• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulationdan sonra hamilelik belirtileriniz

Bende 26 yaşındayım 1.73 amh için mi olumsuz konuştu
Olmaz değil ama zor dedi . Sonrasında hemen aşılama tüp bebek konuşulmaya başlandı.ben tüp bebek hep son caredir bilirdim daha ilk doktor kontrolümde bunları duymayı beklemiyordum .o kadar güçlü muyum bilmiyorum bu süreç en başından çok zor bell8ki

Olmaz değil ama zor dedi . Sonrasında hemen aşılama tüp bebek konuşulmaya başlandı.ben tüp bebek hep son caredir bilirdim daha ilk doktor kontrolümde bunları duymayı beklemiyordum .o kadar güçlü muyum bilmiyorum bu süreç en başından çok zor bell8ki
Canım amh tek başına yeterli bir değer değil ki yumurtalarına baktı mı saydı mı kalitesi de önemli tek başına amh değeri yetmez ki amh değerin düşük değil ayrıca benimde 1.73

Evet
Bende asker eşiyim. Inşallah güzel sonuç alırsın. Kadin olmak zor . Anne değiliz ama bir anda anne olma savaşı içinde bul7yoruz kendimizi .bazen kimsede anlamıyor. Hem psikolojik hem fiziksel bir sınav gibi
Evet ne güzel anlatmışsınız rabbim hayırlı imtihanlarla sınasın bizleri

Merhaba kızlar, benim batdan 2 gün geçmişti, sabah kan vermeye gittim, cevabı 1 güne çıkıyor. Eve göndüğümde adet oldum. Bende de olmadı bu ay

Back