öyle birşey yapmalıyım kiii....

• Konu Sahibi Konu Sahibi pınarrrr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

pınarrrr

Ziyaretçi
arkadaşlar çok eski bir erkek arkadaşım vardı benim.ama çok normal bir arkadaşlıktı bu.dostum diyebilecegim insan.yediğimiz içtiğimiz hep birdi.her türlü seyimizi bilirdik birbirimizin çok yakındık birbirimize ve de cok iyi anlaşırdık.ne olduysa arkadaşlığımızın ilerleyn dönemlerinde bilmiyorum artık neden oldu ya birbirimizi çok iyi tanımaya başlayınca birbirimize cazip geldik yada bir boşluğumuzamı denk geldi biz daha farklı duygular hissetmeye başladık birbirimize.ve ilişkimiz bu sefer duygusal anlamda seyretmeye başladı.ama biz iki yakın arkadaş dost olarak çok iyi anlaşırken duygusallık işim içine girdiği zaman herşey farklılaştı ve iki sevgili olarak anlaşamamaya başladık ve ayrıldık.şimdi ise hiç görüşmüyoruz.ve ben bu duruma çok üzülüyorum.onunda üzüldüğüne adım gibi eminim.ama artık birazda olsa işler değiştiği için birbirimize laf atmak için gurur yapıyoruz.sürekli neredeyse heryerde karşılaşıyoruz ve birbirimizin suratına bakmıyoruz.üstelik o terketti beni.beni terkettiği zamanki yaşattığı acıyı hiçbirzaman affedemem ama ben yinede onu arkadaşım olarak çok özlüyorum.onunla hala konuşmayı dertleşmeyi çok istiyorum ve onu özlüyorum.ama dediğim gibi bende gurur yapıyorum o da gurur yapıyor.ama şunu istiyorum öyle birşey yapmalıyım ki o benle konuşma istegi duysuna.s:utangac:ya biliyorum oda konuşmak istiyor ama ilk adımı ben atmak istemiyorum o atsın istiyorum.hani dizilerde kötü kadınlarplan yapar ve herşeyi kendi istedikleri gibi elde ederler ya öyle bişey bulsam ne iyi olurCADIARZUsizce ne yapabilirim benimle konuşması için ilk adımı onun atması için önerilerinizi bekliyrum :içelim:

arkadaşlar çok eski bir erkek arkadaşım vardı benim.ama çok normal bir arkadaşlıktı bu.dostum diyebilecegim insan.yediğimiz içtiğimiz hep birdi.her türlü seyimizi bilirdik birbirimizin çok yakındık birbirimize ve de cok iyi anlaşırdık.ne olduysa arkadaşlığımızın ilerleyn dönemlerinde bilmiyorum artık neden oldu ya birbirimizi çok iyi tanımaya başlayınca birbirimize cazip geldik yada bir boşluğumuzamı denk geldi biz daha farklı duygular hissetmeye başladık birbirimize.ve ilişkimiz bu sefer duygusal anlamda seyretmeye başladı.ama biz iki yakın arkadaş dost olarak çok iyi anlaşırken duygusallık işim içine girdiği zaman herşey farklılaştı ve iki sevgili olarak anlaşamamaya başladık ve ayrıldık.şimdi ise hiç görüşmüyoruz.ve ben bu duruma çok üzülüyorum.onunda üzüldüğüne adım gibi eminim.ama artık birazda olsa işler değiştiği için birbirimize laf atmak için gurur yapıyoruz.sürekli neredeyse heryerde karşılaşıyoruz ve birbirimizin suratına bakmıyoruz.üstelik o terketti beni.beni terkettiği zamanki yaşattığı acıyı hiçbirzaman affedemem ama ben yinede onu arkadaşım olarak çok özlüyorum.onunla hala konuşmayı dertleşmeyi çok istiyorum ve onu özlüyorum.ama dediğim gibi bende gurur yapıyorum o da gurur yapıyor.ama şunu istiyorum öyle birşey yapmalıyım ki o benle konuşma istegi duysuna.s:utangac:ya biliyorum oda konuşmak istiyor ama ilk adımı ben atmak istemiyorum o atsın istiyorum.hani dizilerde kötü kadınlarplan yapar ve herşeyi kendi istedikleri gibi elde ederler ya öyle bişey bulsam ne iyi olurCADIARZUsizce ne yapabilirim benimle konuşması için ilk adımı onun atması için önerilerinizi bekliyrum :içelim:

Yapmayın bence görüşmeyin..:1no2:
Hiç gerek yok..
Zaten çok sağlam bir dostluğunuz olsaydı,birbirinizden etkilenmezdiniz,dost olarak kalırdınız. Oysa ki siz sevgili olmuşsunuz onu da başaramamışsınız,sonra ayrılmışsınız. Şimdi de konuşmuyorsunuz..fisfisfis
Onu bilemem ama siz evlisiniz,geçmişinizdeki bu kadar karışık bir ilişkiyi tekrar önünüze getirmeyin. Erkek dostlar çok iyi olur kabul ediyorum ama bu boyutlara gelmeyen kişilerle görüşün bence..yerimseniben

İşte insanın karşı cinsten bir dostuyla duygusal bir ilişkiye girmesinin en büyük dezavantajı bu oluyor..
İlişki bittiğinde çoğu zaman dostluk da bitiyor ne yazık ki..
Ama benim şahsi fikrim, madem arkadaşınızı onunla dertleşmeyi özlediniz..
Bırakın gururu..
Onu uzun zamandır görüşemediğiniz, ulaşamadığınız eski bir dost olarak düşünün ve konuşun..
Haa bu arada şunu da söyliyim ki, benim başıma aynı olay gelse, bu konularda belki de gereksiz bir katılığa sahip olduğum için kesinlikle görüşme taraftarı olmazdım..
Ne yapıyim yapım böyle...
Yine de sizin bileceğiniz iş... :sm_confused:

Şimdi gördüm evliymişsiniz..
Bence kesinlikle görüşmeyin derim...

Son düzenleme:
Hiç gerek yok..
Zaten çok sağlam bir dostluğunuz olsaydı,birbirinizden etkilenmezdiniz,dost olarak kalırdınız. Oysa ki siz sevgili olmuşsunuz onu da başaramamışsınız,sonra ayrılmışsınız. Şimdi de konuşmuyorsunuz..fisfisfis
Onu bilemem ama siz evlisiniz,geçmişinizdeki bu kadar karışık bir ilişkiyi tekrar önünüze getirmeyin. Erkek dostlar çok iyi olur kabul ediyorum ama bu boyutlara gelmeyen kişilerle görüşün bence..yerimseniben

delikarı gelmeden buraya imzamı atıp kaçayım...budur...:içelim::içelim::içelim:

Canım, medeni durumunda evli yazıyor. Evli misin? Evliysen eğer, sence eskiden sevgili olduğun biriyle bazı şeyleri yeniden alevlendirmek ne kadar doğru? Sadece dost olmak istiyorum diyebilirsin belki ama sence eski sevgiliden dost olur mu?

Hiç gerek yok..

aynen lalişime katılıyorumyerimseniben

aslında haklısınız görüşmemem belki daha uygun olur.evet evliyim ama bu ne evliliğimde hissettiğim bir eksiklikten dolayı nede başka herhangi bir sebepten dolayı.hiçbiri değil.hepsini toplarsanız 15 senelik bir arkadaşlık var.ve ben biraz bağlıyım galiba bu tip şeylere.yani evet çok iyi arkadaşken 2-3 ay bir sevgili oluverdik ama o 2-3 ayın dışında 15 yıllık bir tanışıklık arkadaşlık var.ben onunla sohbet etmeyi çok çok severdim oda benimle.şimdi o kadar yılı neden 3 ay için heba edelim diye düşünüyorum.acaba yeniden arkadaş olamazmıyız diye düşünüyorum.böyle düşünürkende tabiki olumsuz olabilecegi taraflarıda düşünüyorum.işte ne bileyim ya onu görünce konuşasım geliyo ama ilk adımı atmak istemyiorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
siz böyle anlatınca kavak yelleri dizisi aklıma geldi...
gerçekten dostken,aşık olmak herhalde çok zor olsa gerek...
ama bir yanlış yapmışsınız dostunuzu kaybetmişsiniz,bence ikinci bir yanlış daha yapıp kendinizden birşeyler kaybetmeyin...
sevgiler...

pardon pardon....
siz evliyken mi dostunuza aşık oldunuz....

aslında haklısınız görüşmemem belki daha uygun olur.evet evliyim ama bu ne evliliğimde hissettiğim bir eksiklikten dolayı nede başka herhangi bir sebepten dolayı.hiçbiri değil.hepsini toplarsanız 15 senelik bir arkadaşlık var.ve ben biraz bağlıyım galiba bu tip şeylere.yani evet çok iyi arkadaşken sevgili 2-3 ay bir oluverdik ama o 2-3 ayın dışında 15 yıllık bir tanışıklık arkadaşlık var.ben onunla sohbet etmeyi çok çok severdim oda benimle.şimdi o kadar yılı neden 3 ay için heba edelim diye düşünüyorum.acaba yeniden arkadaş olamazmıyız diye düşünüyorum.böyle düşünürkende tabiki olumsuz olabilecegi taraflarıda düşünüyorum.işte ne bileyim ya onu görünce konuşasım geliyo ama ilk adımı atmak istemyiorum.

Şimdi ne kadarlık evlisiniz,o adamla ne zaman görüştünüz,üzerinden kaç zaman geçti bilemiyorum ama artık yeni bir hayatınız var..
Bence boşverin bunları,bu kadar takılmayın.
Herkes geçmişte iyi kötü bir şeyler yaşıyor,ancak bunları önümüze getirmek bize zarar verir. Hem madem bu kadar samimiydiniz,şimdi barışsanız eşiniz üzülmez mi yıllar sonra birden ortaya çıkan bir samimi erkek arkadaş için?
Mesela benim de samimi erkek arkadaşlarım var. Ama eşim daha flört dönemimizden beri tanır onları,sever de. Ama şimdi pat diye bir adam getirsem tanıştırsam "bak çok samimiydik ama bir süredir görüşmüyorduk şimdi yine kaynaşcaz" desem benim kocam bozulur,"bu nereden çıktı?" diye düşünür bence..
Evlilik iki kişilik düşünmektir arkadaşım..Kendinizi eşinizin yerine koyun,siz olsanız üzülmez misiniz?

canım gerekten sevsen donerdi hele o terkettiyse hiç donme hiçbirsy yapma.birseyler yapıp onu havalandırma iyice.zaten arkadaslığınızı aşka dönüştürmek saçma olmus.yaacak birsey yok ama olmus bitmiş.neyse üzülme cnm geri asla donme.

şimdi ister 15 yıllık arkadaşınız olsun,ister 30 yıllık...bu süre yaptığınız yanlışı değiştirmez...evliyken başkasına ilgi duymanız mutlaka ve mutlaka evliliğinizde eksik birşeylerin olduğunun ifadesidir...yoksa neyi cezbetti sizi???
güzel iltifatlarımı,
sevgi sözcüklerimi..vs.vs...
sonuçta bir eksikliği doldurmuş ki vazgeçemiyorsunuz...
ama hata hemde büyük hata...
bir kalp iki kişiyide aynı anlamda sevemez...
ya eşinizi sevmiyorsunuz,yada hayatınızda değişiklik istiyorsunuz...benim anladığım bu...
belki ters gelebilir söylediklerim ama evli bir bayanın başka bir erkekle gönül ilişkisini onaylamıyorum...ve bunun hiçbir açıklaması olamaz benim gözümde...
kendinize,eşinize eğer saygınız varsa kesinlikle görüşmeyin,aramayın,sormayın..
yoksa evliliğiniz tehlikeye girer ve o zaman bundan kat kat daha fazla üzülürsünüz....

ben anlatamadım galiba ben evliyken olmadı bu ilişki daha evlenmeden önce oldu ve bitti şimdiise ne ona aşığım nede ondan bana aşık olmasını bekliyorum ben sadece eski görüştüğümüz zamanı özledim galiba ve şu aralar özellikle fazla sık görüyorum belkide görünce biraz daha özlediğimi farkettim ama sadece arkadaşımı

bence görüşmeyin..sonuçta evlisiniz bir düzeniniz var..
eşiniz öğrendiğinde geçmişinizi üzülebilir..
ileride ailevi sorunlara sebep olabilir...

bende görüşmenin doğru olmadığını düşünenlerdenin. tabi herkesin doğrusu yanlışı kendine. karar elbette sizin yargılamak hakkına değilde, sadece burda paylaştıgınız için eleştirme hakkına sahip olduğumuzu düşünüyorum.

Bence kesinlikle görüşmeyin, görüşmenin yollarını aramayın.. O insanla tekrar iletişime geçmeniz kafa karışıklığından başka bir işe yaramaz.. Evliliğinize ve eşinize haksızlık etmeyin..

ilk yorumunuz bu...ama sonraki yorumunuzda eskidendi yani eski olayı anlatoıyormuşsunuz gibi açıklamışsınız...ama ilk yorumunuzdaki koyu olan bölümü bir daha okuyun...eskiden mi bahsediyor,yeniden mi...?,
evet yorum sizin...
sevgiler...

Back
X