- 22 Aralık 2020
- 869
- 514
- 33
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben hic adete yakin ovulatontesti yapmadimki canim sadece normal adet bittikten bir kac gün sonra basladim testleri yapmaya gülen yüzü görünce o gün iliski oldu iste baskada yapmadim simdi cuma günü adet günüm ozamana kadar olmassam hamilelik testi yapicam
Anladım canım buradaki herkes yapıyorum erkenden belli olma ihtimali var bende ondan sordumben hic adete yakin ovulatontesti yapmadimki canim sadece normal adet bittikten bir kac gün sonra basladim testleri yapmaya gülen yüzü görünce o gün iliski oldu iste baskada yapmadim simdi cuma günü adet günüm ozamana kadar olmassam hamilelik testi yapicam
canim bence adetini bekle gectigi gibi yap idrar testi ondan öncekilere pek güvenme derim kendin bos yere üzersin bende bekliyorumAnladım canım buradaki herkes yapıyorum erkenden belli olma ihtimali var bende ondan sordum
Canım reglinin 3. Günü gidersen eğer kan alınır hormonlarına bakılır ama reglden önce veya sonra sonra gidersen vajinal muayene yapar alttan ultrasonla bakar. Muayene olmuş olursun iyi olur. Zaten muayeneden sonra reglinin 3. Günü de gel hormonlarına da bakalım der.Kızlar doktora gidicem ilk defa . 3 gün sonra bat. O geçince mi gitmeliyim yoksa 2. Yada 3 gününde mi . Daha önce kadın doğuma gitmedim yeni evliyim . Ilk muayene hakkında bilgi verebilir mısınız. Haliyle cekiniyprumda bilmediğim bir durum bilgilerinizi paylaşabilirseniz sevinirim![]()
Tamam canım teşekkür ederim .bugün 1gunum dediğin gibi 3.Güne gidip kan vericem.bir diğer aya kalmasın diye sonra muayene içinde tekrar çağırır sanırımCanım reglinin 3. Günü gidersen eğer kan alınır hormonlarına bakılır ama reglden önce veya sonra sonra gidersen vajinal muayene yapar alttan ultrasonla bakar. Muayene olmuş olursun iyi olur. Zaten muayeneden sonra reglinin 3. Günü de gel hormonlarına da bakalım der.
Valla canım bende yeni evliyim kadın doğuma henüz gitmedim![]()
Ayniyiz canımAmin inşallah canımBen 4 aylık evliyim
Bebek konusunda ertelemek istemiyorum genç anne olmak istiyorum zaten yaşımda 27
![]()
Ayy bizde güya 1 yıl sonraya planlamıştık ama bizde istediğimizi farkettik zaten doğsun büyüsün derken de zaman geçiyo hemen de olabilen bişi değil bebekAyniyiz canımbende 27 yaşındayım ve 4 aylık evliyim
biz aslında bir yıl sonra diye planlamıştık ama eşinin doktoru çok ertelememiz gerek deyince bir anda aslinda bizimde istediğimizi fark ettik rabbimde nasip eder inşallah her birimize
![]()
Gerçek mi kızben galiba adet olucam bütün adet belirtilerini yasiyorum suan ztn bir kac günde erken adet olcak gibiyim bata 4 gün vardiyani bu ayda hamis degilim
bütün adet belirtilerini yasiyorum ama canim maalesef ama kirmizilar simdilik yok ama umudumda yok bu ay hayirlisi kasik agrisi dün bendede var ara ara baya batmalar oldu ama iste bugün sabah kalktim adet agrilarim oldu guruldmalar oldu herzamanki belirtilerimdir bunlarGerçek mi kızöyle deme olmazsın belki daha var ya zamanın
Rabiş ben dün çok ayaktaydım bütün evi temizledim deli gibi sağ kasıgımın agrısına öldüm ya kız
İnşallah olmazsınbütün adet belirtilerini yasiyorum ama canim maalesef ama kirmizilar simdilik yok ama umudumda yok bu ay hayirlisi kasik agrisi dün bendede var ara ara baya batmalar oldu ama iste bugün sabah kalktim adet agrilarim oldu guruldmalar oldu herzamanki belirtilerimdir bunlar
aynen canim hakkimizda hayirlisi ya sende ne var ne yok bugün nasilsinİnşallah olmazsınÜmitsiz olmak daha iyi bebek olursa daha çok sevinirsin kuzum
Olmazsa da hayırlısı tabiki
İyim ben aynı bi değişiklik yok da sinirim bozuluyor göğüslerim çok acıyo yatamıyorum aglıcam o derece hasta olacaksam da olayım kurtulayımaynen canim hakkimizda hayirlisi ya sende ne var ne yok bugün nasilsin
insallah hayirli haberi alirsin sen ben ümidimi bu ay kestim bugün yarin kesin adet olurumİyim ben aynı bi değişiklik yok da sinirim bozuluyor göğüslerim çok acıyo yatamıyorum aglıcam o derece hasta olacaksam da olayım kurtulayım
Kızardı sivilce gibi bişiler çıktı uc kısmanda mavi mavi damarlar şiş resmen
Adete de az kaldı bişi diyemiyorum o yüzden
Hayırlısı be canım bende elimden geleni yaptım değerlendirdiminsallah hayirli haberi alirsin sen ben ümidimi bu ay kestim bugün yarin kesin adet olurum