Düğün Oynamak...

hiç sevmem ama kendi düğünümde oynaırm tabi banane başkasından benim düğünüm en mutlu günüm sallamayın milleti kendi kafanıza göre çoşun

çok hoşsun ya...kaydirigubbakcemile3

su oynamak mevzusu yüüzünden evlenmekten bile cayabilirim o kadar nefret ediyorum..

bi çözümü yok mu bunun:gitme:

evet bendede aynı sorun bnde oynamaya kalkmıcm soranlarada ayakkabı ayağımı vurdu dicem adamada sölicm gelin damata çiftetelli fln demesin zemuszemus

tatlım benim kıyamam ya.. kim demiş oynayamıyorsun die sen üstündeki baskıdan oynayamamışsındır.. al şöyle uzun kabarık bi nişan kıyafeti emin ol naptığın bile belli olmaz sürekli gülümse yeterr hayırlı olsun nişanın Allah tamamına erdirsinopuyorumnanaktan

hiç çekinmem ne var bunda çekincek düğün dediğin oynanır

topuklarım şişene kadar oynarım valla bayılırım oynamaya :dance:

arkadaşlar ben halaydan baska bısey bılmeyenlerdenım öylekı oyunda elımı kaldırınca ayaklarım kaıpırdamıyo mafoldumben maalesef kendi düğünümde oynadım :) ama sandıgım kadar kötü olmadı gelınlıkten zaten anlasılmıyodu kaydirigubbakcemile3 benim için zor olan kınaydı onada sağolsun kocişim yetiştide bi bardak içki verdi öyle oynadım..

haaaaaaa unutmuşum arkadaşlar siz siz olun kimseye oynayamadığınızı söylemeyin,ben öyle bi hata yaptım saolsun benim görümce yardımcı olacağı yere tam kına için aşağı ineceğimizde ne yapcam dıyom ben o da dalgasını geçmişti sinirden ağlamak üzereydim Çok üzgünüm çoook

bende oynamayı hiç beceremiyorum ...herkes diyoki düğünde deli gibi eğlenip oynayanhiç oturmayan kızlar çok sempatik oluyolar.oynamayınca hoş görünmüyomuş...bide sonuçta seninin düğünün sen oynamıycaksın da kim oynuycak....en çok eğlenen oynayan sen olucaksın diyolar...bende geriliyorum haliyle...çünkü istediğim halde oynayamıycam biliyorum.sonradan üzülücem eğlenemiyomuş gibi görünücem...

sen onların dediğine ne bakıyorsunzemuszemus

senin düğünün oynayıp oynamamak sana kalmışopuyorumnanaktan

biri sempatik der diğeri kötü birşey söyler:1ninca:

kimseye yaranmak için değil sen ne yapmak istiyorsan onu yapsositososito

milletin gönlünü eğlicem diye şekilden şekile girme
a.s.

En güzel günüm oynamazmıyım ohhhhhhhihoyyyt döktürcem valla eskidenmiş o gelin oynamaz ayıp olayı hihoyyyt:dance::teytey:

Kına gecemden konusmalar
Annem:Kızım azcık kollarını kaldır
Ben: Anne kaldırdım ya daha nabıyım.
Annem : ıyı put gıbı durmaya devam et lülülülülülü

Dugunumden konusmalar
Gorumcem: S.. azcık kırıt ya
Ben: Iyı de ben dansoz degılım gelınım abla laelaelaelaelae

kızlar bende düğün günüme kadar ben napcam oynayamamki derdim ama düğünümde hiç oturmadan oynadım zemuszemus herkes sen nerden öğrendin bukadar oyunu dedi,aslında yapcak ekstra bişi yok gelinlik öyle bişeyki sen üstünü sallasanda tarlatandan dolayı altda otomatikman sallanıyor,harika oynuyomuş gibi duruyosunzemuszemus

cambazz sana kesinlikle katiliyorum bende oyun oynamayi kesinlikle beceremeyenlerdenim cok yeteneksizim hatta oynayabiliyim diye tolga han dans okulunda oryantel kursuna gittim sonuc husran tabi kollarimi kaldirinca sanki butun insanlar bana bakiyordu sanki kendimi kutuk gibi tutuyordum kivirma falan yok yapamiyordum hatta kendi sozumde ailemle kavga ettim oynamadigim icin benim disimda herkes oynadi diye dugun gunu cok heyecanliydim cunku esimde o kadar cok oynar ki ben ne yapicam onun yaninda derdim o gece o kadar cok oynamisim ki ben de dahil herkes sok oldu ayni cambazz in dedigi gibi hic birsey yapma kendini azicik saga sola salla gelinlik bir guzel sallaniyor herkeste seni oynuyor zannediyor super birsey:)

bende beceremem oynamayı dans etmeyi falan ama elimden geldiğince bişey yapıcam zaten gelinlikten ayaklar gözükmicek kolları da bi şekilde idare edicem artık

ben de hiç hoşlanmam ortada oynamaktan millet de bakıp şöyle böyle dicek lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…