• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün Oynamak...

kızlar bende oynamaktan nefret ederim.sağolsun düğünde piyanist şantör gelin hanım hadi sahneye oturmayamı geldiniz diyip durdu:))) boğacaktım adamı neredeyse ..sinir etti mdüğün boyunca..halay çekmeyi bilirim ama karşılıklı oynamak hiç bana göre değil bugüne kadarda oynamadım zaten..mecburen zoraki kaltım ..gelinliğin altından kimse görmüyor nasılsa rastgele oynadım gitti :))

of offfff varya sırf şu oynamak yüzünden düğünleri sevmiyorum..ömrümde bir kere bile oynamayan birisiyim..oynayanlara bakıncada hep gülesim gelir saçma geliyor bana... sevgilimmm oynama delisi malesef erkeklere oynamayı hiç yakıştırmıyorum..bikere düğüne gittik oynadı diye ogün sogudum ondan o derece sevmiyorum..bakalım seneye yazın düğün var kısmetse neyapcam hiç bilmiyorumm dikili taş gibi ayakta çakılı kalıp bi saga bi sola tuvaletim gelmiş gibi sallancam artıkkkkkkkkk:):):)

kızlar düğünde oynayamama sorunu olan var mı:(

kızlar bende oynamaktan nefret ederim.sağolsun düğünde piyanist şantör gelin hanım hadi sahneye oturmayamı geldiniz diyip durdu:))) boğacaktım adamı neredeyse ..sinir etti mdüğün boyunca..halay çekmeyi bilirim ama karşılıklı oynamak hiç bana göre değil bugüne kadarda oynamadım zaten..mecburen zoraki kaltım ..gelinliğin altından kimse görmüyor nasılsa rastgele oynadım gitti :))

off ya ben oynamayı hiç bilmiyorum keçi gibi zıp zıp millet bi tarafıyla gülcek bana mafoldumben çok komik bi gelin olcam bende sadece halayı biliyorum diğerinde dediğim gibi yaylanıyorum öle mafoldumben artık gelinlik tek ümidim inş. anlaşılmaz mafoldumben

kapı gıcırtısına oyrarım benzemuszemus..hele kendi düğünümde hiç oturmamayı ve dj arkadaşımı getirmeyi düşünüyorum kısmetse..kimisi "aa ayıp ayıp gelin oynamaz" dio..amannnn ne saçma en güzel günümde oynamıcamda ne zaman oynıcam...ohh yandan şıkkıdı..

:) ah ahhh bi benim böle düşünen samnıodum meğer ne çok kader arkadşaım varmış :)
bende annemde hiç beceremeyiz oynamayı müzikte içim kaynar ama zorla kaldırdıklarında kasılıp taş gibi kesiliyrm kollarım oynasa ayaklarım oynamıo ikisi bi arada olmuo ve tabi komik duuruma düşüyrm. kayınvaldem görümcem akrabaları hepsi oynamayı çok ssever tam yerine düştüm yani.... :( nişanlımda içipte kafası hoş olmadan oynayamıo ille içmesi lazım :) ya düğünde bende içiçem koyvercem gitcek....
yada tek umudum kabarık gelinliğim altında kimse görmicek ayaklarımı :):):):)

benim gibi oynamayı beceremeyen gelinlere iyi şanslarr... ;)

of offfff varya sırf şu oynamak yüzünden düğünleri sevmiyorum..ömrümde bir kere bile oynamayan birisiyim..oynayanlara bakıncada hep gülesim gelir saçma geliyor bana... sevgilimmm oynama delisi malesef erkeklere oynamayı hiç yakıştırmıyorum..bikere düğüne gittik oynadı diye ogün sogudum ondan o derece sevmiyorum..bakalım seneye yazın düğün var kısmetse neyapcam hiç bilmiyorumm dikili taş gibi ayakta çakılı kalıp bi saga bi sola tuvaletim gelmiş gibi sallancam artıkkkkkkkkk:):):)

al benden de o kadar hersey aynı walla. ben ne halt yerim bilmiyom dügünümde. abiminkinde fellik fellik kaçtım. hiç oynamadım siz düsünün artık sositososito

bizim için başlı başına bir sorun ..oynamak,hatta çalgılı düğün yapmak,piste çıkmak.benim için o kadar çok olmasa da nişanlımın fobi derecesinde,ilişkimizin tek sorunu,kabuslarım oldu...:(

:) ah ahhh bi benim böle düşünen samnıodum meğer ne çok kader arkadşaım varmış :)
bende annemde hiç beceremeyiz oynamayı müzikte içim kaynar ama zorla kaldırdıklarında kasılıp taş gibi kesiliyrm kollarım oynasa ayaklarım oynamıo ikisi bi arada olmuo ve tabi komik duuruma düşüyrm. kayınvaldem görümcem akrabaları hepsi oynamayı çok ssever tam yerine düştüm yani.... :( nişanlımda içipte kafası hoş olmadan oynayamıo ille içmesi lazım :) ya düğünde bende içiçem koyvercem gitcek....
yada tek umudum kabarık gelinliğim altında kimse görmicek ayaklarımı :):):):)

benim gibi oynamayı beceremeyen gelinlere iyi şanslarr... ;)

ben de içmeyi düşünüyorum:)acaba ne kadar ve düğünden kaç dakika önce içmem lazım rahat oynayabilmek için:)

Eheh oynarım hele hele de çiftetelli olursa oturtamazlar yerime, dağlıyım sanırım bu yüzden seviyorum oynamayı :dance::dance::dance:

ay ben cok seviyorum oynamayı nişanımdada valla sürekli oynadım halay çektim
damat beyde pek sevmiyo bilmiyor desek daha doğru anca oda içince oynuyor
düğünde içircez artık :)

valla bende sevmiyorum oynamayı :delphin:kendi düğünümde bi kere oynadım o kadar oradaki çalgıcılara söyledim ben oynamayı sevmem lütfen beni oyuna kaldırmayın diyenaniknanik:roflol:onlarda sadece 1 kez söylediler başkada anons etmediler ben sadece izledim napiyim sevmiyorum

vallahi ben kendi dügünümde hiç yerime oturmadım......süperdi..bilsemde bilmesemde oynadım o gün benim günümdü...eşim sever oynamayı oda oynadı......bende başkalarının dügününde pek oynamam...sevmem oynamayı ama kendime kıyak geçtimm..

Bende Oynamayı Pek Beceremeyenlerdendımmm Utanıyordummm Ama Gecen Hafta Bı Dugune Gıttık Allahım Yerımde duramadım Kıpır Kıpırdım Yanı O Derece Herkez Hangı Ara Ogrendın Kız Oynamayıı Hanı Bılmıodun Fln Yaptı Cok Mutlu Oldumm Kendınızı Kasmayın Koyverın Gıtsınn :)

ben de oynamayı hiç sevmiyorum. Allah'tan bizde gelin çok oynamaz. ayıplarlar. bi ilk başlarda oynarım, bi de sona doğru biz bize kalınca. o kadar. :jeyyar:

Ben de beceremediğimi düşünüyorum. Sırf oynamamak için düğün değil de nikah yapmayı düşündüm ama bizimkiler ona sıcak bakmıyor. Kendilerince haklılar da nikah düğün gibi olmuyor. Bakıcaz artık bir çaresine, nasılsa daha çok var:)

Valla kızlar ben oynamayı çok seviyorum.. Düğünlerde felan yerime oturmam hiç.. Geçen gün bir düğüne gittik, arkadaşlarım da benim gibiler.. Dikkatimizi gelin in fazla oynamadığı çekti. Çok rahatsız olduk valla, biz böyle olmayalım dedik kendi kendim,ize.. Düğünü biz açıp biz kapatacağız herhalde.. hihoyyyt

Zaten oynamazsan olmaz bence, sonuçta kendi düğünün tabiki döktürmen lazım.. zemuszemus

Back