ovulationdan sonra hamilelik belirtileriniz

R rabiasel rabiş adete yakın ovülasyon testi nasıl oluyo
Silik mi oluyo , net tek çizgi mi oluyo
ben hic adete yakin ovulatontesti yapmadimki canim sadece normal adet bittikten bir kac gün sonra basladim testleri yapmaya gülen yüzü görünce o gün iliski oldu iste baskada yapmadim simdi cuma günü adet günüm ozamana kadar olmassam hamilelik testi yapicam

Anladım canım buradaki herkes yapıyorum erkenden belli olma ihtimali var bende ondan sordum

Canım reglinin 3. Günü gidersen eğer kan alınır hormonlarına bakılır ama reglden önce veya sonra sonra gidersen vajinal muayene yapar alttan ultrasonla bakar. Muayene olmuş olursun iyi olur. Zaten muayeneden sonra reglinin 3. Günü de gel hormonlarına da bakalım der.

Tamam canım teşekkür ederim .bugün 1gunum dediğin gibi 3.Güne gidip kan vericem.bir diğer aya kalmasın diye sonra muayene içinde tekrar çağırır sanırım

Birde kızlar ovulasyon konusunda ınstagramdan birgebeningunlugu diye bir sayfa var ebru hanım çok yardımcı oluyor bu konuda.sizinlede paylaşmak istedim

Amin inşallah canım Ben 4 aylık evliyim Bebek konusunda ertelemek istemiyorum genç anne olmak istiyorum zaten yaşımda 27
Ayniyiz canım bende 27 yaşındayım ve 4 aylık evliyim biz aslında bir yıl sonra diye planlamıştık ama eşinin doktoru çok ertelememiz gerek deyince bir anda aslinda bizimde istediğimizi fark ettik rabbimde nasip eder inşallah her birimize

ben galiba adet olucam bütün adet belirtilerini yasiyorum suan ztn bir kac günde erken adet olcak gibiyim bata 4 gün vardi yani bu ayda hamis degilim

Ayy bizde güya 1 yıl sonraya planlamıştık ama bizde istediğimizi farkettik zaten doğsun büyüsün derken de zaman geçiyo hemen de olabilen bişi değil bebek
Olsun dedik, bize arkadaş olur dedik

ben galiba adet olucam bütün adet belirtilerini yasiyorum suan ztn bir kac günde erken adet olcak gibiyim bata 4 gün vardi yani bu ayda hamis degilim
Gerçek mi kız öyle deme olmazsın belki daha var ya zamanın
Rabiş ben dün çok ayaktaydım bütün evi temizledim deli gibi sağ kasıgımın agrısına öldüm ya kız

Gerçek mi kız öyle deme olmazsın belki daha var ya zamanın
Rabiş ben dün çok ayaktaydım bütün evi temizledim deli gibi sağ kasıgımın agrısına öldüm ya kız
bütün adet belirtilerini yasiyorum ama canim maalesef ama kirmizilar simdilik yok ama umudumda yok bu ay hayirlisi kasik agrisi dün bendede var ara ara baya batmalar oldu ama iste bugün sabah kalktim adet agrilarim oldu guruldmalar oldu herzamanki belirtilerimdir bunlar

İnşallah olmazsın Ümitsiz olmak daha iyi bebek olursa daha çok sevinirsin kuzum
Olmazsa da hayırlısı tabiki

aynen canim hakkimizda hayirlisi ya sende ne var ne yok bugün nasilsin
İyim ben aynı bi değişiklik yok da sinirim bozuluyor göğüslerim çok acıyo yatamıyorum aglıcam o derece hasta olacaksam da olayım kurtulayım
Kızardı sivilce gibi bişiler çıktı uc kısmanda mavi mavi damarlar şiş resmen
Adete de az kaldı bişi diyemiyorum o yüzden

insallah hayirli haberi alirsin sen ben ümidimi bu ay kestim bugün yarin kesin adet olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…