Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
of offfff varya sırf şu oynamak yüzünden düğünleri sevmiyorum..ömrümde bir kere bile oynamayan birisiyim..oynayanlara bakıncada hep gülesim gelir saçma geliyor bana... sevgilimmm oynama delisi malesef erkeklere oynamayı hiç yakıştırmıyorum..bikere düğüne gittik oynadı diye ogün sogudum ondan o derece sevmiyorum..bakalım seneye yazın düğün var kısmetse neyapcam hiç bilmiyorumm dikili taş gibi ayakta çakılı kalıp bi saga bi sola tuvaletim gelmiş gibi sallancam artıkkkkkkkkk:):):)
Evet kızlar ya ben şimdide düşündümde kendimi nebilim insan utanıyo oynmaya hele bide eşinizin yanında aileleler filan olunca.... offffff bide düğün salonunda adam mikrofonla çağırıo hadi gelin damat ortaya filan diye uffffffffffff
evet bendede aynı sorun bnde oynamaya kalkmıcm soranlarada ayakkabı ayağımı vurdu dicem adamada sölicm gelin damata çiftetelli fln demesin zemuszemus
ya kızlar bu ay nişanım var ama ben hiç bilmiyorum rezil olucm rezil sözlümün kuzninin niaşnında akrabaları bir oturtmaıd kalk kalk diye ben mecbur kalktım benneyaptımki sonra bir baktım herkes bana odaklanmış o piskolojiyle hiç oynayamadım sonra dediler hiç bilmiyorsun Çok üzgünüm çoook dedim sanki ben biliyorummu dedim bilmiyorum dedim size dedim zorla kaldırdınız napim dedim şimdi kendi nişanıma aslında oynayip onları mahçup etmek istiyorum
dersede ayakkabımı fırlatırım kafasına
:lepi:
yedekten bi kaç ayakkabı almalısın yanına
2 tek az gelir onakaydirigubbakcemile3
bende oynamayı hiç beceremiyorum ...herkes diyoki düğünde deli gibi eğlenip oynayanhiç oturmayan kızlar çok sempatik oluyolar.oynamayınca hoş görünmüyomuş...bide sonuçta seninin düğünün sen oynamıycaksın da kim oynuycak....en çok eğlenen oynayan sen olucaksın diyolar...bende geriliyorum haliyle...çünkü istediğim halde oynayamıycam biliyorum.sonradan üzülücem eğlenemiyomuş gibi görünücem...