EvetEvli miydi bunlar olurken?
evetEvli miydi bunlar olurken?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EvetEvli miydi bunlar olurken?
evetEvli miydi bunlar olurken?
Öyleyse yorumunuzu siler misiniz beni kötü gösteriyorPardon onu başkası yazmış konuya
Evli miydi bunlar olurken?
Yorum silme diye bsy yok burda, seni neden kötü göstersin sen başkasının yorumları değilsin kiÖyleyse yorumunuzu siler misiniz beni kötü gösteriyor
Kendi babasından isteyemediğini kayınpederinden istiyor yazmışsınız ben ne takı istiyorsun diye sorduklarında bile cevap vermedim istediğim hiçbirşey yok eşimi korumaya çalışıyorum. Mal mülk için evlenmedim. Haksızlığa dayanamıyorumYorum silme diye bsy yok burda, seni neden kötü göstersin sen başkasının yorumları değilsin ki
Yazdım ya başkasının yazdığıyla karıştırmışım diyeKendi babasından isteyemediğini kayınpederinden istiyor yazmışsınız ben ne takı istiyorsun diye sorduklarında bile cevap vermedim istediğim hiçbirşey yok eşimi korumaya çalışıyorum. Mal mülk için evlenmedim. Haksızlığa dayanamıyorum
İlla ki görüşülüyor eşim hiç umursamıyor bacılarını biz kadınlar öyle değiliz tabi hele de ben kindarım ama eşimin mottosunu uyguluyorum, sallama ne derse desin ne yaparsa yapsın kafasına girdim çünkü bu onların huyu değişmezler hep böyle sürmüş ve sürecek ne dersen de kendini haklı görürler bende onların seviyesine düşmeyerek gelin görümce kavgalarına dönüştürmüyorum bunları onların lafıyla demesiyle hayatımda bişey eksilmiyor canım ne isterse onu yapıyorumAynen böyle gerçekten kaynatamla kayınvalidem ne yapsa kendine de yaptırıyor yapmazlarsa kavga ederek yaptırıyor. Bir insan kardeşini bu denli kıskanır mı ? Benim de kardeşim var. Bunun adı kardeşlik değil başka bişi. Karakter olarak bu şekildeki insanlarla ben yan yana gelmek bile istemiyorum ve modum düşüyor. Bir o kadar da görüşeceğim biri. Sen ne yapıyorsun ?
Sanırım bu yorum bana kv ve kt kızlarına da yapsın tabi ben yap ya da yapma diye hiç bir şeye dahil olmam ama bana ne yapılırsa yapılsın batıyor burda anlatmak istediğim bu ve kızlarına da yapıyorlar neden yapmasınlar ama eşimin çok emeği var ailesine çalışıp babasına verdi ev alırken borçlarını ödedi seve seve yaptı oğlunun emeklerini görmezden gelmiyorKaynatadan hediye istemişsin, kaynatan kızına da alır mı hediye, yoksa sadece erkek evlada ve onun karısına yapan zihniyetler mi? Sen de o gözle mi bakıyorsun oğluna yapacak tabi diye?
Anladım ben konuyu yanlış yorumlamışım, yani anne babalar adaletli olsunlar demek istemiştimSanırım bu yorum bana kv ve kt kızlarına da yapsın tabi ben yap ya da yapma diye hiç bir şeye dahil olmam ama bana ne yapılırsa yapılsın batıyor burda anlatmak istediğim bu ve kızlarına da yapıyorlar neden yapmasınlar ama eşimin çok emeği var ailesine çalışıp babasına verdi ev alırken borçlarını ödedi seve seve yaptı oğlunun emeklerini görmezden gelmiyor
Bu arada hediye istedim dediğim eşim ailesinden böyle bir istekte bulundu, ben kendim kv ve kt bana bunu alın demem eşim ilgilenir bu tarz şeylerle ihtiyaç var ise talep eder ellerin de varsa yardım ederlerSanırım bu yorum bana kv ve kt kızlarına da yapsın tabi ben yap ya da yapma diye hiç bir şeye dahil olmam ama bana ne yapılırsa yapılsın batıyor burda anlatmak istediğim bu ve kızlarına da yapıyorlar neden yapmasınlar ama eşimin çok emeği var ailesine çalışıp babasına verdi ev alırken borçlarını ödedi seve seve yaptı oğlunun emeklerini görmezden gelmiyor
Kendi fesatligiyla kudursun dursun hayatına bak boşver.Merhaba arkadaşlar benim bir görümcem var. Kendisini severim fakat çözemediğim şeyler var. Sürekli eşimi ve beni kıskanıyor. Kayınvalidemler eşime ne yapsa gözü kalıyor. Kendisine yapılınca keyfi iyi ama sorun yok. Kendisinde olmayan herşryi ama herşeyi kıskanıyor ve bunu belli ediyor yüz ifadesiyle. Eşimle alakalı benimle alakalı hiçbirşey işine gelmiyor. Hiç kimseye faydası yok. Anne babasına bile. Sürekli üşeniyor. Kendisi evli bu arada. Mesela herkes ev hediyesi getirdi şahit te oldu buna ama bir iğne birşey almadı. Kalmaya gelirken bile eli boş geliyor. Hesaplarını bir yere gittiğimizde kocam ödüyor ama ondan ve kocasından beş kuruş çıkmıyor. Benden büyük bu arada. Dost mu düşman mı anlayamadım çünkü yan yanayken de çok iyi gibi davranıyor. Düğünde takılan takılarımda bile gözü varmış. O parayla ona araba alınacakmış vs. Daha vereceğim zibilyon tane örnek var ama hatırlamak istemiyorum. Hem görüşmek zorundayım hem görüşmek istemiyorum. Kendisini seviyorum eğleniyorum ama kıskançlığından fesatlıgından korkuyorum. Muhattap olmakla olmamak arasındayım.
Kendi görumcemi anlattin gibi Sanki :) benimde görumce seninki gibi yasca buyuk cocuklu fln bastan beri enerjisini asla sevemedim, hem cok cahil hemde kendini bisey sanan tip. Egitim olarakta cok dusuk benden ama hep iyiligmi istiyormus gibi yapti nisanlandigim zamanlar birde herseye karismaya calisti. Ailddeki herkesi yönettigi icinde bana kaynanalik bile yspmaya calisti kanka olmak istedi Bende orali olmadim mesafeli kaldim ama saygisuzlik etmedim. Evlendim esimle biz cok yurtdisi vs gezen tipleriz cekemedi sutekli benimle iddia eder gibi bi haldeydi, bir gram guzel söz cikmadi agzindan. Daha sonra evliligimin ileri zamanlarinda hep sorun cikardi, o kiskancligni nefretini aileye yeni gelen eltiyle bir oldu bana yapmadigni birskmadi. Iplemedim, epey ugrasti durdu Yine iplemedim onun oldugu zamanlar gitmedim aile ziyaretlerine. Telini fln Sildim sonra aylar sonra yuzlesildugunde suratina vurdum herseyi. Icindeki nefreti görmus oldum bundan sonra Esimin hatrina mrb mrb bi iliskimiz olabilicegni söyledim cunku kendisi yaptigi kltulukleri bilerek yaptigni itiraf etti ustune zerre pismanlik duymadi. O gundur bugundir bir iki kere kalabalkk aile ortaminda gördum esim icin politik olup he hi yapip onun gibi ondan sonra iplemedim. Bundan sonrada öyle olur özel olarak evine gitmem cagirmaz beni bende o sekilde. Cahil ve Kötu niyetli insanlarla anca bu kadar.Merhaba arkadaşlar benim bir görümcem var. Kendisini severim fakat çözemediğim şeyler var. Sürekli eşimi ve beni kıskanıyor. Kayınvalidemler eşime ne yapsa gözü kalıyor. Kendisine yapılınca keyfi iyi ama sorun yok. Kendisinde olmayan herşryi ama herşeyi kıskanıyor ve bunu belli ediyor yüz ifadesiyle. Eşimle alakalı benimle alakalı hiçbirşey işine gelmiyor. Hiç kimseye faydası yok. Anne babasına bile. Sürekli üşeniyor. Kendisi evli bu arada. Mesela herkes ev hediyesi getirdi şahit te oldu buna ama bir iğne birşey almadı. Kalmaya gelirken bile eli boş geliyor. Hesaplarını bir yere gittiğimizde kocam ödüyor ama ondan ve kocasından beş kuruş çıkmıyor. Benden büyük bu arada. Dost mu düşman mı anlayamadım çünkü yan yanayken de çok iyi gibi davranıyor. Düğünde takılan takılarımda bile gözü varmış. O parayla ona araba alınacakmış vs. Daha vereceğim zibilyon tane örnek var ama hatırlamak istemiyorum. Hem görüşmek zorundayım hem görüşmek istemiyorum. Kendisini seviyorum eğleniyorum ama kıskançlığından fesatlıgından korkuyorum. Muhattap olmakla olmamak arasındayım.
Ben anlayamadım eşinize arabayı ailesi mi almıştı?Sorun da o işte asla öyle bir aile değil eşimin arabası var diye ona da araba aldılar ama o araba alınmadan önce düğün üstü neler yaşattı böyle bir aile olmamasına rağmen kardeşinde olan herşeyi kıskanıyor en yükseği onda olsun en önce onda olsun istiyor zora sıkıntıya gelemiyor
Eşin sesini çıkarmayıp görüşmeye ve samimi olmaya devam ediyorsa sen ne yapabilirsin ki? Ya eşin tek görüşecek ya da susup katlanacaksın.Aynen böyle gerçekten kaynatamla kayınvalidem ne yapsa kendine de yaptırıyor yapmazlarsa kavga ederek yaptırıyor. Bir insan kardeşini bu denli kıskanır mı ? Benim de kardeşim var. Bunun adı kardeşlik değil başka bişi. Karakter olarak bu şekildeki insanlarla ben yan yana gelmek bile istemiyorum ve modum düşüyor. Bir o kadar da görüşeceğim biri. Sen ne yapıyorsun ?
Görümceler kapansın bize 5 kuruş faydası olmayan insanlar biz evlenir evlenmez bizden görümceye araba almak için para istediler kredi çek dediler oysa görümcem çalışıyordu 5 kuruş para takmadı keza aileside öyle bu ne yüzsüzlükMerhaba arkadaşlar benim bir görümcem var. Kendisini severim fakat çözemediğim şeyler var. Sürekli eşimi ve beni kıskanıyor. Kayınvalidemler eşime ne yapsa gözü kalıyor. Kendisine yapılınca keyfi iyi ama sorun yok. Kendisinde olmayan herşryi ama herşeyi kıskanıyor ve bunu belli ediyor yüz ifadesiyle. Eşimle alakalı benimle alakalı hiçbirşey işine gelmiyor. Hiç kimseye faydası yok. Anne babasına bile. Sürekli üşeniyor. Kendisi evli bu arada. Mesela herkes ev hediyesi getirdi şahit te oldu buna ama bir iğne birşey almadı. Kalmaya gelirken bile eli boş geliyor. Hesaplarını bir yere gittiğimizde kocam ödüyor ama ondan ve kocasından beş kuruş çıkmıyor. Benden büyük bu arada. Dost mu düşman mı anlayamadım çünkü yan yanayken de çok iyi gibi davranıyor. Düğünde takılan takılarımda bile gözü varmış. O parayla ona araba alınacakmış vs. Daha vereceğim zibilyon tane örnek var ama hatırlamak istemiyorum. Hem görüşmek zorundayım hem görüşmek istemiyorum. Kendisini seviyorum eğleniyorum ama kıskançlığından fesatlıgından korkuyorum. Muhattap olmakla olmamak arasındayım.