yok vallh daha bata var ztenKızlarrrr günaydın
Varmı gelen gidennn
belirti falan ?Selam kızlarr yarını bekliyorum aynıı
cok stress yapiyoruz galiba ondan.. senin adetden nezaman önce belirtilerin olurdu ki canimBende bekliyorum ama daha var da sanki adet olacakmışım gibi belim agrıyo bugün
Sağ kasıgıma agrı giriyo sadece solda o kadar bişi yok neden kiKızlar
Aynı belirtilerim devam ediyor canım göğüs uçlarım biber gibi yanıyor resmen hassasiyeti de aştı. Bir de süt beyazı akıntım oluyor.belirti falan ?
sen idrar testi kc gün sonra yapmayi düsünüyorsun cnimAynı belirtilerim devam ediyor canım göğüs uçlarım biber gibi yanıyor resmen hassasiyeti de aştı. Bir de süt beyazı akıntım oluyor.
Canım cumartesi yapmayı düşünüyorum çünkü reglim pek gününden şaşmaz yani eğer yarın regl olmazsam o zaman ciddi şekilde umutlanıcam.sen idrar testi kc gün sonra yapmayi düsünüyorsun cnim
Yok ya bu sefer stres yapmıyorum bu sefer ilk denemede yapmıştım ama agrıyo yani ayakta durunca napayım kicok stress yapiyoruz galiba ondan.. senin adetden nezaman önce belirtilerin olurdu ki canim
Aynı durumdayım hayırlısı dedim BAT 14 Şubat beklemedeyim ama sanki benimki enfeksiyon gibi pek ümidim yok açıkçasıbenimde 5-6 gün oldu canim iliskiden hemen sonra baya gazim var ve adet agrisi gibi agrilarim var kasik agrisi oluyor galiba ve sol gögüsümde asiri agri ve sislik var normalde böyle seyler yasamam ikimizde galiba hemen hemen ayni belirtileri yasiyoruz senin adetine nekadar var?
stress yapma canim insallah olur seninde alirsin hayirli haberi daha batina varmis bekle bakalim bizimde belirtiler var ama stresstende olabilir pskolojikde olabilir o yüzden anca adet zamani gectikten sonra birseyler belli olur ancaAynı durumdayım hayırlısı dedim BAT 14 Şubat beklemedeyim ama sanki benimki enfeksiyon gibi pek ümidim yok açıkçası
amin canim insallahYani öyle tabi adeti beklemekten başka çare yok dilerim hayırlısı olur hepimiz için..
seni cok iyi anliyorum canim ben erken oldugunu bile bile iliskiden 5 gün sonra idrar testi bile yaptimBende sizinle aynı belirtileri yaşıyorum bata 11 gün var ovülasyon testi takip ettim bu ay pik ten 1 gün önce kasık ve göğüs ağrısı başladı göğüs ağrısı hala devam ediyor. Ama bu ay çok şiddetli Bi göğüs ağrım var meme uçlarıma da ara ara iğne batırılıyor bazen. Her zamankinden farklı belirtiler yaşıyorum ama aynı zaman da kendimi çok dinlediğimi de biliyorum hatta gün gece rüyam da test yapıyodum negatif çıkıyordu kafama fazla taktım yani. Zaten daha bata çok var hemen belirti vermesi çok düşük ihtimal herşey in farkındayım ama beynime söz geçiremiyorum
Of kimseye de söyleyemiyorum kızıyorlar artık bana burda böyle okuyunca yalnız olmadığım için çok mutlu oluyorumseni cok iyi anliyorum canim ben erken oldugunu bile bile iliskiden 5 gün sonra idrar testi bile yaptim
aynen bizdede durumlar öyle ama takmamak düsünmemek elde degil maalesefOf kimseye de söyleyemiyorum kızıyorlar artık bana burda böyle okuyunca yalnız olmadığım için çok mutlu oluyorum
Oyle evet hepimiz için hayırlısı olsun inşallahstress yapma canim insallah olur seninde alirsin hayirli haberi daha batina varmis bekle bakalim bizimde belirtiler var ama stresstende olabilir pskolojikde olabilir o yüzden anca adet zamani gectikten sonra birseyler belli olur anca
Yok, yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?