senin adetine az kalmis belki yapsan cikar canim merak ettimİnsan kendi duygularını paylaşan birilerini daha görünce biraz daha iyi hissediyorhalsizlik, keyifsizlik var bende de ama dediğim gibi hamileliğe yorup üzülmek istemedm pek. Tahmini regl tarihim 5 şubat test yapmamak için kendimi tutuyorum.
İnanın ben de çok merak ediyorumsenin adetine az kalmis belki yapsan cikar canim merak ettim
Döngümün 14. günü canım Ocağın 21ydiAynen senin adetine az kalmış kız
Ne zaman yumurtlama oldu ovulasyonda
herkezde farkli oluyor canim ama herzaman en dogrusu adet gününü gecrikten sonra tabi nasil sabredicem bilmiom benim adet ayin 12si ve 26si ovulasionduBir de bazı gebeliklerde regl tarihinden 1 hafta önce bile idrar testinde gözüküyor bazılarında regl günü geçtiğinde bile gözükmediği oluyor onu da anlayamıyorum
Bakalim, ayni belirtilerle ben yarin adet olacakmiyim.yarin bat.isterseniz yazarim sizebenimde 5-6 gün oldu canim iliskiden hemen sonra baya gazim var ve adet agrisi gibi agrilarim var kasik agrisi oluyor galiba ve sol gögüsümde asiri agri ve sislik var normalde böyle seyler yasamam ikimizde galiba hemen hemen ayni belirtileri yasiyoruz senin adetine nekadar var?
ay canim insallah tabi haberini bekliyoruz yarin test yapicakmisin ?Bakalim, ayni belirtilerle ben yarin adet olacakmiyim.yarin bat.isterseniz yazarim size
Yarin catlatma ignesinden sonra ki 14.gunum olacak.Adet olacak gibiyim .Kac aydir biktim negatif lerden.Bikac gun gecerse oyle yapcam.Yarin , olurum ama , hic gecmez bnde 14.gunu .sadece bir kere 15.gunde oldum. Erken gelir , gec gelmezay canim insallah tabi haberini bekliyoruz yarin test yapicakmisin ?
insllahhhh ben birgün degerlendire bildim hepimiz insllah surda güzel haberler veririzAyy evet haber ver sende..
benimde yumurtlama 29 ocaktı döngümün 19. Günü
Ben 18-19-20 değerlendirdimİnşallah rabbim nasip ederr
kötü düsünme canim insallah hayirli haberi alirsinYarin catlatma ignesinden sonra ki 14.gunum olacak.Adet olacak gibiyim .Kac aydir biktim negatif lerden.Bikac gun gecerse oyle yapcam.Yarin , olurum ama , hic gecmez bnde 14.gunu .sadece bir kere 15.gunde oldum. Erken gelir , gec gelmez
Hepberaber insaallahinsllahhhh ben birgün degerlendire bildim hepimiz insllah surda güzel haberler veririz
kötü düsünme canim insallah hayirli haberi alirsin
A.S .umud etmemekle birlikte, henuz gelen giden yok.ogleden sonra yi bilemem. Genelde ogleden sonra ziyaretime gelir kirmizi lar.selam kizlar nasilsiniz bugün nasil gidiyor
Selam canım aynı belirtilerim devam ediyor bakalım bir de aşırı duygusallık halim var bugünselam kizlar nasilsiniz bugün nasil gidiyor
insallah hayirlisi olur normalde hep zamanindami gelir adetin ? bendede suan ayni bir degisiklik yok adet günüme son 9gün daha cok var yani zaman gecmek bilmiyorA.S .umud etmemekle birlikte, henuz gelen giden yok.ogleden sonra yi bilemem. Genelde ogleden sonra ziyaretime gelir kirmizi lar.Sen nasilsin?
seninde bata 2 gün kaldi insallah hayirli haberi sende verirsin burda canim E EbrarAsell ve seninkini baya merak ediyorum ben galiba sizin yerinizdr olsam coktan test yapmistimSelam canım aynı belirtilerim devam ediyor bakalım bir de aşırı duygusallık halim var bugünAma umudu düşük tutmaya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?