Yaa teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden benim de dualarım sizinle
Amin gùlùmYaa teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden benim de dualarım sizinleAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
canim üzülme herseyin hayirlisi ama adet olmadiysan istersen bir kan ver kanda baksinlar bazen bu idrar testlerde gec de cikabiliyorKızlar selam bu sabah test yaptım maalesef negatif. Regl olmadım ama gebelik olsaydı testte artık gözükür diye düşünüyorum. Çok üzgünüm hayırlısı böyleymiş sanırım. İnşallah sizlerin yüzleri güler bu ay dualarım sizinle takipte olacağım.
Canım haftasonu da olmazsam öyle yapmayı düşünüyorum umutlanmak istemiyorum ama idrarda hemen pozitif sonuç alamayan çok oluyor sanırım.canim üzülme herseyin hayirlisi ama adet olmadiysan istersen bir kan ver kanda baksinlar bazen bu idrar testlerde gec de cikabiliyor
bencede öyle yap canim evet gec döllenme olursa gecte cikabilir idrardaCanım haftasonu da olmazsam öyle yapmayı düşünüyorum umutlanmak istemiyorum ama idrarda hemen pozitif sonuç alamayan çok oluyor sanırım.
Canım regl oldum. Kesin olarak elendim bu ay. Pazartesi günü kan vermeye gideyim diyorum hormonlarıma bakılsın.bencede öyle yap canim evet gec döllenme olursa gecte cikabilir idrarda
üzülme canim insallah öbür ay hayirli haberler alirsin stress yapmaCanım regl oldum. Kesin olarak elendim bu ay. Pazartesi günü kan vermeye gideyim diyorum hormonlarıma bakılsın.
Valla canım bende yeni evliyim kadın doğuma henüz gitmedimKızlar doktora gidicem ilk defa . 3 gün sonra bat. O geçince mi gitmeliyim yoksa 2. Yada 3 gününde mi . Daha önce kadın doğuma gitmedim yeni evliyim . Ilk muayene hakkında bilgi verebilir mısınız. Haliyle cekiniyprumda bilmediğim bir durum bilgilerinizi paylaşabilirseniz sevinirim
ayni canim sadece hafif bir bulantilarim var gibi ara ara hayirlisi peki sendeKızlar nasılsınız ne alemdesiniz..
vallah ben ilk kadin doguma 8-9 sene önce gittim o yüzden tam hatirlamiyorum ama adetin bittikten sonra bir git kontrol ol derimKızlar doktora gidicem ilk defa . 3 gün sonra bat. O geçince mi gitmeliyim yoksa 2. Yada 3 gününde mi . Daha önce kadın doğuma gitmedim yeni evliyim . Ilk muayene hakkında bilgi verebilir mısınız. Haliyle cekiniyprumda bilmediğim bir durum bilgilerinizi paylaşabilirseniz sevinirim
Yaa inşallah vardır kuzum ya sendeayni canim sadece hafif bir bulantilarim var gibi ara ara hayirlisi peki sende
vallah canim bilmiyorum hic ben ovulationtesti yapip gülen yüzü gördükten sonra sayiyorumYaa inşallah vardır kuzum ya sende
bende de ateş basması oluyo midemi anlayamıyorum yanıyo sanki arada bulanıyo 5 gün kaldı
Sana bişe Sorucam şimdi ovülasyon yaptım ya ben hangi günden itibaren saymaya başlıcam?
yumurtlamadan itibaren mi çatlamadan mı
bende 27sinden beri canim hakkimizda hayirlisi vallah beklemek gercekten zor bir yandanda insan korkuyor hüsrana ugramaktan falanBende normal kadar olanından yaptım yumurtlamanın olduğu zamandan beri saymalıyım o zaman 29 ocaktan beri..
O zaman 9 günlük oluyo bekleme sürem
Valla öyle gerçekten inşallah hayırlısı olurbende 27sinden beri canim hakkimizda hayirlisi vallah beklemek gercekten zor bir yandanda insan korkuyor hüsrana ugramaktan falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?