• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulationdan sonra hamilelik belirtileriniz

Kızlar selam bu sabah test yaptım maalesef negatif. Regl olmadım ama gebelik olsaydı testte artık gözükür diye düşünüyorum. Çok üzgünüm hayırlısı böyleymiş sanırım. İnşallah sizlerin yüzleri güler bu ay dualarım sizinle takipte olacağım. ♥️

Kızlar selam bu sabah test yaptım maalesef negatif. Regl olmadım ama gebelik olsaydı testte artık gözükür diye düşünüyorum. Çok üzgünüm hayırlısı böyleymiş sanırım. İnşallah sizlerin yüzleri güler bu ay dualarım sizinle takipte olacağım. ♥️
canim üzülme herseyin hayirlisi ama adet olmadiysan istersen bir kan ver kanda baksinlar bazen bu idrar testlerde gec de cikabiliyor

canim üzülme herseyin hayirlisi ama adet olmadiysan istersen bir kan ver kanda baksinlar bazen bu idrar testlerde gec de cikabiliyor
Canım haftasonu da olmazsam öyle yapmayı düşünüyorum umutlanmak istemiyorum ama idrarda hemen pozitif sonuç alamayan çok oluyor sanırım.

Kızlar doktora gidicem ilk defa . 3 gün sonra bat. O geçince mi gitmeliyim yoksa 2. Yada 3 gününde mi . Daha önce kadın doğuma gitmedim yeni evliyim . Ilk muayene hakkında bilgi verebilir mısınız. Haliyle cekiniyprumda bilmediğim bir durum bilgilerinizi paylaşabilirseniz sevinirim 🥰

Kızlar doktora gidicem ilk defa . 3 gün sonra bat. O geçince mi gitmeliyim yoksa 2. Yada 3 gününde mi . Daha önce kadın doğuma gitmedim yeni evliyim . Ilk muayene hakkında bilgi verebilir mısınız. Haliyle cekiniyprumda bilmediğim bir durum bilgilerinizi paylaşabilirseniz sevinirim 🥰
Valla canım bende yeni evliyim kadın doğuma henüz gitmedim 🤷🏼‍♀️🥰

vallah ben ilk kadin doguma 8-9 sene önce gittim o yüzden tam hatirlamiyorum ama adetin bittikten sonra bir git kontrol ol derim

ayni canim sadece hafif bir bulantilarim var gibi ara ara hayirlisi peki sende
Yaa inşallah vardır kuzum ya sende 🤲🏻♥️
bende de ateş basması oluyo midemi anlayamıyorum yanıyo sanki arada bulanıyo 5 gün kaldı
Sana bişe Sorucam şimdi ovülasyon yaptım ya ben hangi günden itibaren saymaya başlıcam?
yumurtlamadan itibaren mi çatlamadan mı

Yaa inşallah vardır kuzum ya sende 🤲🏻♥️
bende de ateş basması oluyo midemi anlayamıyorum yanıyo sanki arada bulanıyo 5 gün kaldı
Sana bişe Sorucam şimdi ovülasyon yaptım ya ben hangi günden itibaren saymaya başlıcam?
yumurtlamadan itibaren mi çatlamadan mı
vallah canim bilmiyorum hic ben ovulationtesti yapip gülen yüzü gördükten sonra sayiyorum

Bende normal kadar olanından yaptım yumurtlamanın olduğu zamandan beri saymalıyım o zaman 29 ocaktan beri..
O zaman 9 günlük oluyo bekleme sürem

Bende normal kadar olanından yaptım yumurtlamanın olduğu zamandan beri saymalıyım o zaman 29 ocaktan beri..
O zaman 9 günlük oluyo bekleme sürem
bende 27sinden beri canim hakkimizda hayirlisi vallah beklemek gercekten zor bir yandanda insan korkuyor hüsrana ugramaktan falan

Back
X