gorumceye taşımadım bir okuyaydiniz o bana deyince bende ona dedim hem kaynana bunlar aramızda kalsın ama deme gibi bir sey demedi günlük yaşadıklarını anlatıyorduAhaaghaga oldu canım başka isteğiniz var mıydı? Soyadını da değiştirsin mi adam
Siz de ak kaşık değilsiniz yalnız. Kayınvalideden alıp görümceye taşımalar falan
Normal olan dinlememek ve söylememektir.gorumceye taşımadım bir okuyaydiniz o bana deyince bende ona dedim
E bütün kv ler konusur gelinlerin arkasindan sanirim kardesiniz yok yada evli deil cunku bunu bilmemek imkansizHer şey aslinda güzel başlamıştı taki eltinin gelip bana kaynanamin arkadamdan konuştuğunu söyleyene kadar.
En buyuk hatanda bu olmus ne olursa olsun dememeliydineltiyede dedim senin icinde boyle boyle dedi diye oda hazmedemedip olayi patlatti ve her sey benim üstüme kaldı bende herkesle bağımi kopardım.
Her şeyi illa yaşamak gerekmiyor. Böyle durumları yaşayanlara baktığımda hayattan hiç ders almamışlar mı diyorum. Sizi tenzih ediyorum tabi ki. Ama ben çevremde eşinin ailesiyle problem yaşayanlara bakıp onların tam tersini yaptım. Başta annem olmak üzere. Yeni bir aileye giriyoruz. Bizi hemen bağırlarına basmalarını, sevmelerini, kıskançlık beslememelerini, dışlamamalarını, haksızlık etmemelerini, iyi bir insansak bizim gibi olmalarını beklememek lazım. Biraz stratejik olup, sabırlı olmak gerekiyor. Kaynana, elti,görümce, kayın, kayınpeder… Bu kişilerin hepsinin içinde tuhaf bir his oluyor. Görmemezlikten gelip, düşünerek davranmak gerekiyor. Yoksa her türlü ters düşünüyor. En iyi ihtimalle görüşmemek oluyor. Araya büyük mesafeler koymak gerekiyor. Benim fikrim bu. Belki çoğu kişiye ters gelebilir ama ben faydasını gördüğüm için yazmak istedim.Konuya nereden başlasam bilemiyorum.Zaten evlenipte eş ailesiyle mutlu olan var mi varsa ne mutlu cidden.Her şey aslinda güzel başlamıştı taki eltinin gelip bana kaynanamin arkadamdan konuştuğunu söyleyene kadar.Kaynana hep elti için atıp tutardı çoğu zaman dinlemezdim kendi aralarında diye karışmazdim.Meğer benim arkamdanda konuşuyormuş işin garibi olmayan şeyleri neyse dedim sineye çektim olmamış gibi davrandım eşimin hatrina ama eltiyede dedim senin icinde boyle boyle dedi diye oda hazmedemedip olayi patlatti ve her sey benim üstüme kaldı bende herkesle bağımi kopardım.Öyle bir noktaya geldiler ki yaptığım bütün iyilikleri çöp ettiler banada bu dokundu açikçası kimsenin kötülüğünü asla istemezdim.
Ama şuan hiç kimseyi görmek istemiyorum herkesten nefret ediyorum.Hala yüzüme gülebiliyorlar ama ben hiç bir şeyi unutmuyorum.Yüzume derkende öyle kimseye gittiğim yok kamerali görüşme olsun falan yani eltiyle zaten asla görüşmüyorum.Asil konum şu abisi zaten ayrı ruh hastası sürekli kardesime yaptınız bana yapmadiniz diye gezer halbuki bizede bir sey yapıldığı yok cidden yok yani kendi kafasında ne yaşıyor bilmiyorumda.Benim eşimi kullanıyorlar ve ben eşimde onlarla bağlantısını kessin istiyorum bu düşüncem yanlış mi kendim empati kuruyorum eşime boyle yapsalar mesafe koyarım gider sorarim derdin ne diye ama eşim sen gelme tamam ben giderim modunda.En son eşimi dayaklicam artık o duruma geldim normalde kavgamiz gürültümüz yok bu konulardan didisiyoruz sürekli benimde canıma yetti
Kendimiz de böyle dengesizleri cektigimiz için hiç şaşırmıyorum. Kayınvalide hiç olmayanları atar tutar herkese .Konuya nereden başlasam bilemiyorum.Zaten evlenipte eş ailesiyle mutlu olan var mi varsa ne mutlu cidden.Her şey aslinda güzel başlamıştı taki eltinin gelip bana kaynanamin arkadamdan konuştuğunu söyleyene kadar.Kaynana hep elti için atıp tutardı çoğu zaman dinlemezdim kendi aralarında diye karışmazdim.Meğer benim arkamdanda konuşuyormuş işin garibi olmayan şeyleri neyse dedim sineye çektim olmamış gibi davrandım eşimin hatrina ama eltiyede dedim senin icinde boyle boyle dedi diye oda hazmedemedip olayi patlatti ve her sey benim üstüme kaldı bende herkesle bağımi kopardım.Öyle bir noktaya geldiler ki yaptığım bütün iyilikleri çöp ettiler banada bu dokundu açikçası kimsenin kötülüğünü asla istemezdim.
Ama şuan hiç kimseyi görmek istemiyorum herkesten nefret ediyorum.Hala yüzüme gülebiliyorlar ama ben hiç bir şeyi unutmuyorum.Yüzume derkende öyle kimseye gittiğim yok kamerali görüşme olsun falan yani eltiyle zaten asla görüşmüyorum.Asil konum şu abisi zaten ayrı ruh hastası sürekli kardesime yaptınız bana yapmadiniz diye gezer halbuki bizede bir sey yapıldığı yok cidden yok yani kendi kafasında ne yaşıyor bilmiyorumda.Benim eşimi kullanıyorlar ve ben eşimde onlarla bağlantısını kessin istiyorum bu düşüncem yanlış mi kendim empati kuruyorum eşime boyle yapsalar mesafe koyarım gider sorarim derdin ne diye ama eşim sen gelme tamam ben giderim modunda.En son eşimi dayaklicam artık o duruma geldim normalde kavgamiz gürültümüz yok bu konulardan didisiyoruz sürekli benimde canıma yetti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?