• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün Oynamak...

amannnnnn durdurabileneee aşk olsunnn :32::64::64::64::64::62: hemde her türdenn :52: ama sevgilimm hiçççç anlamıooo :44::4:

işte o benim. orkestranın çaldığı, saçmasapan sözleri olan o şarkılar hayattan soğutuyor beni :43: oynamayı da bilmiyorum zaten. o şarkılar da olmayan oynama isteğimi tamamen yok ediyor. ne yapacağız bilemiyorum.

Son düzenleme:
ev nişanımda bile hiç oturmadım dügünümde bilemiyorum artık yaniiiiiiiiiiii:1:en mutlu günüm tabiki oynucaaaaaaam :33:

ben oynamayı hiç sevmiyorum bilmiyorumda ama nişanlım folklor ekibinde her yöreden oynuyo düğünde yandım ben :)

normalde benimde bu zamana kadar düğünlerde kalkıp oynamışlığım yoktu hatta sevgilimle konusuyorduk napcaz bi kursa falan mı gitsek diye.
şubat ayında nişannımız vardı piste çıkana kadar çok gergindim oynayamam diye ama müzik çalmaya başladığı anda ben coştum bütün nişan boyunca oynadım nişanlım en sonunda biri bişi mi içirdi sana bu akşam azcık otur sen oturmayınca ben de oturamıom demişti :) sırtımdan ter aktığını hatırlıyorum :) nişanım benim için milattı o gün bugündür ister bizim taraftan ister nişanlımın tarafından olsun her düğünde oynarım :32:

Son düzenleme:
çokk severim ve bizim düğünlerimiz çok eğlenceli olur
ablamın düğününde hiç oturmamıştık
aşkım da çok sever oynamayı her havadan oynar bebeğim benim
kınamda da düğünümde de oturmayı hiiç düşünmüyorum
anlaşma yaptık aşkımla oturmak yok :32:

kızlar o günün güzelliğiyle koyverin gitsin müziğe kendinizi. zaten bu durumda harika bi ayrıntı var, üzerimizde gelinlik nişanlık fln olduğu için o kabarık elbiselerden naptığımız belli olmuyor pek :) kollarada bi kaç figür oldu mu tamamdır :)

Back