- 19 Temmuz 2013
- 304
- 38
-
- Konu Sahibi peaceintheworld
Bir şeyler olmasını istiyor musunuz istemiyor musunuz ? Muhtemelen hoşlanıyor ama hep reddetmişsiniz.Hevesi kaçar benden söylemesi.Eğer istiyorsanız çok şey yapmayın.
Çocuktaki azmi tebrik ediyorum...
Valla tavirlarini gormedigimiz icin ne desem yalan olur. Hep red etmissin bi sans verseydin kafana takilmazdi.
Yanına yaklaşma azmi, defalarca ekleme talebi göndermiş sana ve sen red etmişsin, buna rağmen hala sana yaklaşmaya çalışıyor yanına bu azimdir...Hangi azmii ?
Niye Facebook'tan arkadaşlık isteğini reddettiğini anlamadım.. Everest Dağı'na tırmanmak mı istedi sanki? Arkadaşlık teklifini reddettiğin birinin senden hoşlanması neden umrunda? Bunu da çözemedim. Welcome to KK- BDV.
Sanslik bisey olmadi ki anlattigim kadar isde tavirlari anlattigim kadar isde .
Sanslik bisey olmadi ki anlattigim kadar isde tavirlari anlattigim kadar isde .
Yanına yaklaşma azmi, defalarca ekleme talebi göndermiş sana ve sen red etmişsin, buna rağmen hala sana yaklaşmaya çalışıyor yanına bu azimdir...
Adam psikolojik rahatsız olabilir.
Insan niye kendisini reddeden birine bu kadar Israr eder ki?
Yerinizde olsam korkardım, takıntılı kişilik belli.
Nednmi reddettim gercekten bilmiyorum oyle reddettim isde reddeteli baya oldu bu son hareketi kafama takildi arkamda belirmeler nasilsin falan diye sormalar.
Zaten bu arkadan yanaşmadan çok tırsarım ben olsam.Öyle sorunu oldugunu dusunmuyorum cunku arkadaslik istegini onceden gondermisti ben kabulk etmedim ondan sonra nadir yolda gorunce selamlastik oda dedigim gibi her zaman degil aklima takilan toplu ortama girdigimizde basta selam vermedi gerci bende vermedim neden zonra arkamda belirdi nasilsin dedi.
Arkadaş olarak da sormuş olabilir. Ben anlattığın mevzuda bir hoşlanma belirtisi göremedim, devamlı ekliyordur çünkü e yolda konuştuğu bir kız sonuçta ama Facebook'a gelince reddediyor, bir ihtimal isteğin gitmediğini bile düşünüyor olabilir. Çünkü karşılaşınca konuşuyorsunuz e bu beni reddetmez heralde diye düşünür haliyle. "Nasılsın" demek normal bir şey, belki arkadaş olmak niyeti vardır sadece. Her kadın ile her erkek sevgili olacak diye bir kâide yok ki. [/QUOTEQUOT
Soylediklerinde kesinlikle haklısın ve kesinliklede katılıyorum. Ama nedense bana normal arkadas gibi baktıgını sanmıyorum ama nden boyle dusunuyosun dersen bende bilmiyorum.
Zaten bu arkadan yanaşmadan çok tırsarım ben olsam.
Ciddi anlamda hoşlanan kişi sanal adımlar atmak ya da arkadan yanaşmak yerine geçer karşımda güzelce konuşur diye düşünürüm ben.
Etrafta bir Sürü niyeti bozuk adam var. Bu da pek normal değil bence.
Amaç nedir?O sirada ben yanlizdim etrafimda insanlar vardi fakat beni yanliz gorunce sorasi geldi herhalde :)