda belki iki üc pop müzik calar fon olarak ama oynamali erik dali dans vs istemiyorlarmis
Akrabalarınız nezih bir şekilde birkaç saatlerini masalarında sohbet ederek geçirebilecek insanlarsa ne mutlu size, benimkiler yemeği yiyip, aç kaldık diye kavga çıkarır dedikodu yapıp kalkar giderdi.Kardesim evlenecek yakin zamanda düğün salonu tutuldu oynamali dügün istemediler sadece nikah olacak yemek ikrami olacak taki töreni olacak o kadar.
Kardesim ve nisanlisinin istegi tamamen biz de saygi duyduk.Her duyan cenaze mi yapacaksiniz dügün mü e o zaman kimse gelmez ki caldırın bir seyler kimse durmaz düğünde diyip mod düsürüyorlarmıs hem annemlere hem de kardesime soruyorlarmis neden istemiyorlar/istemiyorsunuz ki diye.Nasil genc onlar insan oynamak ister falan sart mı gercekten oynamali olması sahsen bana sirf ben evleniyorum diye enistemin terli terli canhıraş oynaması insanlarin göbek atması diğerlerinin onu izlemesi falan cok sacma geliyor(benim dügünüm oynamali olmustu o zaman bu kadar sacma gelmiyordu su an evlensem ben de yapmam) kardesimle konustuk da sence cenaze gibi mi oluyor babam millet gelmezse ne yapariz müzikliye cevirelim diye baski yapmaya baslamıs yok dedim ne alakası var sen babama bakma herkes istedigini yapmakta özgür isteyen oynar istemeyen de oynamaz bir mecburiyet yok sonucta.Insanlara sinir oldum sizce de öyle mi ya illa göbek atmak sart mi ? Siz ne düsünüyorsunuz
İlla ki oynansın deyince hayat tarzı diktesi olmuyor muBen şahsen böyle düğünlere gitmiyorum.
Kendi hayat tarzını zorla dikte ediyorlar gibi hissediyorum.
Ben gitmezdim.
Ve evet çok sıkıcı olur
Olur neden olmasın. Yemek ve nikah. Kısa ve öz. Ayrıca başkasının ne düşündüğü değil; çiftin ne istediği önemli. Millete ne yani! Bizim insanımız bayılır haddi olmayan konulara burnunu sokmayaKardesim evlenecek yakin zamanda düğün salonu tutuldu oynamali dügün istemediler sadece nikah olacak yemek ikrami olacak taki töreni olacak o kadar.
Yoo ben öyle dikte etmiyorum. Sadece o hayat tarzı bana zıt böyle bir ortamda bulunmaktan keyif almam. Ve bulunmam.İlla ki oynansın deyince hayat tarzı diktesi olmuyor mu
Bu düğün olmuyor ama işteSemazenli falan da istemiyorlar yemek ve taki nikah vs iste
Ay yazan davetiye gördüm ben tonlaHayır cenaze gibi olmuyor, masa düzenini güzel ayarlarsanız gelenler birbiriyle sohbet eder güzel zaman geçirir, arkada hafif bir müzik çalarsa iyi olur ama. Ayrıca millete söylemezseniz nerden bilecekler oynamalı mı değil mi, davetiyeye yazmıyoruz sonuçta. Gelip oynayamadığı için de kimse salonu terketmez merak etmeyin:) oynanmayan her düğün dini tandanslı olmak zorunda da değil
senin bahsettigin tarzda düğünler konsept davetler ama. Ya guzel bir mekan, ya kır düğünü. hafif bir yemek muzigi, guzel catering, keyifli bir mekan - bir konsept falan. onlar icin de belli bir masraf ve gusto gerekiyor. ya da organizasyon tutmak.Yemekli düğünlerde zaten herkes yemek yer takısını takar kaçar.
Ayrıca pop müzik çalınmaz. Yemek müziği çalınmalıdır.
Tabii canım. Oldukça goygoyu döner böyle basit düğünlerin. Madem öyle yapacaklar o zaman da kulaklarını tıkayacaklar.senin bahsettigin tarzda düğünler konsept davetler ama. Ya guzel bir mekan, ya kır düğünü. hafif bir yemek muzigi, guzel catering, keyifli bir mekan - bir konsept falan. onlar icin de belli bir masraf ve gusto gerekiyor. ya da organizasyon tutmak.
konu sahininin kardeşi gayet mahalle arasi bir düğün salonu tutup hic muzik calmadan yemek verip taki almak istiyor.
bari davetiyeye yazsinlar da insanlar ona göre bilse de gelse ya da gelmese. çünkü normal düğün gibi suslenip puslenip gelip 1 saat sonra yemegini yer takısini takar cikarsa sonra epey muhabbetini döndürür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?