• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün Oynamak...

kapı gıcırtısına bile oynayan BENim gördüğüm en ayıp konu bu yahu... oynamamak olur mu..insan deşarj oluyo vallahi :dance:

bende oynamayı hiç sevmezdim ama haftasonu iş yerinden iki arkadaşım evlendi valla hem kız hem erkek tarafı olunca bir güzel döktürdüm ki ohhhh
kendi düğünümde yerimde durmam asla o öncedendi gelin şöyle böyle diye.
ben yıllarca o günü bekleyim sonra misafir gibi köşedemi durayım.

konu başlığını görünce dedim tam benlik:D:D
ben de oyunu sevip oynayamayanlardanım malesef,çok utanıyorum...Normal düğünlerde bile oynayamam ki ben değil kendi düğünümde üstelik bütün gözler üzerimdeyken oynayayım...Ama bi yandan oynamakta istiyorum...İleride pişman olmak istemiyorum doğrusu...En kısa zamanda provalara başlamam gerek :(:(:(:

konu başlığını görünce dedim tam benlik:D:D
ben de oyunu sevip oynayamayanlardanım malesef,çok utanıyorum...Normal düğünlerde bile oynayamam ki ben değil kendi düğünümde üstelik bütün gözler üzerimdeyken oynayayım...Ama bi yandan oynamakta istiyorum...İleride pişman olmak istemiyorum doğrusu...En kısa zamanda provalara başlamam gerek :(:(:(:
canım bırak üstünde ki gözleri falan..sen keyfine bak. karşında oynadığın kişiyi görsün bi tek gözlerin.. kendi bırak müziğe ohhh yandan :dance:

ben oynamayı pek sevmeyen biriyim. ve pekde beceremem. ama düğünümde habire oynadım:) bizimkilere zıpladın diyo amaa:) izleyincede komik bir oynayışım var ama napiym elimden bu geliyor.. 32 dilim meydanda heyecanlı bir şekilde her yerimi oynatmaya çalışıyorum hoppidi hoppidi:) güzel geçmişti. ve ben halay çekmeyi bilmiyordum. ama eşimin aile doğulu epeyce halay çaldı bende her fırsatta halay başı oldum:))

akrabaları ve çevredekiler şaşırmıştı. bilmiyo ama uğraşıyo güzel diye:)

kendi düğününde oynayan insanlar garip geliyo bana ne bilim kaydirigubbakcemile3 gelinin oynaması ayıpmış gibi bi düşünce var çocukluluğmdan bu yana laelaelaelaelae
gelin gelinlik yapmalı ,üzgün üzgün bi köşede oturmalı anlayışı var toplumda galiba..
bence gelinle damat öyle herkesin zırt pırt aynı müziklerle aynı figürlerle oynadığı oyunlara dahil olmamalı..özel bi dans ayarlanmalı,pist onlara ait, ve müthiş bi dans sergilemeliler..gerekirse bunun içn ders alınmalı önceden..benim böyle bi fikrim var düğünüm için..tabi ilk giriş dansı haricinde, düğünün ortalarında sürpriz bi gösteri CADIARZU

kendi düğününüzde oynayın bari kızlar yaa ben normalde oynamayı çok severim ama her düğünde de oynamam öyle..

kendi düğünümde hiç oturmam hep söylerim kim ne derse desin ağlanacak yerde ağlar,eğlenilecek yerde eğlenirim..Bir daha o gelinliği giyme şansımın olup olmadığını bilemem kii..

her türlü ortama ayak uydururum. oynanıcaksa oynarım. hem de en güzel şekilde. kimse sizden usta dansçı olmanızı beklemiyor. 2 sağa 2 sola işte bu kadar. müziğe kaptırınca daha güzel oluyor tabi. yerim dar da olsa oynarım valla, çoğu dansı da beceririm. halayda çekerim,damat halayını bile bi seferde öğrenip uygulamıştım. yerli de olsa yabancı da olsa dans güzel bişeydir :dance:

kendi düğünümde oturduğumu hatırlamıyorum ama gelinlikle zor herkes takılıyo basıyo
oynamayı sevmeyenler kabarık gelinlik alın oynayamıyorum bunula die bahaneniz olur

Ben evleneceğim( zor biraz ama:) ) ve kendi düğünümde oynamayacağım kudururum bea:D
Roman oynarım,halay çekerim.Sivaslı olduğum için davul zurna zaten biz de eksik olmaz.Neden oynamayayım aman aman düşmanlarım çatlasın beyakaydirigubbakcemile3

başkaları ne düşüncek die ağlanması lazım die bi köşede kendi düğününde bile oturcaksan oooo asla başka bi düğündede oynama bence:):)ben ağlarsam herkes ağlar kimse oynamaz ben oynayım ki herkesss oynasınn:):):):)

Normalde yapım gereği kimselerin düğününde oynayamazdım.Ama düğün gecesi kendime inananmadım, annem de şoşırdı :1shok: Bana bir cilve hissi geldi anlatamam, oynadım işveli cilveli, oh sefam olsun, hiç oturmadım..Şimdi düğün videomu izledikçe iyiki de oynamışım diyorum.Çünkü adam hep beni çekmiş kaydirigubbakcemile3

Normalde yapım gereği kimselerin düğününde oynayamazdım.Ama düğün gecesi kendime inananmadım, annem de şoşırdı :1shok: Bana bir cilve hissi geldi anlatamam, oynadım işveli cilveli, oh sefam olsun, hiç oturmadım..Şimdi düğün videomu izledikçe iyiki de oynamışım diyorum.Çünkü adam hep beni çekmiş kaydirigubbakcemile3

ohhh ii yapmışsıın bende aynısı yapmak istiorum:)):)hayırlı uğurlu olsun:):)

kaydirigubbakcemile3 Süper:)))

Arkadaşlar o gün bizim gecemz bir daha yaşanamicak birgün ben oynamak içn sabırszlanıyorm walla hihoyyyt bana kesin bu gelin evlenmeye ne kadr hevesliymiş dicekler ama napiiimmm.. :sm_cool:

ohh sefam olsunnn nişanımda hiç oturmadım ne ben ne nişanlım oynadık halay çektikk kaynattık vallahaaa ben oynamıyımdaa el alemmı oynasın hıc sevmem el alem oynuyo gelın oturuyoo kardesım benım dugunum cekılın soyle dıyıcen oynuycann baskasının dugnunde oynanmıyo hemeskıde kalmısss kendini süzüp gelin moduna gırıp oturmakk tabı bu damadın kendı aılendende kaynaklanıyo oynamak oynamamak

bi odun da benım 25 yasımdayım bı dugunde oynamay kalktım sımdıye kadar on da da bı baktım ortaya almıslar kendımı nasıl kenara atıcagımı bılemedım o gun bu gundur dugunlere gıtmyıourm. Çok ısrar edıyolar.Çabalıyorum ama bı turlu oy-na-ya-mı-yo-rum

ßen çok severm oynamayı güzelde oynarım..herkezde öyle der yanii :) dügünüm olunca hiç oturmicam walla o gün benim günüm hep oynicam ohh yandan yandan :D

Back