Öyle geliyo?

peaceintheworld

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
304
38
Kızlar aynı yerde yasadıgim biri var arkadas degiliz fakat gorunce selam veriyoruz birbirimize oda her zaman degil bazen bana bi kac kez arkadaslik istedigi gonderdi sanal alemden ben istegi sildim . Nedense bu ara o cocuk benden hoslanıyo gibi geliyo muhabbet etmem icin yer arıyo gibi hali var toplu ortamlara girdigimizde yanıma geliyo gecen bi yerde beraberdik toplu bir yerde bastan gorduk birbirimizi selamlasmadik bile bi ara birden bi dondum arkamda nasilsin falan dedi . Bu ara kafama takıldı sizcede bu cocuk benden hoslanıyomu yoksa banamı öyle geliyo ?

Bir şeyler olmasını istiyor musunuz istemiyor musunuz ? Muhtemelen hoşlanıyor ama hep reddetmişsiniz.Hevesi kaçar benden söylemesi.Eğer istiyorsanız çok şey yapmayın.

Bir şeyler olmasını istiyor musunuz istemiyor musunuz ? Muhtemelen hoşlanıyor ama hep reddetmişsiniz.Hevesi kaçar benden söylemesi.Eğer istiyorsanız çok şey yapmayın.

Aslinda çikmak falan o tarz seylerde pek isim yok ama nedense kafama takildi istiyormuyum bilmiyorum asik degilim teklif etse kabul etmem basta sonradanda etmem herhalde bilmiyorum neden ama ben bu tarz seylerden korkuyorum

Nednmi reddettim gercekten bilmiyorum oyle reddettim isde reddeteli baya oldu bu son hareketi kafama takildi arkamda belirmeler nasilsin falan diye sormalar.

Adam psikolojik rahatsız olabilir.
Insan niye kendisini reddeden birine bu kadar Israr eder ki?
Yerinizde olsam korkardım, takıntılı kişilik belli.

Sanslik bisey olmadi ki anlattigim kadar isde tavirlari anlattigim kadar isde .
Sanslik bisey olmadi ki anlattigim kadar isde tavirlari anlattigim kadar isde .

Facebook da neden redettin aNliyaMadim selam verdigin birini. Bide hoslanmiyorum demissin ama hoslNmissin brz bence seninle ilgilenmesi hosuna gitmis yoksa birak burda konu acmayi dusunmezdin bile amaaan der gecerdin.

Adam psikolojik rahatsız olabilir.
Insan niye kendisini reddeden birine bu kadar Israr eder ki?
Yerinizde olsam korkardım, takıntılı kişilik belli.

Öyle sorunu oldugunu dusunmuyorum cunku arkadaslik istegini onceden gondermisti ben kabulk etmedim ondan sonra nadir yolda gorunce selamlastik oda dedigim gibi her zaman degil aklima takilan toplu ortama girdigimizde basta selam vermedi gerci bende vermedim neden zonra arkamda belirdi nasilsin dedi.

Nednmi reddettim gercekten bilmiyorum oyle reddettim isde reddeteli baya oldu bu son hareketi kafama takildi arkamda belirmeler nasilsin falan diye sormalar.

Arkadaş olarak da sormuş olabilir. Ben anlattığın mevzuda bir hoşlanma belirtisi göremedim, devamlı ekliyordur çünkü e yolda konuştuğu bir kız sonuçta ama Facebook'a gelince reddediyor, bir ihtimal isteğin gitmediğini bile düşünüyor olabilir. Çünkü karşılaşınca konuşuyorsunuz e bu beni reddetmez heralde diye düşünür haliyle. "Nasılsın" demek normal bir şey, belki arkadaş olmak niyeti vardır sadece. Her kadın ile her erkek sevgili olacak diye bir kâide yok ki.

Zaten bu arkadan yanaşmadan çok tırsarım ben olsam.
Ciddi anlamda hoşlanan kişi sanal adımlar atmak ya da arkadan yanaşmak yerine geçer karşımda güzelce konuşur diye düşünürüm ben.
Etrafta bir Sürü niyeti bozuk adam var. Bu da pek normal değil bence.

O sirada ben yanlizdim etrafimda insanlar vardi fakat beni yanliz gorunce sorasi geldi herhalde :)

O sirada ben yanlizdim etrafimda insanlar vardi fakat beni yanliz gorunce sorasi geldi herhalde :)
Amaç nedir?
Neyi duymak istiyorsun arkadaşım?
Sana arkadan yanaşmış, fortçu bir tipe benziyor buradan bakınca, benim fikrim budur.
Eğer sen bunu olumlu buluyorsan sen ekle Facebook'tan,yanaş arkadan, sağdan, soldan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…