• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün Oynamak...

hayatımda oynamadım.. cokta utanırdım.. ama dugunumde sanırım içmeden sarhoş oldum.. hiç oturmadım.. artık ayıp çedene otur dıyenler bıle vardı yani..-tatlicadiarzu-

dugunden sonrada sen oynamayı nerden ögrendın bakalım sorularına tutulmustum..:1shok:

dunyaya bır kere gelıyorum.. bır kere evlenıyorum.. gelınlıgımle oturcakmıydım..:dilcikar:

zaten oyun bılmesende gelınlıgın içinde bellı olmuyor..sengözlerimebaksanab

harıkaydı..
yenıden evlendıgım gune dönsem yıne oynarım...sositososito

ben düğün yerine şık bir nikah ve kokteyl düşünüyorum
oynamaktan kurtulmuş olurum bu şekilde

İşte benimde o geceden tek korkum oynamak.İşe gitmekten kursada gitmeye zamanım yok.Düğünden önce 2 haftalık kursa gitsem az çok yardımı dokunur mu acaba.

İşte benimde o geceden tek korkum oynamak.İşe gitmekten kursada gitmeye zamanım yok.Düğünden önce 2 haftalık kursa gitsem az çok yardımı dokunur mu acaba.

tabiki faydalı olur hemde nasılll,
ben kolbastı videoları izleyerek öğrenmeye çalışıyorum :roflol:

aaaaaaaaa bana oynama demeyin içim kıpır kıpır oluyo :))
ben cok severim oynamasını düğünümdede cok oynadım ama hendimi normal oynadıgım gibi hırpalamadım daha kibar oynadım :)) ee geliniz nede olsa halay cektim ortaya girdim eşimle salladık mendilleri o zıplıyo ben zıplıyom tabi bazen unutuyorum gelin oldugumu:)))
oturdugum zamanlar of ya biri beni kolumdan tutsada kaldırsa diye hep söyledim sonra ablamı cagırdım beni kaldırın oynamaya diye ama 5 dkika sonra geli dedim benim cagırdıgım belli olmasın diye ablam da görevini yerine getirdi bende bunu hep yapın dedim oturmak istemiyom dedim uyuss adam varya su sarkı söyleyen ikide bi beni otutturuyo eşime dedim su uyuza söyle cenesini kapatsın dedim eşimde kaynıma söyledi susturduk da rahat rahat oynadım şimdi kasedime bakıyorum off off oynamadıgım yerler var ya cok pişmanımm ama napım ayol oynatmiylar alalallal sonra cember yaptılar kapkalabalıklardı bende ortadayım bende karmaklarıma ve avuc içine kına yakmıstım bizim oralarda yakan olmaz benimki farklı olmustu cok sseverim osırada calmasınmı (geline bak geline kınayakmıs eline) tey tey ellerimi kaldırdım salladım ay kasette cok hos duruyo keske daha fazla oynasaymısım ahh ahh hey gidi günlerr:)) evlenenler hayırlı olsun allah bi yastıkta kocasın:)) öptüm sizi

Valla ben oynarım kınamda da düğünde varsın desinler gelinler oynamaz ama bu gelin nasıl oynar die çünkü hep öyle derler eskiler ama oynamasak zorla kaldırırlar o zamanda değişen nedir benim düğünüm benim eğlencem ben eğlencemki etrafımdakilerde bana eşlik etsin benimle sevincimi paylaşsın BENCE.....

aman kızlar boşverin oynayın
o gün sizin gününüz olcak
o gün oynamayacaksınız da ne zaman oynayacaksınız?

ben hiç oynamasını bilmezdim
ablam hatta bana erkek gibi oynuyorsun derdi
bende bu laflardan etkilenr düğünlerde oynayamazdım

öeger ben oynayabiliyormuşum
düğünümde anladım
bir yoynadım bir oynadım
öylesine
şimdi eşim diyorki
çok güzel oynuyorsun
kime inanacagımı şaşırdım ya.
güzelmi oynuyorum çirkinmi.

ya kızlar bu ay nişanım var ama ben hiç bilmiyorum rezil olucm rezil sözlümün kuzninin niaşnında akrabaları bir oturtmaıd kalk kalk diye ben mecbur kalktım benneyaptımki sonra bir baktım herkes bana odaklanmış o piskolojiyle hiç oynayamadım sonra dediler hiç bilmiyorsun Çok üzgünüm çoook dedim sanki ben biliyorummu dedim bilmiyorum dedim size dedim zorla kaldırdınız napim dedim şimdi kendi nişanıma aslında oynayip onları mahçup etmek istiyorum

ben bu işte baya pratik yaptım kızlar:))

düğünlerine gittiğimiz arkadaş eş dostlar bizi nişanlı çift olarak çıkarıp oynattılar dans ettirdilerr

en azından düğün provası yaptık:roflol::roflol::roflol:

bende hiç sevmem oynamasını :(
kazulet gibi kalırım pisttedelikafadulden
oyyyyyy ben düğünümde napıcam kara kara düşünüyorum
:

bir de düğünde böle gule eglene göbecıkler attıgın zaman sankı cok meraklıymıs evlenmeye hazırmıs oynay oynaya gıdıyo gıbı bı hava olusuyor sankı yani cok sakkıdı sakkıdı oynanamk mı lazım tam bılemıyorum ama gelınlıkle de oturulmaz hanım agalar gıbı.. :delphin:

oynarım ama içimden gelirse sorunum yok nasılsa gelinlik var üstümde adımımı farklı atsam bile kimse farkedemez:D

güzel güzel oynamayi isterim aslinda oynamaya karsi degilim ama gel gör ki ben oyun bilmem iki sallanirim baskalarina ayak uydurmaya calisirim okadar. vidoda zilmek hic istemem kendimi cok götü gözüküyor robot gibi :-)

oynamama değil ama benimde aksine oynama sorunum var. Bir müzik çalmayagörsün ben oynamasam bile ayaklarım harekete geçiyo...Bu bir hastalıkmı acep

ben aslında hiç beceremem oynamayı ama başkalarının düğünlerine vs gittiğimde ortama uyum sğlamak adına oynuyomuş gibi yaparım:roflol: atmasyon figürlerle felan...özellikle böyle yaparak kayınvalidemi çok mutlu ettim pekçok düğünde...
nişanlım arnavut olduğu için düğünümüzde bi sürü oyun oynanacak, ve ben hiçbirini bilmiyom. aşkım bilmesen de seni kimse kınamaz diyo ama bular hayatta bi kere olacak şeyler...bi şekilde öğrenecem artık bu havalarıhihoyyyt

ben dans etmeyı hıc bılmıyorum hıc bır dans turunu dıye de acıklıyım hatta
sadece slow bı muzıkte ıkı sallanırım ortada sonra nolur nasıl gecer dugunum merak edıyorum

bende hiç sevmem oynamasını :(
kazulet gibi kalırım pisttedelikafadulden
oyyyyyy ben düğünümde napıcam kara kara düşünüyorum
:

al benden de o kadar :çok üzgünüm:
heç beceremem heççççç....düğünümde napcam bilmiyorum valla:delphin:

Back