• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÖYLECE BIRAKIP GİTTİ...

ne yap ne et uzak dur bu adamdan..hiç hoş değil tavırları ya.masada bırakıp gitmesi iğrençliğinin bi göstergesi.en azından hemen belli etmiş rengini.daha bi paylaşımda bulunmamışsınız bi sure sonra zaten istemesen de unutursun.muhabbetini kes canım onunla.kaç kurtar kendni

ya gercekten ben de hala soktayım ne oldugunu anlayamıyorum inanın gözlerim kararıyor ben bunu haketmemistim ve su an sanki ben sucluymusum gibi msjlar atıyor. ..
Bencil iste seni sucluluk duygusuna sokup pesinden gitmeni istiyor heral delimi nedir boyle sacma seymi olur yemedin diye birakip gitmek hani tavir yapar gene anlasilir birsey, ama gercekten bu adam normal degil canim birak gitsin bu sebebi sorun hale getiren baska neler yapmaz bir an once kurtul bundan

sakın üstüne düşme hatta arama bir daha, rol kesiyor seni ayağına getirtmek ve istediğini yaptırmak için çok gördük bölelerini sakın boyun eğme ağır ol unutursun boşver salla
inanın baskası olsa anında engeller yoluma bakarım ama onda bunu yapamıyorum.. :/

bakın bilemiyorum sevgi degil belki de hayranlık.. ben ona cok hayran oldum kopamadım ondan.. ikimizde evlilik amaclı konustuk inanın

Bunu onun size bakış açısını anlayabilmeniz açısından söyledim.Yani onu sevgili olmaya zorladığınızda ona hayranmışsınız ölüyomuşsunuz gibi davranmanızı beklediği için elinizi tutmasına izin vermemeniz doğal olarak ters tepmiştir.

Hem aşık oldu zorladı hem de ağırdan satmaya çalışıyo dalga mı geçiyo diye düşünmüştür.Poposu kalkmış yani siz sevgili olmayı isteyince.

"ben onu gördükten somra unutamadım sans bu ya o da burada misafirdi yani hemen ertesi gün memleketine gitti.. ilerleyen günlerde ben unutamadım tabi bir sekilde iletisime gectim ve biraz da benim ısrarımla biz sevgili olduk ama gercekten cok baglanmıstım ona"

yine cevabı soruda gizli olan bir dert.
şahsi görüşüm elini tutmak istemesi çok garip değil ama madem sen rahatsız oldun, o zaman derim ki ona bu cesareti sen vermişsin.

Bunu onun size bakış açısını anlayabilmeniz açısından söyledim.Yani onu sevgili olmaya zorladığınızda ona hayranmışsınız ölüyomuşsunuz gibi davranmanızı beklediği için elinizi tutmasına izin vermemeniz doğal olarak ters tepmiştir.

Hem aşık oldu zorladı hem de ağırdan satmaya çalışıyo dalga mı geçiyo diye düşünmüştür.Poposu kalkmış yani siz sevgili olmayı isteyince.
ben birkac sene flört etme o ise hemen evlenme amacında idi :( neden cünkü beyefendi cok muhafazakarrr (!)

muhafazakar biri.. siz onun çatalından yemediniz, elini tutmadınız diye sizi öylece bırakıp gitti... ironik.. bence kafaya takılacak bir şey yok daha fazla saygısızlaşmasına izin vermeyin sadece..

ne yap ne et uzak dur bu adamdan..hiç hoş değil tavırları ya.masada bırakıp gitmesi iğrençliğinin bi göstergesi.en azından hemen belli etmiş rengini.daha bi paylaşımda bulunmamışsınız bi sure sonra zaten istemesen de unutursun.muhabbetini kes canım onunla.kaç kurtar kendni
mantıgım da aynılarını söylüyor... inanın onun yanındayken korktum hareketlerinden o derece..

muhafazakar biri.. siz onun çatalından yemediniz, elini tutmadınız diye sizi öylece bırakıp gitti... ironik.. bence kafaya takılacak bir şey yok daha fazla saygısızlaşmasına izin vermeyin sadece..
haklısınızz........... ama icim sogumuyor onu o cok tanındık camiasına da gercek yüzünü göstermek istiyorum cünkü bence de bu durum ironik

"ben onu gördükten somra unutamadım sans bu ya o da burada misafirdi yani hemen ertesi gün memleketine gitti.. ilerleyen günlerde ben unutamadım tabi bir sekilde iletisime gectim ve biraz da benim ısrarımla biz sevgili olduk ama gercekten cok baglanmıstım ona"

yine cevabı soruda gizli olan bir dert.
şahsi görüşüm elini tutmak istemesi çok garip değil ama madem sen rahatsız oldun, o zaman derim ki ona bu cesareti sen vermişsin.
inanın ben de o da gayet seviyeli insanlardık nasıl böyle davrandı bilmiyorum

mantıgım da aynılarını söylüyor... inanın onun yanındayken korktum hareketlerinden o derece..
bu sadece önsöz olmuş :) daha neler neler vardır bu adamda kim bilir.yani kopmak zor gibi gelse de bence senin için daha kolay olur.boşluktayken kendini ona şartlandırmışsın gibi geldi bana.kendi sağlığın için onu sil kurtul tatlım..

engelleme ozaman ama onu arama onun aramasıı bekle yani ağırsat sat o adım atsın önce hatasını anlayıp
olaydan 20 dk sonra falan aramaya basladı 20-30 kere aramıstır ama acmadım kavga edebilen bir yapım yok gereksizce aglamak da istemedim.. ki yapıcı konusacagını sanmıyorum mesajda saydırdı bir gzel ben ona bunları yapmısım gibi davranıyor sanırım karsımdaki normal degil

bu sadece önsöz olmuş :) daha neler neler vardır bu adamda kim bilir.yani kopmak zor gibi gelse de bence senin için daha kolay olur.boşluktayken kendini ona şartlandırmışsın gibi geldi bana.kendi sağlığın için onu sil kurtul tatlım..
haklısınız.. cevremdeki tek o mu derseniz degil ama ssanırım bu hikayedeki ' akılsız' benim :(

bide sana mı saydırıyo adamcık:))) dengesiz ya.insan der hata yaptım uzgunum heycandan napcagımı şaşırdım falan deseydi bari manyak..

Back
X