• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulationdan sonra hamilelik belirtileriniz

seninde bata 2 gün kaldi insallah hayirli haberi sende verirsin burda canim @EbrarAsell ve seninkini baya merak ediyorum ben galiba sizin yerinizdr olsam coktan test yapmistim 😂 cok sabirsizim
Canımm geçtiğimiz aylarda üstüste o kadar çok test yaptım ve üzüldüm ki bu ay sabırlıyım kendime şaşırıyorum 😂 ama olur da yaparsam size de haberirim😂

İnşallah canım ya ama göğüslerim çok fena sütyen takamıyorum çok acıyo sende de öyle mi
Birde midem ekşiyor bugün
benimde gögüslerim cok sis canim dün sol gögüsümde cok kötü bir agri vardi o gecti gibi ama sislik hala devam ve sanki patlicaklar gibi hissediyorum sabahlarid kasik agrisi oluyor sonr geciyor ve sanki yeme istegim artti gibi

benimde gögüslerim cok sis canim dün sol gögüsümde cok kötü bir agri vardi o gecti gibi ama sislik hala devam ve sanki patlicaklar gibi hissediyorum sabahlarid kasik agrisi oluyor sonr geciyor ve sanki yeme istegim artti gibi
Ay Rabiş bende de öyle damarlar çıktı gerildi , ateş basıyo , habire bişiler yiyorum deli gibi
Sağ kaşığıma arada agrı giriyo geçiyo ama bacağıma kadar vuruyo adette olucaksam bu belirtiler ağır yani

Ay Rabiş bende de öyle damarlar çıktı gerildi , ateş basıyo , habire bişiler yiyorum deli gibi
Sağ kaşığıma arada agrı giriyo geçiyo ama bacağıma kadar vuruyo adette olucaksam bu belirtiler ağır yani
benim normalde adetimden bir gün önce adet belirtilerim baslar en erken ve gögüsüm falan bukadar kötü olmaz ve birliktelikten sonra bu gibi belirtilerim basladi ilk defa böyle oluyor insallah bu yasadiklarimiz hamis belirtileridir 🙏🥰

merhaba arkadaslar bu ay ovulationtesti ile iliski oldu ve iliskiden sonra adet agrilari gibi agrilarim oluyor ve gazim var bide sol gögüsümde sislik ve agri dayanamayip test yaptim bugün daha 10 gün var adetime negtif cikti tabi erken oldugunu biliyorum ama öylesine bir denemek istedim benim gibi belirtiler yasayip hamile olan varmi
Kızlar bu ay bende ovulasyon denedim çok da araştırdım. Ama öğrendiğime gore ovulasyonla yumurtlamayı net öğrenip degerlendirdigimiz için kaşık ağrıları göğüs ağrısı gazlanma vs çatlamadan itibaren başlarmış.nedeni yumurtlama gününü degerlndirmek yani. Inşallah güzel sonuçlar alırız bende yumurtlamadan sonra bu ağrıları yaşadım . Şimdi adete 6 günün var bekliyoruz 🙂

Kızlar bu ay bende ovulasyon denedim çok da araştırdım. Ama öğrendiğime gore ovulasyonla yumurtlamayı net öğrenip degerlendirdigimiz için kaşık ağrıları göğüs ağrısı gazlanma vs çatlamadan itibaren başlarmış.nedeni yumurtlama gününü degerlndirmek yani. Inşallah güzel sonuçlar alırız bende yumurtlamadan sonra bu ağrıları yaşadım . Şimdi adete 6 günün var bekliyoruz 🙂
hmm yani bebis olsa bile onunla bir alakasi yok bu belirtilerin hakkimizda hayirlisi canim

hmm yani bebis olsa bile onunla bir alakasi yok bu belirtilerin hakkimizda hayirlisi canim
Yani olsada olmasada hu agrilar olabilirmiş canım .mantıklıda geldi bana çünkü ilk haftadan bebek için bu kadar belirti fazla ama çatlama sürecinde ağrılar olabiliyor demekki inşallah sonucu bebekle sonuclansinda 🙂

16 aylik canim ama biz ikinciyide istiyoruz aralarinda fazla yas farki olsun istemiyoruz ve ilk cocugumuzu 7 sene sonra kucagimiza aldik 😔 ikinciyide o yüzden cok istiyoruz insllah bu sefer cok bekletmez rabbim bizi ve kizim cocuklari cok seviyor bir yere gittigimiu zaman okadar mutlu oluyorki eve geldigimiz zamand sürekli can sıkıntısından agliyor canim
7 Sne snra tüp bebekmi normal yollamı gebe kaldnz Rabbm versn 2. Ciyide inşallah sağ salim o kdr bekletmeden

Sizin kaç gün var bata . Yumurtlamadan sonraki ağrılar dışında belirtiniz var mı
aynen canim sonucu gzel olsun da benim bat 12.02 ve suanki durumumum sadece gögüslerim asiri sis ve sürekli canim biseler yemek istior iste belki bunlar pskolojik de olabilir 🤔 peki senin

7 Sne snra tüp bebekmi normal yollamı gebe kaldnz Rabbm versn 2. Ciyide inşallah sağ salim o kdr bekletmeden
amin canim insallah rabbim herkezin gönlüne göre versin tüp bebekle oldu canim ama büyük sorunumuz yoktu öyle ama olmadi nasip kimset insllh ikinciyi normal yollarla ve bekletmeden gelir insallah

amin canim insallah rabbim herkezin gönlüne göre versin tüp bebekle oldu canim ama büyük sorunumuz yoktu öyle ama olmadi nasip kimset insllh ikinciyi normal yollarla ve bekletmeden gelir insallah
İnşalah bu sefer doğal yollardan olsun bizmde siznde :))

Back