How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Öyle bir ailenin içine düstüm ki

tabi çok açık uzun uzadıya yazmadım ama benim kırıĺdigim nokta yapılan iyiliklerinde yok sayılmasiyda ve abisininde arkamdan atip tutmasiydi esiminde herkese hoo ne oluyo bi dakka demesini beklememdi bu yani tabi ki silemez biliyorum ama en azindan bir sure tavır takınmasini bekledim anlasınlar diye ama herkes şuan hiç bir sey olmamış gibi şaka gibi yani hala canımlar cicimler benide bu deli ediyor yani bunlar mı normal ben mi anormalim şuan gelen yorumlardan bunuda anlayamadım cidden
Niye herkes birbirine mi girsin size laf dendi diye

Dünyanın en kötü aileside olsa eşinizin ailesi eşinize gitme dayaklicam gibi laflar etmeniz doğru değil evet eşiniz o an koruyabilirdi ama bu eşinizle sizin araniz da mevzu ailesiyle değil
Aileyi siz sevmiyorsunuz diye eşinize bilenmek hiç doğru değil

Niye herkes birbirine mi girsin size laf dendi diye

Dünyanın en kötü aileside olsa eşinizin ailesi eşinize gitme dayaklicam gibi laflar etmeniz doğru değil evet eşiniz o an koruyabilirdi ama bu eşinizle sizin araniz da mevzu ailesiyle değil
Aileyi siz sevmiyorsunuz diye eşinize bilenmek hiç doğru değil
yahu dayaklicam kısmı şakavari adami nasıl döveyim zaten 😒 eşime bilenmiyorum sadece birazda benim gözümden bakabileydi diyorum ve fikir istedim farkındayım koparamayacağımın ama onunda boyle davranması mı normaldi diyorum yani ben empati kurunca böyle davranmazdım biraz sınır çekerdim esime olan davranışın yanlış olduğunu görsunler diye.Onlar asla yanlış olmadığını hatta hic bir sey olmamış kufurler havada uçuşmamiş el kaldirmalar olmamis gibi davraniyorlar ki bunlari yapan karsi taraf ben sadece susup kalakaldim😂

Hiç hayat tecrübeniz yok mu? Kayınvalide diğer gelinin dedikodusunu size yapıyorsa sizinkini de ona yapıyordur. Duymazlıktan gelip devam edeceksiniz laf taşımayacaksınız size taşınsa bile. Siz hiç dedikodu yapmıyor musunuz ayrıca bu derece olur olmadık şeyleri büyütmek ne mana?

Kocanızın ailesi onlar beğenin beğenmeyin. Siz tribe girdiniz diye adam ailesiyle küsmez elbette haksızsınız. Ortada büyük bir sorun bile yok siz kendi başınıza bela açmışsınız.

Konuya nereden başlasam bilemiyorum.Zaten evlenipte eş ailesiyle mutlu olan var mi varsa ne mutlu cidden.Her şey aslinda güzel başlamıştı taki eltinin gelip bana kaynanamin arkadamdan konuştuğunu söyleyene kadar.Kaynana hep elti için atıp tutardı çoğu zaman dinlemezdim kendi aralarında diye karışmazdim.Meğer benim arkamdanda konuşuyormuş işin garibi olmayan şeyleri neyse dedim sineye çektim olmamış gibi davrandım eşimin hatrina ama eltiyede dedim senin icinde boyle boyle dedi diye oda hazmedemedip olayi patlatti ve her sey benim üstüme kaldı bende herkesle bağımi kopardım.Öyle bir noktaya geldiler ki yaptığım bütün iyilikleri çöp ettiler banada bu dokundu açikçası kimsenin kötülüğünü asla istemezdim.

Ama şuan hiç kimseyi görmek istemiyorum herkesten nefret ediyorum.Hala yüzüme gülebiliyorlar ama ben hiç bir şeyi unutmuyorum.Yüzume derkende öyle kimseye gittiğim yok kamerali görüşme olsun falan yani eltiyle zaten asla görüşmüyorum.Asil konum şu abisi zaten ayrı ruh hastası sürekli kardesime yaptınız bana yapmadiniz diye gezer halbuki bizede bir sey yapıldığı yok cidden yok yani kendi kafasında ne yaşıyor bilmiyorumda.Benim eşimi kullanıyorlar ve ben eşimde onlarla bağlantısını kessin istiyorum bu düşüncem yanlış mi kendim empati kuruyorum eşime boyle yapsalar mesafe koyarım gider sorarim derdin ne diye ama eşim sen gelme tamam ben giderim modunda.En son eşimi dayaklicam artık o duruma geldim normalde kavgamiz gürültümüz yok bu konulardan didisiyoruz sürekli benimde canıma yetti
Gelinin arkasından atıp tutmayan kaynana mı var ? Kaynanayı çekiştirmeyen gelinde yok. Söylemeseydiniz keşke eltiyle görümceyle dedikodu yapılmaz ki. Kimsede ailesini atamaz kusura bakmayın.

Hiç hayat tecrübeniz yok mu? Kayınvalide diğer gelinin dedikodusunu size yapıyorsa sizinkini de ona yapıyordur. Duymazlıktan gelip devam edeceksiniz laf taşımayacaksınız size taşınsa bile. Siz hiç dedikodu yapmıyor musunuz ayrıca bu derece olur olmadık şeyleri büyütmek ne mana?

Kocanızın ailesi onlar beğenin beğenmeyin. Siz tribe girdiniz diye adam ailesiyle küsmez elbette haksızsınız. Ortada büyük bir sorun bile yok siz kendi başınıza bela açmışsınız.
yok hayat tecrubem 😂 olsa böylemi olurdu.Duymamazliktan geliyordum ama konusulan seylerde normal seylerdi yok onu aldim surat asti bunu yapti soyle oldu gibi yani bana normal gelmişti o deyince bende dedim zaten elti kaynana hic bir zaman anlasamadilar firsat bu firsat deyip kafa goz yarmali kavga ettiler ben şok içinde kalakaldım sonrada ben suçlu oldum ustune benim arkamdan laf dendi.Aslinda benden sonrada 50 kere daha yine bu mevzular oldu ama ben herkesle konuşmayı kesmiştim yani olaylar benlik degilmis onu anladım yine kavga gurultu kufurler ucusmus ama ben kimseyle konuşmuyordum bile

yahu dayaklicam kısmı şakavari adami nasıl döveyim zaten 😒 eşime bilenmiyorum sadece birazda benim gözümden bakabileydi diyorum ve fikir istedim farkındayım koparamayacağımın ama onunda boyle davranması mı normaldi diyorum yani ben empati kurunca böyle davranmazdım biraz sınır çekerdim esime olan davranışın yanlış olduğunu görsunler diye.Onlar asla yanlış olmadığını hatta hic bir sey olmamış kufurler havada uçuşmamiş el kaldirmalar olmamis gibi davraniyorlar ki bunlari yapan karsi taraf ben sadece susup kalakaldim😂

Tamam susup kal mesafeli kal iletişim kurma kafanda rahat olsun bu önerim daha ne diyeyim

Eşine dayakluyacam lafı bilmem dövermisin ama bu laf bile baskı kurmak adına diyorsun bende diyorum ki baskı kurma o onun ailesi esin sana deseki annen bir laf etti bundan sonra ailenle görüşme derse ne yaparsın
Bırak o kavgacı kötü tu kaka ailesiyle görüşsün
Sen keyfine bak

Konuya nereden başlasam bilemiyorum.Zaten evlenipte eş ailesiyle mutlu olan var mi varsa ne mutlu cidden.Her şey aslinda güzel başlamıştı taki eltinin gelip bana kaynanamin arkadamdan konuştuğunu söyleyene kadar.Kaynana hep elti için atıp tutardı çoğu zaman dinlemezdim kendi aralarında diye karışmazdim.Meğer benim arkamdanda konuşuyormuş işin garibi olmayan şeyleri neyse dedim sineye çektim olmamış gibi davrandım eşimin hatrina ama eltiyede dedim senin icinde boyle boyle dedi diye oda hazmedemedip olayi patlatti ve her sey benim üstüme kaldı bende herkesle bağımi kopardım.Öyle bir noktaya geldiler ki yaptığım bütün iyilikleri çöp ettiler banada bu dokundu açikçası kimsenin kötülüğünü asla istemezdim.

Ama şuan hiç kimseyi görmek istemiyorum herkesten nefret ediyorum.Hala yüzüme gülebiliyorlar ama ben hiç bir şeyi unutmuyorum.Yüzume derkende öyle kimseye gittiğim yok kamerali görüşme olsun falan yani eltiyle zaten asla görüşmüyorum.Asil konum şu abisi zaten ayrı ruh hastası sürekli kardesime yaptınız bana yapmadiniz diye gezer halbuki bizede bir sey yapıldığı yok cidden yok yani kendi kafasında ne yaşıyor bilmiyorumda.Benim eşimi kullanıyorlar ve ben eşimde onlarla bağlantısını kessin istiyorum bu düşüncem yanlış mi kendim empati kuruyorum eşime boyle yapsalar mesafe koyarım gider sorarim derdin ne diye ama eşim sen gelme tamam ben giderim modunda.En son eşimi dayaklicam artık o duruma geldim normalde kavgamiz gürültümüz yok bu konulardan didisiyoruz sürekli benimde canıma yetti
k.v elti ile arası açılan sizsiniz eşiniz neden ailesi ile görüşüyor diye dayaklicam cümlesi kullanıyorsunuz sizin için kötü olabilirler ama istesenizde istesenizde eşinizin ailesi vazgeçemez ki kendiniz esisiniz istemiyor diye ailenizden vazgecermiydiniz..

Eşiniz eltinizle arasına mesafe koyabilir ama annesine kardeşine koyamaz. İstediğiniz çok gaddarca.

arkadaslar burada yazdığım dayaklicam cumlesi şakavari artık ciddiye almasanız mı
Bi uğraş edinin kendinize bence bu tarz sıkıntılar genelde oluyor katlanamayan boşanıyo katlanabilende kalıyo ama uğraşı yoksa kafayı yiyo. Hobi edinin spora başlayın kitap okuyun kafa dağıtım yani düşünmemeye çalışın

Eltiye gidip kayinvalidem senin hakkında şunları şunları söyledi demek çok yanlış olmuş.

Sonrasında olaylar ne tam olarak?

El kaldırma, küfür demissiniz bir yorumunuzda. Bunlar sadece size karşı oldu, eşiniz de hiçbirsey olmamış gibi davranıyorsa, tepki vermesini istemek hakkınız ama irtibatını kessin demeye hakkınız yok.

Eltiye gidip kayinvalidem senin hakkında şunları şunları söyledi demek çok yanlış olmuş.

Sonrasında olaylar ne tam olarak?

El kaldırma, küfür demissiniz bir yorumunuzda. Bunlar sadece size karşı oldu, eşiniz de hiçbirsey olmamış gibi davranıyorsa, tepki vermesini istemek hakkınız ama irtibatını kessin demeye hakkınız yok.
kendi aralarında dovustuler o kısımla benim bir alakam yok küfür dayak kendi aralarında benle alakali degil bende komple ailesiyle iletisimi kessin demiyorum en azinda bi tepki gösterseydi diyorum herkes beni esinin ailesinden esini kaçıran gelin şeyine sokmusta bi diğer yazdıklarimıda okusalarmis keske😂 he en çok benim kocam gitmeyecekkk tribinene girmedim yahuu

Bi uğraş edinin kendinize bence bu tarz sıkıntılar genelde oluyor katlanamayan boşanıyo katlanabilende kalıyo ama uğraşı yoksa kafayı yiyo. Hobi edinin spora başlayın kitap okuyun kafa dağıtım yani düşünmemeye çalışın
normal zamanımda tabiki onları düşünmüyorum beni arayip sormasalar umurumda değil ama sorun şuki bir sey olamis gibi devam ediyorlar benlede iletisim kurmaya çalışıyorlar ben telefonu acmasam esimin telefonundan çağrılıyorum kac kere isim var ayağı yaptım asla pes etmediler ne yapsam direk suratlarınami söylesem anlamadım hala insanları kirmamaya çalışıyorum ama catlicam anlayacak gibi degiller

normal zamanımda tabiki onları düşünmüyorum beni arayip sormasalar umurumda değil ama sorun şuki bir sey olamis gibi devam ediyorlar benlede iletisim kurmaya çalışıyorlar ben telefonu acmasam esimin telefonundan çağrılıyorum kac kere isim var ayağı yaptım asla pes etmediler ne yapsam direk suratlarınami söylesem anlamadım hala insanları kirmamaya çalışıyorum ama catlicam anlayacak gibi degiller
Bu tarz insanlar sinsi sinsi işlerini halletmeye alışmış dürüstlüğü şeffaflığı saçma bulan tiplerdir. Bence çok görüşme mesafe koy en fazla bir ay konuşulur bir daha strese girersin. Ama böyle devam edrse ömür boyu stres olucaksın

Ben annemi babamı hiç kimse için silmem, o yüzden de kimsenin benim için silmesini beklemem. Ailemin bana çok çooook büyük zarar vermeleri lazım ki araya sadece mesafe koyayım.

Tamam hoş olmamış, arkanızdan konuşmuşlar, ama ne sanıyorsunuz ki. Herkes herkesin arkasından konuşuyor. İlk kez mi böyle birşey ile karşılaşıyorsunuz. Ona göre samimiyetinizi ayarlarsınız. Eltinize niye küstünüz, gidip yüzleşti diye mi?

İyi de siz de iki gelin kayınvalidenizin arkasından konuşup dedikodusunu yapmışsınız. Sonra da iki elti ego savaşına girmişsiniz. Sizinkini daha masum yapan ne? Kaldı ki çok da peşine düşmemek lazım bu tarz söylemlerin. Bırakın kayınvalidemi benim kendi annem bile beni kız kardeşime , kız kardeşimi de bana şikayet eder hep. İkimiz de bunu biliriz, çoğu zaman dalgasını da geçeriz.
Kocalarımız bizim evcil hayvanımız değil. Terbiye etmekten vaz mı geçsek acaba...

Siz gorusmeyebilirsiniz de esiniz annesiyle neden gorusmeyecek onu anlamadim. Ben eski esten bosandim diye oglumun babasiyla gorusmemesi gibi birsey bu. Sacma degil mi?

arkadaslar burada yazdığım dayaklicam cumlesi şakavari artık ciddiye almasanız mı
Asıl mesele her daim 2 kişinin arasına 3. kişinin girmesiyle başlar. İlk hata eltinin size laf taşıması ve sizin buna karşılık kayınvalidenin size anlattıklarını ona anlatmanız. Kayınvalide ne kadar güvenilmezse eltide öyleymiş siz de öyleymişsiniz. Kişilerle yapılan konuşmalar kişilerle aranızda kalır. Elti size kayınvalidenin laflarını taşıdığında, benim laflarımı da kayınvalideye taşır diyememek büyük hata. Burada 3 kadının birbiriyle savaşı var. Eşinize direkt yapılan bir yanlış olmadığı takdirde neden ailesini silsin? Eşiniz ailenizden bazı erkeklerle tartışma yaşasa kendi arasında, ailenize nasıl eşimle tartışırsınız diye tavır mı alacaksınız?

Eğer böyle ufak şeylerden bağlar kopacak olsa kimse kimseyle konuşmaz. Siz bile laf taşımızsınız, madem bu kadar hassastınız dedikodu konusunda neden kv eltinizi size kötülerken susturmadınız ? Onlar kadar sizde hatalısınız.
Birde Annesinden kolay vazgeçebilen biri sizden de kolay vazgeçmez mi ? Sizin için sılahi rahimin, büyüklerin hayır duasini almanin hiç mi önemi yok? Bence eşinizden bağları koparmasini degil sizi kötü söz söyleyenlere karşı korumasını onlari susturmasini isteyin. O zaman daha mutlu olursunuz.

Back