- 11 Şubat 2020
- 2.253
- 4.181
- 83
Hala bekliyorum herşey temz 2 senem btti olmadı henüz galba tüp yoluna dogru gidiyorumamin canim sizinde tedaviyle oldu?
Amin gùlùm insaallah. 14. gunde mutlaka olurum. Erken gelir , gec kalmaz.Ama henuz gelmedi bisey .Adet olduktan sonra geciyo zaman, beklerken cok zor , haklisin.insallah hayirlisi olur normalde hep zamanindami gelir adetin ? bendede suan ayni bir degisiklik yok adet günüme son 9gün daha cok var yani zaman gecmek bilmiyor
amin canim sizinde tedaviyle olduİnşalah bu sefer doğal yollardan olsun bizmde siznde :))
insallah gerek kalmaz bir an önce olur insallah ama bendede eger olmassa ikinciyide tp bebekle deneriz artikHala bekliyorum herşey temz 2 senem btti olmadı henüz galba tüp yoluna dogru gidiyorum
rabbim birdaha bekletmesin insallah canim belkide hepimiz hayirli haberi veririz bu ay rabbimden ümit kesilmez o nelere kadirAmin gùlùm insaallah. 14. gunde mutlaka olurum. Erken gelir , gec kalmaz.Ama henuz gelmedi bisey .Adet olduktan sonra geciyo zaman, beklerken cok zor , haklisin.
Benim 9 u.oyle genel bir ağrım yok ama göğüste bir hassaslık var kendim değince bile rahatsız oluyorum bendeaynen canim sonucu gzel olsun da benim bat 12.02 ve suanki durumumum sadece gögüslerim asiri sis ve sürekli canim biseler yemek istior iste belki bunlar pskolojik de olabilirpeki senin
gelen giden varmi canimA.S .umud etmemekle birlikte, henuz gelen giden yok.ogleden sonra yi bilemem. Genelde ogleden sonra ziyaretime gelir kirmizi lar.Sen nasilsin?
Yok gulumgelen giden varmi canim
Ewetrabbim birdaha bekletmesin insallah canim belkide hepimiz hayirli haberi veririz bu ay rabbimden ümit kesilmez o nelere kadir
10aydir yeteri kadar test yapti ve tek cizgi gorduki bu gozler .Artik, ben gookkdûseninde bata 2 gün kaldi insallah hayirli haberi sende verirsin burda canim E EbrarAsell ve seninkini baya merak ediyorum ben galiba sizin yerinizdr olsam coktan test yapmistimcok sabirsizim
Canım benim de ovülasyondan beri akıntım var biraz açık bi bilgi olacak ancak süt beyazımsı sarı gibi senin de öyle mi ?Yok gulumsey geliyo sadece afedersin hani yumurtlama doneminde akinti oluyoya ondan
ayy hadi insallah yaYok gulumsey geliyo sadece afedersin hani yumurtlama doneminde akinti oluyoya ondan
Yok kuzum, benim hic sari olmaz hic bir zaman.Hani seffaf yumurta aki gibi derizya uzayan oyle. Aslinda normal de tek yumurtlama zamaninda gelirdi ama, bu ay yumurta catladiktan sonra, 9.gununden itibaren hergun geliyo.Ben , menopur ve ovitrelle kullandigim dan birkac aydir, guvenemiyorum da hic bir degisiklige.Sonucta vucuduma yukledigim ,zaten gebelik hormonu.Canım benim de ovülasyondan beri akıntım var biraz açık bi bilgi olacak ancak süt beyazımsı sarı gibi senin de öyle mi ?
Ben yarinida atlatayimda, Senin 8 gunu kemiryeme baslayalim.ayy hadi insallah ya
aynen canim sen hayirli haberi verde bizede biraz ümit olurBen yarinida atlatayimda, Senin 8 gunu kemiryeme baslayalim.esim oyle diyo bana hep, takvimi kemiriyon diyo
Agrilar korktu kacti bndenaynen canim sen hayirli haberi verde bizede biraz ümit olurvallah bende birak günleri saatler dakikalar bile gecmior ki günleri kemirsek
aynen canim maalesef öyle senin adet belirtilerin gittimi kompleAgrilar korktu kacti bndeninsan adet olunca , onun belirtilerini kendine benzeten herkesde umitsizlige kapiliyo Dimi? Sahsen ben oyle oluyorum
Gulum, Suan sadece yumurtlama gibi akinti kaldi hemde yogun nerdeyse .ilk kez adete 1gun kala Boyle bisey yasiyorumaynen canim maalesef öyle senin adet belirtilerin gittimi komple
Gulum, Suan sadece yumurtlama gibi akinti kaldi hemde yogun nerdeyse .ilk kez adete 1gun kala Boyle bisey yasiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?