Oynamalı olmayan düğün cenaze gibi mi oluyor ?

Yok kuranli da olmayacak zaten kuranlı dügünlerde kimse dinlemiyor ki sadece oynamak dans etmek sacma geliyormus istemiyorlarmis
Olabilir bana da oynamak aşırı saçma geliyor nefret ederim oynamaktan kendi düğünleri millet oynamalı düğün yapınca neden yaptın denmiyorsa onlarda oynama istemiyorsa herkes saygı duymalı bence. İsteyen istediği kadar kalır. Bende gittiğim hiçbir düğünde sonuna kadar kalmam. Yemek varsa yer takımı takar ayrılırım. Oynamalı olduğu halde erken ayrılıyorum yani gitmek isteyeni tutamazsın kalmak isteyende kalır zaten. E yapılacak şey nikah yemek takı töreni gelen kişilerde bunları yapmak durumda zaten erken gidildi diye bir şey olmayacak çünkü zaten hepi topu düğün bu kadar amacına ulaşılmış olacak bence
Ki çokta kötü fikir değil herkesin önünde nikahları kıyılmış olacak ve gelen davetlilere yemek ikramı gayet makul. Bence çok abartılacak bir durum yok. Mutluluklar diliyorum kardeşinize

Tespitin dibi misin mübarek c.tesi dügün gercekten de
Ya işte dugun olunca mecbur cumartesi oluyor. Yani hadi herkes ickili yapamaz ama en azından içinde biraz eğlence de olmadıkça neden gelsin ki insanlar? Emin olun çok çok yakınlar dışında sadece takı takma mecburiyeti için geliyor insanlar ve oturup kös kös yemek yedirme planı hiç de sandıkları gibi elit ve havalı değil.

Sizi sayan,seven her türlü gelir.
Cenaze olsa ona da geleceklerdi. Herkesin kendi tercihi. İsteyen istediği gibi düğün yapar.

Bende çalgısız yaptım dügünümü ve herkes bi laf sokma çabasındaydı.. Ben nasıl çalgılı yapanlara saygı duyuyor mutluluğunu paylaşıyorsam, onlardanda aynısını beklerdim ama maalesef.. Herkes kendi düğününü gönlüne göre yapsın, kimse kimsenin düğününe karışmasın bi zahmet..

Ben oynamalı yapmadım, oynamam mümkün değil, oynamayı sevmediğim için kına yapmadım gayet mutluyum ama şimdiki aklım olsa sadece nikah yapardım. Yine nikah istemiştim de annem illa yemekli olsun dedi diye evirdik çevirdik.

Öğle vakti yaptık, hava güzeldi açık havada oldu, sevdiğimiz bi şarkı eşliğinde giriş yaptık nikah memuru nikahımızı kıydı yemekler yendi takı töreni oldu bu esnada Kuran okundu musiki ney sözsüz müzikler filan çalındı vs. Fotoğraflar çekildi tebrik mebrik O şekilde bitti
A bu arada bir tanıdığımız vasıtasıyla semazen gösterisi ayarlandı o da güzeldi. Ama tabi herkes kendi ailesine çevresine göre yapıyor benim ailem ve çevresi dindar insanlar biraz onların istekleri ile oldu. Şimdiki aklım olsa kuruş harcamam nikah kıyar geçerim gelen gelsin

Hayır cenaze gibi olmuyor, masa düzenini güzel ayarlarsanız gelenler birbiriyle sohbet eder güzel zaman geçirir, arkada hafif bir müzik çalarsa iyi olur ama. Ayrıca millete söylemezseniz nerden bilecekler oynamalı mı değil mi, davetiyeye yazmıyoruz sonuçta. Gelip oynayamadığı için de kimse salonu terketmez merak etmeyin:) oynanmayan her düğün dini tandanslı olmak zorunda da değil

Gelmesi gerekenler her koşulda gelir siz boşuna endişelenmeyin. Fondan güzel müzikler çalın gelenler sohbet etsin. İnsanlar artık bu tarz düğünlere alışıyorlar. Bence isteklerinden vaz geçmesinler

Yok kuranli da olmayacak zaten kuranlı dügünlerde kimse dinlemiyor ki sadece oynamak dans etmek sacma geliyormus istemiyorlarmis
O zaman nikah üstüne kokteyl yapsınlar. Arkadan hafif bir müzik kokteyl masaları falan bir saat sürer biter. Nikah salonlarında böyle bir seçenek de var

Biz evleniyoruz diye insanların karnını neden doyurmak için para veriyoruz yerine insanların oynamasına ne gerek var diye mi düşünüyorsunuz gerçekten
Bu benim düsüncem degil ben de mesela oynamali hoslanmiyorum kardesim gibi ama ne yemek veririm ne salon tutardim nikah salonunda yapar gecerdim nikahi

Arkada müzik olmayınca insanların gürültüsü dışında bir şey duyulmaz . Öğrenci yemekhanesi gibi . Herkes konuşma gürültüsüyle yemek yer .
Yani insanların kendi kararı ama adına düğün diyorsak blr kaç mecburi şeyi oluşturmamız gerekiyor .
Yenilecek bir şeyler , dinlenecek bir şeyler , bir miktar dekor aklımda mecburi olan şeyler .
Yine de kendi kararları istediklerini yapabilirler . Benim yakınım olsa tabi karışmam ve katılırım. Kardeşinize ve Eşine Mutluluklar dilerim. Başkalarının lafına takılmasınlar o gün onların günü .

Millet gelmezse ne yaparız ne demek?
Davetiyeye düğünümüz oyunsuzdur yazacak haliniz yok kim ne bilsin.
İki kişi öyle karar vermişler babanız dahil her kafadan ses çıkarmasınlar bence.

Bu tarz düğünlerin formatı bu zaten, yemek nikah takı bitti gitti, kısa sürüyor doğal olarak, derseniz ki 2 saat için salona para verilmesin o başka ( babanız mı ödeyecek)
Ama yok cenaze yok genç değiller mi falan abartı geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…