- 27 Mayıs 2015
- 2.044
- 6.734
-
- Konu Sahibi peaceintheworld
Amaç nedir?
Neyi duymak istiyorsun arkadaşım?
Sana arkadan yanaşmış, fortçu bir tipe benziyor buradan bakınca, benim fikrim budur.
Eğer sen bunu olumlu buluyorsan sen ekle Facebook'tan,yanaş arkadan, sağdan, soldan.
Dünya ahiret bacımsın de o da kurtulsun sende.Bu iş olmaz belli ki
Bence her selam verdigimizi facebookta eklemek zorunda degiliz. Ozel yasamin kismen de olsa yansitildigi bir yer sonucta. O nedenle ben facebookta istegi silmenizde anlasilmayacak bir taraf gormedim.
Hem sonra bazen silmeyi gerektiren tatsiz durumlar oluyor ondan kurtulmussunuz.
Cocuktan etkilendiginizi falan da dusunmedim ben.
Cocukla aranizda samimiyet de yok.
Eger sizden hoslanmasini istemiyorsaniz cizginizi bozmadan mesafeli durusunuza devam edin, illa ki anlar bence. Ya da yeni birine ilgi duyarsa sizden uzaklasir.
Evet bence tanımadığın birine arkadan selam vermek kötü bir şeydir.Nasıl neyi duymak istiyorsun ? Ben bir sey duymak istemiyorum sadece danısmak istedim sizce birseylerin belirtisi olabilir mi diye arkadan yanasmak kotu bisey mi bunuda anlayamadim ben sadece onume donuktum baska bir seyle ilgileniyodum bir dondum arkamda nasilsin dedi bende iyi sen dedim sadece bu tarz kucuk bir konusma . Ben sadece bu tarz seylerle pek ilggim olmadigi icin yani aslında pek bilgim olmadigi icin danismak istedim.
Hoşlanıyor demiştim ilk yorumumda.Bir şey olmasını istemiyorsanız hoşlanmasını napıcaksınız ki ? İyi niyetli olduğunu düşünüyorsanız konuşmanın ne zararı olabilir ? Ben şahsen olur olmadık yerde karşıma çıkan,isteklerini sildiğim halde arkadaşlık isteği gönderen birinden rahatsız olurdum.Bu iş olurmu olmaz bilemem ben kader kısmet ben zaten olsun diyede açmadim sadece danısmak istedim sizce hoslantimi diye ? Dünya ahiret bacimsin de sende kurtulsun ida yazmissin ne alaka birsey olmadiki kurtulmak istiyelim.
Evet bence tanımadığın birine arkadan selam vermek kötü bir şeydir.
Iyi niyetli biri gözünün içine bakarak derdini anlatır.
Sanaldan eklemek yerine gerçek dünyada arkadaşlık teklif eder?
Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama bu memlekette çok fazla psikopat erkek var, bilgine...
Hoşlanıyor demiştim ilk yorumumda.Bir şey olmasını istemiyorsanız hoşlanmasını napıcaksınız ki ? İyi niyetli olduğunu düşünüyorsanız konuşmanın ne zararı olabilir ? Ben şahsen olur olmadık yerde karşıma çıkan,isteklerini sildiğim halde arkadaşlık isteği gönderen birinden rahatsız olurdum.
Iyi ya işte fortçu bir arkadaşın Olmasını istiyorsan git Konuş bence.Tanimadigim biri degil ki taniyorum ama arkadas degiliz ara ara selam veririz birbirimize okadar.
İlkokuldamısın. Sanal alemde reddedip burada neden yazıyorsun. Onu tanıman gerek bu yüzden sanal alemdeki arkadaşlık teklifini kabul edip sonraki hareketlerine göre niyetini anlayabilirsin ancak
Iyi ya işte fortçu bir arkadaşın Olmasını istiyorsan git Konuş bence.
Istemiyorsan da uzak durmasını söylersin.
Adamın senden hoşlandığı falan yok, sadece fortçu o kadar.
Peki bizim kendisiyle iletişim kurup derdini öğrenmemiz için kişinin ad soyad, ikametgah ve 3 fotoğrafına ihtiyacımız var.Yakın yada uzak durmuyo ki bir sey soyliyeyim . Belkide hoslanmiyodur aklinda bile yokumdur kimbilir.
yorumlara acayip acayip cevap yazıyorsun normal hayatında da böyle misin? hoşlanmasını istemiyorsan zaten reddetmişsin, istiyorsan ne bu naz..
Peki bizim kendisiyle iletişim kurup derdini öğrenmemiz için kişinin ad soyad, ikametgah ve 3 fotoğrafına ihtiyacımız var.
Bunları nasıl temin edebiliyorduk?
Dalga geciyosun sen bilirsin herkesin yazdıgına saygım var..
Yoooo son derece ciddiyim.Dalga geciyosun sen bilirsin.