Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bırak üstünde ki gözleri falan..sen keyfine bak. karşında oynadığın kişiyi görsün bi tek gözlerin.. kendi bırak müziğe ohhh yandan :dance:konu başlığını görünce dedim tam benlik
ben de oyunu sevip oynayamayanlardanım malesef,çok utanıyorum...Normal düğünlerde bile oynayamam ki ben değil kendi düğünümde üstelik bütün gözler üzerimdeyken oynayayım...Ama bi yandan oynamakta istiyorum...İleride pişman olmak istemiyorum doğrusu...En kısa zamanda provalara başlamam gerek :
Normalde yapım gereği kimselerin düğününde oynayamazdım.Ama düğün gecesi kendime inananmadım, annem de şoşırdı :1shok: Bana bir cilve hissi geldi anlatamam, oynadım işveli cilveli, oh sefam olsun, hiç oturmadım..Şimdi düğün videomu izledikçe iyiki de oynamışım diyorum.Çünkü adam hep beni çekmiş kaydirigubbakcemile3
Normalde yapım gereği kimselerin düğününde oynayamazdım.Ama düğün gecesi kendime inananmadım, annem de şoşırdı :1shok: Bana bir cilve hissi geldi anlatamam, oynadım işveli cilveli, oh sefam olsun, hiç oturmadım..Şimdi düğün videomu izledikçe iyiki de oynamışım diyorum.Çünkü adam hep beni çekmiş kaydirigubbakcemile3